Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olagoga!
Nie było mnie kilka dni na dogo, a tu takie rewelacje!
Natychmiast zaczynam trzymać kciuki i nie puszczę do soboty. Mariamc, podpiszesz z nimi umowę?
Rozumiem, że ich znasz - jeśli uważasz, że fajni i będzie mu dobrze, to ja nie mam pytań.
Ależ by to było szczęście...
Żeby się udało!

Posted

Ale REWELACJA! :multi::multi::multi::multi::multi:

Słodziak-puchacz w samochodzie, a w tle dziewczynki w różowych czapeczkach!!!!
Golin! Bądź, proszę Cię, grzeczny! To Twoja nowa rodzina. Prawdziwa :D

Rety, ale mi się gęba śmieje!:D

Wszystkim Wam należą się ogromne podziękowania, a mariamc do tego wielki buziak - bo to pod wpływem jej opieki chory chudzielec zmienił się w niewiarygodnie pięknego puchacza!

Z mariam musimy jeszcze się rozliczyć za ostatnie szczepienia (da znać, jaka jest suma). Potem poczekałabym na wszelki wypadek na info od nowego domu, czy wszystko jest w porządku. A jeśli będzie - w co mocno wierzę - podsumujemy stan pogolinowego konta i rozdysponujemy spadek.

Posted

Golinku powodzenia. Największe podziekowania należa sie Tobie Gosia :) i oczywiście wszystkim innym dla ktorych nie byl obojętny los Golina!

Trzymam kciuki za Golina! Badz grzeczny chlopie!!!!

Posted

Moi mili, skoro Golin znalazł swój raj na ziemi, to ja usiadłam do księgowania.
Stosowne obliczenia pokazują taki stan stycznia i lutego:

Rozliczenie styczeń:
Bjuta +5
Kartinko +10
Lilutosi +20
Gos +20
agata51 +60

Saldo: 2813,67 zł

Rozliczenie luty:
Bjuta +5
Kartinko +10
Juliaikamil +40 (styczeń, luty)
Zmierzchnica +20

-841 hotel i leczenie

Saldo: 2047,67 zł

Rozliczenie marzec:
Bjuta +5

SALDO KOŃCOWE: 2052,67

Taką kwotą Golin podzieli się z innymi biedakami.
Chciałabym podziału spadku dokonać sprawnie, żeby mi te pieniądze nie ciążyły i żeby jak najszybciej pomogły innym.
Proszę zatem o zgłaszanie kandydatur, myślę, że śmiało możemy tę kwotę podzielić na kilka psiaków (4-5, jak sądzicie?).

Pierwsza na liście jest podhalanka Mirabelka, o której pisała mariamc.

Jeszcze z innej beczki - wiecie, że dziś przyszedł pierwszy mail z ogłoszeń Golinowych? Pierwsza reakcja od maja, kiedy wyszedł ze schronu...

Posted

ja mam swoją propozycję ale trochę zalegałam znowu z deklaracjami :( więc zdecydujcie czy psiakom z przytuliska coś się należy. tam jest teraz dramat z kasą a do wyżywienia 44 psy i 26 kotów. U p. Bernarda mają się dobrze i jestem mu wdzięczna za to, że je przygarnął i nie przeżywają piekła w miejscu, z którego został wyciągnięty Golin... Na 1 dzień potrzeba tam 15 kg suchej karmy z lidla czyli 1,5 worka za 20 zł...może chociaż na jeden dzień zdecydujecie zapewnić wyżywienie psiakom...?

http://www.dogomania.pl/threads/203336-Ostatni-przystanek-ps%C3%B3w-po-przej%C5%9Bciach-i-k%C5%82opoty-z-kas%C4%85...

Posted

[quote name='juliaikamil']ja też sobie jeszcze raz pozwolę: tak strasznie się cieszę!!!!

:) :) :) i tak sobie oglądałam wczoraj zdjęcia Golinka, jak jeszcze był chory.. teraz jest psem, który przeszedł ogromna metamorfozę :)

[quote name='juliaikamil']co do spadku po Golinku, ten Kajtuś mi siedzi w głowie i nie mogę przestać o nim myśleć:

http://www.dogomania.pl/threads/203424-Kajtu%C5%9B-guz-%C5%9Bledziony-ropa-w-p%C5%82ucach-.........

co Wy na to żeby go wspomóc?

Znam sytuację Kajtusia :( biedny psiak... niewiele MU pozostało zapewne... ale trzeba zawalczyć o Niego