pietrucha204 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 juliaikamil napisał(a):wiadomo już coś konkretnego odnośnie domku dla Golina? z niecierpliwością czekamy na dobre wieści...... :):):) dołączam się do oczekujących Quote
mariamc Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mają przyjechać po niego w sobotę. Pan robi mu domek do mieszkania , nie budę. Quote
_gos_ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Olagoga! Nie było mnie kilka dni na dogo, a tu takie rewelacje! Natychmiast zaczynam trzymać kciuki i nie puszczę do soboty. Mariamc, podpiszesz z nimi umowę? Rozumiem, że ich znasz - jeśli uważasz, że fajni i będzie mu dobrze, to ja nie mam pytań. Ależ by to było szczęście... Żeby się udało! Quote
juliaikamil Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 własny domek, i to w podwójnym znaczeniu :) oby tylko wszystko i się udało.... Quote
obraczus87 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Trzymam kciuki caly czas!!!!!!! MUSI byc dobrze !!!!!! Quote
mariamc Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us No i pojechał nasz niedżwiadek do domu. Przyjechali wcześniej , bo dziewczynki nie mogły się już doczekać , więc Pan robił domek Goliśkowi po nocy. Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze. Umowa podpisana na schronisko . Quote
pietrucha204 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 ufff oby było wszystko dobrze:):):) Quote
_gos_ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ale REWELACJA! :multi::multi::multi::multi::multi: Słodziak-puchacz w samochodzie, a w tle dziewczynki w różowych czapeczkach!!!! Golin! Bądź, proszę Cię, grzeczny! To Twoja nowa rodzina. Prawdziwa :D Rety, ale mi się gęba śmieje!:D Wszystkim Wam należą się ogromne podziękowania, a mariamc do tego wielki buziak - bo to pod wpływem jej opieki chory chudzielec zmienił się w niewiarygodnie pięknego puchacza! Z mariam musimy jeszcze się rozliczyć za ostatnie szczepienia (da znać, jaka jest suma). Potem poczekałabym na wszelki wypadek na info od nowego domu, czy wszystko jest w porządku. A jeśli będzie - w co mocno wierzę - podsumujemy stan pogolinowego konta i rozdysponujemy spadek. Quote
juliaikamil Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 o matko!! nareszcie, aby teraz tylko wszystko było OK. Golinku trzymaj się cieplutko, powodzenia w nowej rodzince :) musi być dobrze! Quote
obraczus87 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Golinku powodzenia. Największe podziekowania należa sie Tobie Gosia :) i oczywiście wszystkim innym dla ktorych nie byl obojętny los Golina! Trzymam kciuki za Golina! Badz grzeczny chlopie!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 wiesci rewelacyjne:):) powodzenia psiaku!!!! Quote
pietrucha204 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Gos - to dzięki Tobie:):):), że nie zwątpiłaś bo ja się kilka razy poddałam w jego sprawie... Quote
juliaikamil Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 są jakieś wieści od Państwa? jak Golinek się zadomowił? Quote
pietrucha204 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 czasami brak wieści to dobre wieści ;) Quote
mariamc Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Można dać Golina do działu " w domu" Wszyscy zachwyceni Goliśkiem i zapraszają w odwiedziny. Mam prożbę przy dzieleniu spadku po Golinie. Mam u siebie podhalankę , czeka ją długa rehabilitacja i prawdopodobnie jeszcze jedna operacja. Prosimy o wsparcie. http://www.dogomania.pl/threads/199631-Ciezki-przypadek-wypadek.-Podhalanka-Mirabelka-pojechala-do-Szczecinka!! Quote
obraczus87 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Bardzo sie ciesze ze GOLINEK trafil do super domu!!!!!!!! Quote
_gos_ Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Moi mili, skoro Golin znalazł swój raj na ziemi, to ja usiadłam do księgowania. Stosowne obliczenia pokazują taki stan stycznia i lutego: Rozliczenie styczeń: Bjuta +5 Kartinko +10 Lilutosi +20 Gos +20 agata51 +60 Saldo: 2813,67 zł Rozliczenie luty: Bjuta +5 Kartinko +10 Juliaikamil +40 (styczeń, luty) Zmierzchnica +20 -841 hotel i leczenie Saldo: 2047,67 zł Rozliczenie marzec: Bjuta +5 SALDO KOŃCOWE: 2052,67 Taką kwotą Golin podzieli się z innymi biedakami. Chciałabym podziału spadku dokonać sprawnie, żeby mi te pieniądze nie ciążyły i żeby jak najszybciej pomogły innym. Proszę zatem o zgłaszanie kandydatur, myślę, że śmiało możemy tę kwotę podzielić na kilka psiaków (4-5, jak sądzicie?). Pierwsza na liście jest podhalanka Mirabelka, o której pisała mariamc. Jeszcze z innej beczki - wiecie, że dziś przyszedł pierwszy mail z ogłoszeń Golinowych? Pierwsza reakcja od maja, kiedy wyszedł ze schronu... Quote
zmierzchnica Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Tak się cieszę! :) Trzymam kciuki, by wszystko się jak najlepiej ułożyło :p Quote
pietrucha204 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 ja mam swoją propozycję ale trochę zalegałam znowu z deklaracjami :( więc zdecydujcie czy psiakom z przytuliska coś się należy. tam jest teraz dramat z kasą a do wyżywienia 44 psy i 26 kotów. U p. Bernarda mają się dobrze i jestem mu wdzięczna za to, że je przygarnął i nie przeżywają piekła w miejscu, z którego został wyciągnięty Golin... Na 1 dzień potrzeba tam 15 kg suchej karmy z lidla czyli 1,5 worka za 20 zł...może chociaż na jeden dzień zdecydujecie zapewnić wyżywienie psiakom...? http://www.dogomania.pl/threads/203336-Ostatni-przystanek-ps%C3%B3w-po-przej%C5%9Bciach-i-k%C5%82opoty-z-kas%C4%85... Quote
obraczus87 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 To ja sobie raz jeszcze napisze jak bardzo sie ciesze ze szczescia Golina :) Quote
juliaikamil Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 obraczus87 napisał(a):To ja sobie raz jeszcze napisze jak bardzo sie ciesze ze szczescia Golina :) ja też sobie jeszcze raz pozwolę: tak strasznie się cieszę!!!! Quote
juliaikamil Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 co do spadku po Golinku, ten Kajtuś mi siedzi w głowie i nie mogę przestać o nim myśleć: http://www.dogomania.pl/threads/203424-Kajtu%C5%9B-guz-%C5%9Bledziony-ropa-w-p%C5%82ucach-......... co Wy na to żeby go wspomóc? Quote
obraczus87 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='juliaikamil']ja też sobie jeszcze raz pozwolę: tak strasznie się cieszę!!!! :) :) :) i tak sobie oglądałam wczoraj zdjęcia Golinka, jak jeszcze był chory.. teraz jest psem, który przeszedł ogromna metamorfozę :) [quote name='juliaikamil']co do spadku po Golinku, ten Kajtuś mi siedzi w głowie i nie mogę przestać o nim myśleć: http://www.dogomania.pl/threads/203424-Kajtu%C5%9B-guz-%C5%9Bledziony-ropa-w-p%C5%82ucach-......... co Wy na to żeby go wspomóc? Znam sytuację Kajtusia :( biedny psiak... niewiele MU pozostało zapewne... ale trzeba zawalczyć o Niego Quote
Recommended Posts