Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skończyło się allegro z dyplomikami dla Golina , niestety , nie poszło za fajnie ( sprzedanych 18 szt), na moim "płacę z allegro " było 15 zł dla Golina reszta poszła chyba na konto fundacji

od 15 zł odliczam prowizję od sprzedaży 3,60 , resztę tzn 11,40 wpłacam na konto fundacyjne
pozdrawiam Lilka :)

Posted

Allegro
z allegro na konto fundacji wpłynęło:
LENAA5 10 zł (ta osoba wysłała tez maila na adres Fundacji że prosi o nie wysyłanie dyplomu tylko o przeznaczenie całej kwoty na Golona)
Karooolcia2 5 zł
ELa_Ja 40 zł

czy mamy zdjąć Golina ze strony Fundacji czy wznawiacie allegro cegiełkowe?

Posted

Rozmawiałam z mariamc i mam same dobre wiadomości:-)
Golin zarasta ładnie i wygląda coraz piękniej.
Z badań krwi wyszło, że... jest zdrowy jak koń. I hormony i wszystko inne ma idealne.
Zeskrobiny też są sprawdzane pod kątem grzyba, ale na razie nic nie wyrosło i pewnie już nie wyrośnie.
Czyli to tylko i wyłącznie nużyca. I to prosta, bez wielkich powikłań. A nie żadne alergie...
Bo jedzenie je zwykłe, z ogromnym apetytem, najlepiej "prosto z gara", byle dużo:-)
mariamc mówi, że trzeba go pilnować, bo inaczej będzie kluska:-)

Chwialiła też jego charakter - że bardzo miły i kontaktowy, w czym zresztą apetyt pomaga - bo za jedzenie zrobi wszystko.
Za kilka dni, jak mariam znajdzie chwilę, to wrzuci nam nowe fotki, żebyśmy zobaczyli jak zarasta.

Golin, psiaku, zdrowiej szybko i niech się dom dla Ciebie znajdzie:-)
Dom z budą w ogrodzie najlepiej - bo Golin bardzo się stresuje siedzeniem w pomieszczeniu ciepłym, w którym musi nocować po kąpielach. I czeka jak na zbawienie aż go mariam rano wypuści na wybieg i do kojca.

Posted

Allegro
z allegro na konto fundacji wpłynęło:
LENAA5 10 zł (ta osoba wysłała tez maila na adres Fundacji że prosi o nie wysyłanie dyplomu tylko o przeznaczenie całej kwoty na Golona)
Karooolcia2 5 zł
ELa_Ja 40 zł
ponadto wpłynęło ostatnio:
Yazoo 60 zł
Megi S1 10 zł
agnieszka85 60 zł
Lilk_A 11,40 zł
do daje 206,4 zł na Golina

Posted

Fantastycznie:-)

Dziękujemy!

Słuchajcie, Golin jest zabezpieczony finansowo na jakiś czas. Wraca do zdrowia pod opieką mariamc. Trzeba się mocno zająć ogłoszeniami teraz.
Myślę o zmasowanej akcji, z wykorzystaniem kilku różnych tekstów (nie tylko tego mojego - chyba jest za bardzo zasadniczy, za mało wzruszający).
Kogo można poprosić o pomoc?