Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha:-)
Widać, jak się przepisowo rozglądam przechodząc przez ulicę.
(I jak - dzięki wadzie wzroku - w ogóle nie czaję, że jakiś paparazzi robi foty z samochodu).

Posted

Kasa dotarła!
Zrobię rozliczenie i wrzucę do 2giego posta - mod mi dodał do rozliczeń.
A nad nowymi odświeżonymi ogłoszeniami dla naszego rudego przystojniaka właśnie siedzę.
Szukałam rasy do której jest najbardziej podobny - i stawiam na gończego bretońskiego.

Posted

sprawdziłem dzis stan wpłat. wyglada to tak jesli sie nie pomyliłem. ostatnio uregulowny pobyt maj 2010. czerwiec 4 x 15 , potem 3dni w klinice i od 7.06 licze po 10 zł doba = 60+220 =280 + moj transport klinika 100 zł= czerwiec 380 + 310 lipiec+ 150 sierpien do dnia dzisiejszego + 25 za 5 dni mojej karmy = 865 zł

Posted

Przepraszam za brak obecności - miałam problemy z netem ostatnio.
Ale już wróciłam do świata żywych.
Wysłałam przelew Jamorowi, częściowo pokrywający dług: 500 zł.
Rozmawialiśmy też o Golinie - żeby może zmienić mu karmę na jagnięcinę+ryż, ale tańszą niż 260 zł za 14 kg. Po tej wprawdzie się nie drapie, ale cały czas ma łojotokowy brzydki łupież. Jutro rano będę dzwonić do jego doktor i pytać, co z tym zrobić - czy go uprać, a jeśli tak to w czym. Dziś jej nie zastałam.

Wieczorem umieszczę rozliczenie wszystkiego.

Posted

kilka dni jest ok a potem znów zaropiałe oczy. wczoraj to i z nocha ropny katar. zapalenie zatok ? nie mam pojecia. wczoraj dałem mu dwa razy doustnie dalacin, dzis z rana tez. rano juz było ładnie, gały czyste. powtórze jeszcze wieczorem dawke i jutro.