pietrucha204 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 kurde tylko jeszcze muszę spytać w hotelu co będzie jeśli się okaże, że on nie toleruje absolutnie innych psów Quote
Lu_Gosiak Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a gdzie Golin ma jechać?? do jakiego hoteliku?? Quote
pietrucha204 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 do Agi-czarkowianki - czarków w okolicy Toszka, Tarnowskich Gór woj. śląskie od nas jakieś 35-40 km wstępnie rozmawiałyśmy, że Aga go przyjmie ale nie wiem jak jest teraz z terminami no i z mal stwierdziłyśmy, ze dla niego lepiej mieć osobny kojec ze względu na możliwość nietolerowania innych psów http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki Quote
pietrucha204 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 na razie jeszcze nie zbieramy. pies jest jeszcze w schronisku. pogadam przez łikend z aga z hotelu jak ona to widzi a jak nie widzi to trzeba szukać innego hotelu z ewentualnie oddzielnym kojcem Quote
pietrucha204 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 a więc tak: do Agi go nie zawieziemy ze względu na to, że pies jest niepewny w stosunku do innych (skoro atakował nawet sukę to nie ma co ryzykować). Polecany jest hotel u Jamora, tylko od nas to kawał drogi. czy jest ktoś z okolic Warki (mazowieckie:) ) żeby go tam doglądać? robić zdjęcia i zbierać info do ogłoszeń? koszt jest ten sam 15 zł za dobę. powiem wam szczerze, że pierwszy raz mam takie poważne wątpliwości co do psa:( i nie wiem co robić:( Quote
pietrucha204 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR Quote
Goś Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Info do ogłoszeń przekazałby i tak Jamor. A co do odwiedzin, trzeba przejrzeć wątki psów, które aktualnie są u Jamora i zobaczyć, czy ktoś odwiedza. Albo najlepiej zapytać samego Jamora. Sprawdzałaś, jak długa jest u niego kolejka? I czy na pewno by go wziął? Quote
Lu_Gosiak Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='pietrucha204'] Polecany jest hotel u Jamora, tylko od nas to kawał drogi. czy jest ktoś z okolic Warki (Wielkopolska :) ) żeby go tam doglądać? robić zdjęcia i zbierać info do ogłoszeń? koszt jest ten sam 15 zł za dobę. Nie potrzeba nikogo z Warki bo Jamor sam robi doskonałe zdjecia i podaje na bierząco info odnośnie psa...hotelik u Jamor to jeden z najlepszych odnośnie warunków i przede wszystkim podejścia do psów Quote
Goś Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No właśnie. Ważne, żeby porozmawiać z Jamorem i ustawić się w kolejkę. Quote
pietrucha204 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 już się dowiedziałam, że nie trzeba osoby do zdjęć itp :) jutro napiszę PW jak z kolejką sprawa wygląda:) i czy są szanse na przyjęcie. Quote
pietrucha204 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 już miałam pisać do Jamora a tu widzę na jego wątku taki wpis w 1 poście: "Zanim zwrócisz się z pytaniem o miejsce, zastanów się, czy będziesz w stanie utrzymać finansowo tego psa, czy osoby z którymi współpracujesz nie wyłamią sie z deklaracji. Co będzie jeśli pies jest chory a leczenie będzie kosztowało majątek." no i się zastanawiam ... my w sumie deklaracji nie mamy :( co robić :(? Quote
zmierzchnica Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ciężko, musiałoby być więcej deklaracji, bo faktycznie byłby problem, gdyby Golin został na lodzie :( Ja dalej deklaruję te moje 20zł/miesięcznie, niestety więcej nie mogę.. Quote
pietrucha204 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 napiszemy wspólnie z bazylową jakiś bardziej wzruszający text i roześlemy na PW, moze się uda... Quote
Goś Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dziewczyny, od ketuni jest bardzo duże wsparcie z bazarku, ja tez pomogę jak mogę. To oczywiście Wasza decyzja, ale można psa przenieść do hotelu i dalej zbierać deklaracje. Minęło już parę miesięcy, a Golin jest gdzie był. Niezależnie od tego należy odezwać się do Jamora i zaklepać kolejkę, jeśli się zgodzi na Golina! Czekanie na miejsce i tak może długo trwać. Quote
Lu_Gosiak Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='pietrucha204']napiszemy wspólnie z bazylową jakiś bardziej wzruszający text i roześlemy na PW, moze się uda...[/QUOTE] musi sie udac w innych przypadkach sie udawalo to tu tez damy rade....tylko trzeba sie spieszyc...na pierwszy miesiac juz jest dzieki Ketuni....poznamy psa, beda dobre zdjecia to mozna bedzie Go oglaszac czy Ktos ostatnio Go odwiedzał?? Jak On sie czuje wiadomo??? piertucha pytalas Jamora o miejsce??? bo to akurat najwazniejsze Quote
pietrucha204 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 nie pytałam bo ten wpis na jego wątku mnie powstrzymała, że mamy się zastanowić czy będziemy w stanie psa utrzymać przed zapytaniem o miejsce :/ Quote
ketunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ciotki trzeba ryzykować. Myślę, że uda się uzbierać deklaracje. Coś wymyślimy. Gos ja te moje zaległe 90 zł z portretu przeleję na Golina. Więc ode mnie będzie miał 600 zł. Zaklepujcie miejsce. Quote
Goś Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Trzymam kciuki. Oby było miejsce jak najszybciej. A z kasą poradzimy sobie razem:-) Quote
Lu_Gosiak Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 i jak tam jest odpowiedz juz co do miejsca u Jamora?? Quote
Piromanka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Musimy i tak zbierać delkaracje. na już. Na pierszy miesiąc jest, ale co dalej...? Deklaracje muszą być!!!! Quote
pietrucha204 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 no bez pełnych deklaracji ja się nie podejmę wyciągania Golina Quote
Recommended Posts