Bjuta Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 A czy moglibyście wziąć pod uwagę też Pimpusia z mojego podpisu? :oops: Chłopak 7 lat wysiedział się w schronisku, trafił do domu i niestety musi stamtąd się zabierać po kilku zaledwie dniach (tak pokochał panią, że zaczął ją bronić przed dzieckiem....) Zbieramy na niego, żeby nie musiał wracać za kraty. Quote
Lu_Gosiak Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 nieśmialo pokaze Miska...mieszka w Sochaczewie od ponad roku na ulicy tak spi:-( ....niestety zaczyna ludziom przekkadzac i wkrotce albo zostanie otruty albo wyladuje w schronie i tam zmarnieje...to ladny i bardzo kochany pies http://www.dogomania.pl/threads/192580-Misiek!-Niesamowity-skrzywdzony-pies!-Chce-zn%C3%B3w-zaufa%C4%87!-Zbieramy-deklaracje-na-hotel. zbieramy na hotelik dla Niego, kazda forma pomocy na wage złota Quote
_gos_ Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Czyli propozycje takie: psiaki: - Mirabelka - Kajtuś - Pimpuś - Misio i organizacje: - przytulisko Ja tak sobie myślę, że gdyby coś zostało, to można by przekazać na schronisko mariamc (w dowód wdzięczności za opiekę) lub kundelkową skarpetę (którą cenię za pomoc "rasowoniepodobnym"). Np tak (to jest oczywiście propozycja tylko - proszę o wszelkie uwagi!): - Mirabelka - 350 zł - Kajtuś - 350 zł - Pimpuś - 350 zł - Misio - 350 zł i organizacje: - przytulisko p. Bernarda - 200 zł - schronisko mariamc - 200 zł - kundelkowa skarpeta - 200 zł Dałoby to sumę 2000 zł. Z reszty (53 zł) musimy jeszcze zapłacić za szczepienia, o czym zapomniałam wcześniej. Proszę, piszcie, co myślicie - decyzję musimy podjąć wspólnie. Quote
pietrucha204 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ja będę wdzięczna za każdy worek karmy - w przytulisku bardzo nieciekawie :( Quote
zmierzchnica Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Niewiele z tych funduszy poszło ode mnie, ale tak cichutko pisnę, że zgadzam się z pomysłem _gos_ :) Quote
juliaikamil Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 chyba tak jest OK, myślę, ze trzeba jak najszybciej przekazać te pieniądze i niech pomagają następnym psiakom... Quote
_gos_ Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziewczyny, chciałabym jutro zacząć rozsyłać mamonę. Bardzo proszę tych, który się jeszcze nie wypowiadali, o głosy czy taka propozycja może zostać lub zgłaszanie uwag (kandydatur) do jutra, powiedzmy do połowy dnia. Dobrze? Quote
_gos_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Nie było żadnego głosu sprzeciwu, więc zaczynam akcję podziału spadku po Golinie. Będą potrzebne numery kont - jeśli ktoś dysponuję, to poproszę:-) Quote
Bjuta Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Bardzo dziękuję w imieniu Pimusia - Draniusia!!!! :loveu: :) :) :loveu: Konta jeszcze nie mam, ale dziś będę mieć to wyślę. Quote
obraczus87 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Podaje numer konta dla Kajtusia :) [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=4]Fundacja Zwierzaki w Potrzebie [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=4]05-200 Wołomin[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=4]ul .Legionów 55/1[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]53 1440 1387 0000 0000 1258 6396[/FONT] z dopiskiem "dla KAJTUSIA " http://www.dogomania.pl/threads/203424-Kajtu%C5%9B-guz-%C5%9Bledziony-ropa-w-p%C5%82ucach-......... Quote
Lu_Gosiak Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ja rowniez ogromnie dziekuje w imieniu Misia:loveu::loveu: w wekend po 2 latach koczowania na ulicy jedzie do hoteliku:multi::multi: Quote
obraczus87 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Bardzo dziekuje Gos..... wszystkim dziekuje! Nie dosc ze Golinek znalazl wspanialy domek, to jeszcze dzieki Niemu kilka psiakow otrzyma pomoc :) !!!! Quote
