Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
A ile ja deklarowałam? 20? No to masz, Golinku 25!

Eh, w ogóle nie zwracacie uwagi na moje posty - chyba się obrażę. Lubię okrągłe liczby, dorzucam 5zł do miesięcznej i idę pod most.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I będzie wesoło! Pójdziemy tam z tymi wszystkimi psami i będzie impreza;-)

Tymczasem doszły także wpłaty od
bazylowej - 20 zł
pietruchy - 10 zł

Dzięki!
U Atoska niestety się dom wycofał... Nie wiem, może inny psiak wcześniej pojedzie. Trzymać kciuki trzeba.

Posted

[quote name='pietrucha204']nie o Golinku tylko o całym schronie ;) uff to juz jutro. napiszę popołudniu o co chodziło w tej chwili jeszcze nie mogę

Popołudnie już dawno minęło Co z Golinem?

Kaska wysłana.

Posted

chodziło mi o poprawę warunków w naszym schronie wszystkim psom. bya realna szansa na zmiany ale niestety wyszło jak zawsze...

jedno co dobre to że pójdzie kolejny protokół do urzędu miasta i jeszcze gdzieś tam od inspektora TOZu z Opola - może im się uda... rok tomu byli - sporządzili protokół, nakazali zmiany i nic do tej pory nie zostało zrobione

Posted

wg pracownicy schroniska skoro pies tak pewnie wskoczył na pakę auta to pewnie nie jest mu to obce... wychudzony jednak jest a taki był fajny, grubszy troszkę już:/
Szczepon - wielkie serce dla psiaków, że robi to co robi- podziękowania za pomoc się należą :):):) jakby nie było to cały dzień zajmie taka podróż. mam nadzieję, że Golin całą drogę będzie grzeczniutki i szczęśliwie dojadą.