pietrucha204 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 wczoraj w porze karmienia wyszedł normalnie i był wesoły. wiec nie wiadomo czy to objaw depresji znowu czy po 3 dniach choróbsko ustąpiło samo. ja tam będe jutro albo w piątek :) to przekonam się na własne oczy:) że zdrowy Quote
Goś Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Uff, dobrze, że wszystko dobrze. My tymczasem wciąż szukamy transportu - do 6. kwietnia czasu coraz mniej! No i wsparcia finansowego... Quote
zmierzchnica Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cierpię na wieczny brak czasu, więc jeśli przeoczyłam to przepraszam - ale czy jest jakieś konto, na które można by wpłacać na Golina pieniądze? Quote
agata51 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Cioteczki, przepraszan, że rzadko zaglądam. Robię dogoporządki świąteczne - proszę o dwa słowa - co z Golinem i ile zalegam. Quote
pietrucha204 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 jeszcze nic nie zalegasz;p pies nadal w schronie hotel ma wolny od 6 kwietnia, czekam na odpowiedzi w sprawie transportu... Quote
Goś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Śliczny. Dobrze, że wszystko z nim dobrze. A niedługo będzie jeszcze lepiej:-) Quote
Piromanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Może warto byłoby napisać w tytule, że potrzebny transport. Quote
pietrucha204 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 ok już zmieniam, wstepnie mamy nagrany transport za ok 300 zł (zwrot kosztów) Quote
agata51 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Czy te deklaracje z 1 postu to wszystko, co mamy? Quote
pietrucha204 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 tak. chyba, że kogoś pominęłam to proszę o przypomnienie. Gos ma jednorazowe wpłaty, jesli możesz napisz dokładnie ile to jest :) Quote
Bjuta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Z konta Bazyka wpłynie jednorazowa wpłata (niezbyt wielka niestety) - już chyba prosiłam o nr konta. Naprawdę chcecie wyciągnąć Golina z tak małą ilością deklaracji? :roll: Quote
Goś Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Tak. Chcę zaryzykować. A dokładnie chciałabym, żebyśmy zaryzykowały. Uważam (z doświadczenia - Borsuk 130zł deklaracji, Szakal - 0zł deklaracji, Nadia i Natasza - 0zł deklaracji), że taką sumę jaka jest potrzebna na miesięczny pobyt jednego psa można uzbierać z bazarków. Oczywiście wymaga to nieustannego poświęcania na to czasu, ale można w ten sposób "zapracować" na biedaka i nie dokładać z własnej kieszeni. No i pomóc mu szybciej, a on tego bardzo potrzebuje... Myślę, że to szybsza i skuteczniejsza metoda szukania pieniędzy tutaj, bo dogo ma też swoją "wydajność finansową", a wszyscy mają już tysiące obciążeń, tymczasem na dogo jest coraz więcej psów, więc coraz trudniej uzbierać deklaracje. Natomiast bazarki to co innego. Tu daje się pieniądze nie za darmo, tylko za konkretną rzecz. I tu najważniejsze pytanie - czy pomożecie z bazarkami? Nie zamierzam zgrywać bohaterki, zgłosiłam się, bo po prostu ktoś musi odpowiadać przed Jamorem i wziąć ew. ryzyko na klatę. Ale przecież razem troszczymy się o Golina, dziewczyny z Kędzierzyna daleko bardziej niż ja i ja sama nic nie zdziałam. A razem nam się na pewno uda. Dla Golina to szansa na prawdziwe życie, której może w innym wypadku nigdy nie dostać. Quote
Goś Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 I jeszcze słowo o miejscu - miało być wolne 6.IV, ale pies który miał jechać do domu, nie pojechał niestety. Teraz Golin jest pierwszy w kolejce i będzie miał miejsce, jak tylko jakiś psiak wyjedzie. Najbliżej ma Atos, którego potencjalne domy są właśnie sprawdzane: http://www.dogomania.pl/threads/178480-ATOS-o-belgijski-PIES-kt-CHCE-KOCHAAE-w-hotelu-u-JAMORA-brak-210-zA-kto-pomoA-e/page47 Trzeba trzymać kciuki za to, żeby się Atosikowi udało:-) Quote
pietrucha204 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 n oto czekamy na informacje:):) oby się zwolniło jak najszybciej:) wtedy zostanie dograc transport Quote
Bjuta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jesteś śliczny i wielki! Poproś Golinku o piątaka - może jeszcze ktoś ci dorzuci grosika na lepsze życie! Quote
Goś Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Tak, bardzo prosimy w imieniu Golinka. A ja się biorę za rozsyłanie konta. Wszystkim, którzy zdecydowali się pomóc temu biedakowi, którego złą passę próbujemy właśnie przełamać - ogromne dzięki. Jeśli możecie, roześlijcie ten wątek chociaż kilku osobom. Quote
Bjuta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Postaram się dziś wieczorem trochę pożebrać - a na razie wsakujemy na górę! Golin pokaż pysio - niech Cię ktoś dostrzeże!!! Quote
Piromanka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Jest piękny, więc szybko powinien znaleźć dom. A tymczasem szukamy na gwałt deklaracji!!!!!!!!!!!!! POMÓŻCIE! Quote
agata51 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Bjuta napisał(a):Jesteś śliczny i wielki! Poproś Golinku o piątaka - może jeszcze ktoś ci dorzuci grosika na lepsze życie! A ile ja deklarowałam? 20? No to masz, Golinku 25! Quote
Bjuta Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Agatko! :loveu: A ja sie znowu domagam nr konta - w piątek znikam na 2 tyg. z dogo. Quote
pietrucha204 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 widzialam go własnie przed chwilą zabierałyśmy Dudka do hotelu:) dziewczynom z terierkowa baaardzo się Golin podobał:) i się dziwiły co on w schronie tyle czasu robi :( teraz tylko czekac kiedy jego kolej nadejdzie i pojedzie po nowe życie... Quote
Recommended Posts