winter7 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Super!!!!!! Bardzo się cieszę, że Golin znalazł dom!!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak baaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę. I dziękuję również w imieniu Pimpusia, bo nagrabił sobie biedak i nie możemy przez niego spokojnie spać. Golinku, wszystkiego najlepszego w nowym życiu rudzielcu. Quote
_gos_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Poszły przelewy dla Miśka, Kajtusia i Kundelkowej Skarpety:-) Reszta - jak tylko dostanę nr kont. mariamc - czy mogę puścić te 200 zł na to samo konto, na które szło rozliczenie hotelu? No i daj znak, ile za szczepienia jeszcze. Wszyscy sobie powinniśmy podziękować:-) Że tak wyszło i się udało. Całe to czekanie i staranie się miało SENS. Aż mnie ściska w gardle ze wzruszenia, że kundla, którego nikt nigdy nie chciał, nagle ktoś pokochał. I że biedakowi odciętemu z druta zbudował psi domek... Quote
Szarotka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Przyszlam od Mirabelki:loveu::loveu::loveu: Wielkie dzieki :multi::multi::multi: Quote
mc_mother Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Napisałam na którymś z wątków naszych podhalanek, że mariamc należy się order psiego uśmiechu:) I niech mnie pokręci, jesli go nie dostanie! DANUSIA! Kocham Cię! Nie dość, że pomagasz tym wszystkim "niepięknym, niemłodym i niebogatym" to jeszcze pomagasz im zdobyć pieniądze. Nie wiem jak się odwdzięczymy za pomoc Mirabelce! I wszystkim innym... _gos_ DZIĘKUJĘ! Co mogę więcej powiedzieć... Golinku! Bądź szczęśliwy! Bonia- Twoja zakochana sąsiadka już grzeje dupkę w domku i na Ciebie przyszedł czas:) Bonia była zakochana w Golinie od pierwszego wejrzenia;) A dla _gos_ mam pewną radę- zachowaj jakiś ułamek kasy w razie niespodziewanych wydatków... Podobna sytuacja jest teraz z Jurandem- niewidomym, starym podhalanem (też odratowanym w Szczecinku), który miał mnóstwo pieniędzy na koncie- zostały rozdysponowane na inne psy po adopcji; a teraz Jurek jest ciężko chory i chcielibyśmy wspomóc właścicielkę w leczeniu a już nie ma z czego... DZIĘ-KU-JE-MY! Quote
pietrucha204 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 ja również dziękuję za wsparcie przytuliska, konto podaję na PW do natiimar - ona organizuje pomoc :) ::):):) Quote
NatiiMar Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Serdecznie dziękuję za pomoc dla przytuliska w Kędzierzynie! Dzięki tym pieniążkom psy przeżyją kolejny tydzień! Quote
juliaikamil Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 to ja tez się dołączę do podziękowań - dla wszystkich, którym los Golina nie był obojętny :) przez moje dwie podróże z Golinkiem, a właściwie dzięki nim, cały czas o nim myślałam, BARDZO się cieszę, że jest dom! Quote
mariamc Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Bardzo dziękuję za wsparcie Mirabelki. To najbardziej potrzebujący psiak u mnie , jeszcze wiele czasu upłynie , zanim będzie gotowa do adopcji. Zaskoczyłyście mnie kompletnie wsparciem mojego schroniska. Wielkie dzięki. Proszę o wpłatę 100 pln na konto stowarzyszenia , opłacę z tego też szczepienia Goliśka. Resztę kasy zostawiam Wam do dyspozycji. Żebrać to ja będę pewnie na koniec roku, teraz mam , więc niech skorzysta bardziej potrzebujący. Jeszcze raz dziękuję. Quote
AGA35 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Bardzo serdecznie dziękuję za pieniążki dla Kajtusia .Trzymajcie cioteczki kciuki za niego, BARDZO PROSZĘ!!! Quote
obraczus87 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dotarla wplata do Kundelkowej - http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ! Bardzoooo dziekuje :) !!!!!!! Quote
_gos_ Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 :-) Wyszły właśnie przelewy dla przytuliska (na konto NatiiMar) i schroniska w Szczecinku. Na Golinowym koncie jest wciąż 152,67 zł. Quote
akrim Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 w imieniu Mirabelki serdecznie dziękujemy za kase 350 zł od Golina:loveu::loveu::loveu: wpłata już doszła Quote
Recommended Posts