LAZY Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Olcia napisał(a):moje sasiadeczki sa tak kochane, ze pół podwórka, trąbi że psy od mafii dostałam żeby mnie pilnowały :D Karki z nich pierwsza klasa!!! :lol: Quote
Olcia Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 za dobrych czasów ,jakiś czas jeździłam, czarnym golfem wiecie takim w którym facet podwyrzsza swoje "ego" :D , a drugim powodem że zadaje się z mafią i mam od nich psy, było to że jakaś emerytka w sklepie zobaczyła jak moja mama kupuje lepszą szynke, niż zawsze i usłyszała" o pani Danusiu córcia w mafi to i szyneczke się lepszą teraz je" Quote
malawaszka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 aaahahha :roflt: Olcia Chrzestna :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Olcia napisał(a):córcia w mafi to i szyneczke się lepszą teraz je" :lol: :lol: :lol: Nie mogę :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 normalnie te moje emerytki , powstrzymują mnie przed wyprowadzeniem się z mojego kochanego bródna, bo gdzie ja drugą taką ławkową intelicencje znajdę :D Quote
Wind Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Olcia, Gratulacje z okazji zostanie Ciocia ;) A jak czytam to Tys Ciotka Mafii :lol: Strach myslec, co z Twojego bratanka wyrosnie ... ruskie dookola, jakies czarne golfy i jeszcze wielce ekskluzywna szynka :lol: Quote
adda Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Mafia mafią, ale Alicja, gdzie są foty Ślunzaka? :evilbat: Quote
Alicja Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 CIIIIIIIIIIIIII fotków , fotków ni ma ,bo jak dziecko wróciło z kina to nas z TZ nie było w domku /grill sie przeciągnął w godz. nocne/no i chłopak fotków nie strzelił .Rany mafia mnie zabije :cry: Quote
adda Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Oj Alicja, nie chciałabym być w Twojej skórze :roll: Napij się dla odwagi :drinking: Quote
Alicja Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 No to dawaj :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a potem to już :snipersm: Quote
adda Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Ja tam fotek nie obiecałam, ale też się napiję, do towarzystwa :drinking: Quote
Alicja Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Pójdę jeszcze chyba z psem na ostatni spacer , potem moge nie miec okazji :cry: Quote
LAZY Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Ala my Cie orbonimy...(chyba... :o ) ADDA ja nie zauwazyłam, ze Ty tez psychol jestes...:crazyeye: Quote
adda Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='LAZY']Ala my Cie orbonimy...(chyba... :o ) Myślisz, że to mądrze przeciwstawić się mafii? :o ADDA ja nie zauwazyłam, ze Ty tez psychol jestes...:crazyeye: Nooo... Quote
Alicja Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Olci jeszcze nie było? No to ja chyba dzisiaj prędzej prysnę z Dogo ,to jeszcze dzionek pożyję , no chyba że mafia juz w drodze na Rybnik :o :( :cry: :bigcry: Quote
Alicja Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Kurcze ,nawet nie ma mojego Ślązaka z importu , bo wróci po 22 ,a sąsiady mało ślązacze/tylko tyle że mieszkaja/ :roll: Quote
Olcia Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: no chyba ktoś tu ze mną pogrywa sobie termin 22 maja już dawno minął :evil: aparat odzyskałam, ale teraz to ja psów nie mam :lol: Quote
LAZY Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olci jeszcze nie było? No to ja chyba dzisiaj prędzej prysnę z Dogo ,to jeszcze dzionek pożyję , no chyba że mafia juz w drodze na Rybnik :o :( :cry: :bigcry: Oj chyba raczej ta druga ewentualnosc... :evilbat: Quote
Olcia Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 jak na razie tylko jedna osóbka obiecała mi zdjęcia, i Ala nie wykręcaj się bo teraz aparaty to są z fleszem i wieczorem zdjęcia też można robić, to nie czasy, kiedy to zenita, trzeba było almpe błyskową na prąd podłaczać :lol: Quote
Recommended Posts