Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj w porze karmienia wyszedł normalnie i był wesoły. wiec nie wiadomo czy to objaw depresji znowu czy po 3 dniach choróbsko ustąpiło samo.

ja tam będe jutro albo w piątek :) to przekonam się na własne oczy:) że zdrowy

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z konta Bazyka wpłynie jednorazowa wpłata (niezbyt wielka niestety) - już chyba prosiłam o nr konta. Naprawdę chcecie wyciągnąć Golina z tak małą ilością deklaracji? :roll:

Posted

Tak. Chcę zaryzykować. A dokładnie chciałabym, żebyśmy zaryzykowały. Uważam (z doświadczenia - Borsuk 130zł deklaracji, Szakal - 0zł deklaracji, Nadia i Natasza - 0zł deklaracji), że taką sumę jaka jest potrzebna na miesięczny pobyt jednego psa można uzbierać z bazarków. Oczywiście wymaga to nieustannego poświęcania na to czasu, ale można w ten sposób "zapracować" na biedaka i nie dokładać z własnej kieszeni. No i pomóc mu szybciej, a on tego bardzo potrzebuje...

Myślę, że to szybsza i skuteczniejsza metoda szukania pieniędzy tutaj, bo dogo ma też swoją "wydajność finansową", a wszyscy mają już tysiące obciążeń, tymczasem na dogo jest coraz więcej psów, więc coraz trudniej uzbierać deklaracje.
Natomiast bazarki to co innego. Tu daje się pieniądze nie za darmo, tylko za konkretną rzecz.

I tu najważniejsze pytanie - czy pomożecie z bazarkami? Nie zamierzam zgrywać bohaterki, zgłosiłam się, bo po prostu ktoś musi odpowiadać przed Jamorem i wziąć ew. ryzyko na klatę. Ale przecież razem troszczymy się o Golina, dziewczyny z Kędzierzyna daleko bardziej niż ja i ja sama nic nie zdziałam. A razem nam się na pewno uda. Dla Golina to szansa na prawdziwe życie, której może w innym wypadku nigdy nie dostać.

Posted

I jeszcze słowo o miejscu - miało być wolne 6.IV, ale pies który miał jechać do domu, nie pojechał niestety. Teraz Golin jest pierwszy w kolejce i będzie miał miejsce, jak tylko jakiś psiak wyjedzie. Najbliżej ma Atos, którego potencjalne domy są właśnie sprawdzane: http://www.dogomania.pl/threads/178480-ATOS-o-belgijski-PIES-kt-CHCE-KOCHAAE-w-hotelu-u-JAMORA-brak-210-zA-kto-pomoA-e/page47

Trzeba trzymać kciuki za to, żeby się Atosikowi udało:-)

Posted

Tak, bardzo prosimy w imieniu Golinka.
A ja się biorę za rozsyłanie konta.
Wszystkim, którzy zdecydowali się pomóc temu biedakowi, którego złą passę próbujemy właśnie przełamać - ogromne dzięki.
Jeśli możecie, roześlijcie ten wątek chociaż kilku osobom.

Posted

Bjuta napisał(a):
Jesteś śliczny i wielki! Poproś Golinku o piątaka - może jeszcze ktoś ci dorzuci grosika na lepsze życie!

A ile ja deklarowałam? 20? No to masz, Golinku 25!

Posted

widzialam go własnie przed chwilą zabierałyśmy Dudka do hotelu:) dziewczynom z terierkowa baaardzo się Golin podobał:) i się dziwiły co on w schronie tyle czasu robi :(
teraz tylko czekac kiedy jego kolej nadejdzie i pojedzie po nowe życie...