Lu_Gosiak Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 pietrucha204 napisał(a):tez czekam:) wg planu powinien już dostać swój pokoik i być zakwaterowany na dobre ;p wow...super wiesci!!!!!!!!!:D:D:D Quote
Goś Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dzwonił Jamor, żeby donieść, że przesyłka dotarła. I że zachowuje się normalnie - nie awanturuje się, tylko rozgląda się i cwaniakuje. Pierwsze co zrobił, to dokładnie obejrzał boks na okoliczność ewentualnej wspinaczki:-) No i śmierdzi, jakby ze schronu wyszedł. Całe szczęście w hotelu jest też spa i na jutro przewidziane są kąpiele. Dodatkowo, zostanie odrobaczony (5 zł za 10 kg), zabezpieczony przeciw kleszczowo kroplami (chyba 20zł) i ja się jeszcze zastanawiam nad powtórnym szczepieniem na wściekliznę, żeby nie było wątpliwości. I trzeba będzie dorobić wirusówki. Jak będę u niego - może w weekend:-) To jeszcze mu przywiozę obrożę kiltixa, bo mam zapas. Po babeszji Borsuka, myślę, że lepiej chronić podwójnie. Wielkie dzięki przy okazji dla Szczepona! Mówił, że Golin był grzeczny, a to że miał niestrawność... to się zdarza. I ostatecznie policzył nas mniej niż wyszło, bo 350 zł (a km jest ponad 800 a nie 700, jak wcześniej zakładał). Dziękujemy!:) Quote
pietrucha204 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 uffffffffffff to można odetchnąć w końcu :):):) z radością zmieniam tytuł wątku:) no wspinaczka to jego słabość ;p wytrenował w swoim areszcie do perfekcji ;] a może ktos podaruje fanty na bazarek? kto ostatnio robił porządki ?:cool3: Quote
ketunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Super wieści. :) Po zabiegach w SPA Golinek będzie wyglądał rewelacyjnie;):) Quote
pietrucha204 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 sierść miał dzisiaj matową i szorstkawą więc wszelkie zabiegi pewnie mile widziane ;p Quote
jamor Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 obłaził w koło, metrówke z kieszeni wyciągnał i mierzył wysokosc scian. podszedł do budy, przednimi łapami wskoczył na dach a potem próbował wciagnąć nogi. mało ze smiechu nie parsknąłem,podgladałem go wtedy. wygladał jakby przybierał ;pozycje do szybkiej jazdy motorem a nogą odpalał silnik z kopniaka. niezdara nie wszedł nawet na bude. apetyt wilczy,bo w miche włozyłem mu ok 0,7 kg miesą to wessał w 3 sek a nastepnie jakoby wafla od loda załapał zebami metlowa miskę i tez chciał ja połknac. w miecho dostał 5 tabletek cestala. futro wstepnie spryskałem od pcheł. sama sierc to troche mi przypomina gosci ktorzy mieli posklejane czupryny na festiwalu rokowym w jarocinie, jejku, to 1984 jak byłem ostatnio. w srode wrzuce go do pralki, jaca wymujemy, futro wysuszymy. zobaczymy co ma w uszach, damy kropelki przeciwkleszczowe. do karmy bede dokładał biotynę , bo miejscami skore ma taka jakby spory kawałek za samochodem jechał na lince powycierane tu i tam. nabierze masy to i futro sie poprawi. ogółnie w dobrej jest kondycji. bedą z niego ludzie Quote
pietrucha204 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 super:):):) trafne spostrzeżenie z tym jarocinem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co do włażenia na budę - w schronisku jak go znudziła wspinaczka to wylegiwał się na budzie - ot i tyle miał rozrywek nasz pupilek ;) a jedzenie? - pewnie dawno go nie widział :/ Quote
Goś Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cudnie:-) Czysty i ufryzowany Golin będzie pięknie wyglądał w ogłoszeniach. Bardzo też liczę, że w dobrych warunkach zmądrzeje i wyrzuci te metrówki;-) Jeszcze tak zapytam z głupia - on jest wykastrowany? Quote
pietrucha204 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 nie jest... coś mu tam się majda między łapami ;) Quote
Mal Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nie liczyłabym na to, że chłopak się oduczy wspinaczki po ogrodzeniu :D Jest szansa, że on chce jedynie wyjść z kojca, a z wybiegów otwartych nie będzie się próbował wydostać. Quote
Goś Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 pietrucha204 napisał(a):nie jest... coś mu tam się majda między łapami ;) No to trzeba będzie pomyśleć o tym, żeby przestało latać... Quote
pietrucha204 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 ciekawe czy się da przerzucic wątek na str główna psow w potrzebie a nie na opolskiej jak jest teraz. W nocy mnie olśniło dlaczego tak marnie z odwiedzinami może być... macie jakis pomysł? trzeba nowy wątek tam załozyc? Quote
Goś Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wieści szybkie od Golina: grzeczny i nie awanturujący się:-) Merda do podchodzących do niego psów. Rozgląda się z zainteresowaniem po wybiegu, ale nie próbował pokonywać ogrodzenia. Ma wilczy apetyt:-) I został uprany! Dzisiaj lub jutro Jamor wrzuci zdjęcia Golina po zabiegach pielęgnacyjnych. Quote
jamor Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 swiezo po praniu. tu album http://jamor.fotosik.pl/albumy/755750.html na razie poznajemy sie. kupa bez gosci, stawy dobre, apetyt okropony, znaczy sie okropnie trzeba uwazac na rece aby nie połknął do łokcia Quote
pietrucha204 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 ale fajnieeeeeeee :) Golin poza kratami:multi::multi::multi::loveu: a na przed ostatnim zdjęciu w galerii to przekładankę trenuje na jakąś paradę ;)? albo pochód 1 - majowy ;)? Quote
Goś Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ależ się cieszę! Cudne zdjęcia! Piękny, uśmiechnięty, uszaty Golin:-) Normalnie... Gęba mi się nie może przestać śmiać:D Quote
zmierzchnica Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jak cudownie widzieć Golina poza kratami, biegającego luzem :loveu: Czysta radość dla oczu i serca :loveu: Quote
Piromanka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Rany! Jaki On piękny!!!!! I jaki wielki.... !!! Quote
Recommended Posts