Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dawno mnie nie było, mam urwanie głowy... ale nie zapomniałam o Golinku :) coraz piękniej wygląda, i tak radośnie :)))

ogarnęłam się z bazarkiem, 2 dni temu wpłynęła ostatnia kasa - od MEGII; wszystko już wysłane. Rozliczenie: razem z bazarku wpłynęło 169,00zł na pocztę wydałam 32,95; zostaje 136,05.
koszt zawiezienia Golina do Szczecinka to 252,38 minus 136,05 mam na koncie z bazarku czyli wychodzi 116,33. odejmijcie od razu jeszcze 40,00 zł. moich deklaracji za listopad i grudzień, czyli ostateczna kwota to 76,33zł. Gos Tobie przesłać nr konta?

Posted

Czy na n-k można byłoby podać również konto fundacji?
Gos wcześniej wysłałam kilkunastu chętnym osobom Twój nr konta ale fundacyjne mogłoby być podane publiczne i może więcej osób wpłaci bo nie wszystkim chce się pisać maile.

Posted

Nie mam siły czekać na pomoc admina w kwestii kolejnego mojego konta, które im się rozjechało... Jeśli w ogóle ktoś mi odpowie na maile, będzie to duża niespodzianka.
Pojawiam się więc w kolejnym wcieleniu.
Jeśli ktoś pisał do mnie PW w ciągu ostatniego tygodnia, to bardzo proszę o wysłanie ich jeszcze raz na ten nick.

_gos_ dawniej logowanie_nie_dziala_gos, dawniej gos

Posted

No właśnie - coś nieskuteczna jestem... Kochani - psiak bez kompletu stałych deklaracji wróci kiedyś do schroniska - na to nie ma rady... Nie mógłby ktoś piątalka ofiarować co miesiąc??? :oops:

Posted

[quote name='Bjuta']No właśnie - coś nieskuteczna jestem... Kochani - psiak bez kompletu stałych deklaracji wróci kiedyś do schroniska - na to nie ma rady... Nie mógłby ktoś piątalka ofiarować co miesiąc??? :oops:

Po moim trupie!!!

Posted

Nie chcemy trupa! Tylko piątaczka stałej!!! :) :) :)

DEKLARACJE MIESIĘCZNE:

bazylowa 15 zł
pietrucha204 10 zł
zmierzchnica 20 zł
agata51 30 zł
gos 20 zł
mal (od czerwca) 15 zł
bjuta 5 zł
katrinko 10 zł
LILUtosi 20 zł (11,12,01)
juliaikamil 20 zł

RAZEM: 165 zł

BRAKUJE 135 ZŁ !!! czyli 1620 - rocznie...