Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na razie jeszcze nie zbieramy. pies jest jeszcze w schronisku. pogadam przez łikend z aga z hotelu jak ona to widzi a jak nie widzi to trzeba szukać innego hotelu z ewentualnie oddzielnym kojcem

Posted

a więc tak: do Agi go nie zawieziemy ze względu na to, że pies jest niepewny w stosunku do innych (skoro atakował nawet sukę to nie ma co ryzykować). Polecany jest hotel u Jamora, tylko od nas to kawał drogi. czy jest ktoś z okolic Warki (mazowieckie:) ) żeby go tam doglądać? robić zdjęcia i zbierać info do ogłoszeń? koszt jest ten sam 15 zł za dobę.

powiem wam szczerze, że pierwszy raz mam takie poważne wątpliwości co do psa:( i nie wiem co robić:(

Posted

Info do ogłoszeń przekazałby i tak Jamor.
A co do odwiedzin, trzeba przejrzeć wątki psów, które aktualnie są u Jamora i zobaczyć, czy ktoś odwiedza. Albo najlepiej zapytać samego Jamora. Sprawdzałaś, jak długa jest u niego kolejka? I czy na pewno by go wziął?

Posted

[quote name='pietrucha204'] Polecany jest hotel u Jamora, tylko od nas to kawał drogi. czy jest ktoś z okolic Warki (Wielkopolska :) ) żeby go tam doglądać? robić zdjęcia i zbierać info do ogłoszeń? koszt jest ten sam 15 zł za dobę.

Nie potrzeba nikogo z Warki bo Jamor sam robi doskonałe zdjecia i podaje na bierząco info odnośnie psa...hotelik u Jamor to jeden z najlepszych odnośnie warunków i przede wszystkim podejścia do psów

Posted

już miałam pisać do Jamora a tu widzę na jego wątku taki wpis w 1 poście:
"Zanim zwrócisz się z pytaniem o miejsce, zastanów się, czy będziesz w stanie utrzymać finansowo tego psa, czy osoby z którymi współpracujesz nie wyłamią sie z deklaracji. Co będzie jeśli pies jest chory a leczenie będzie kosztowało majątek."

no i się zastanawiam ... my w sumie deklaracji nie mamy :( co robić :(?

Posted

Dziewczyny, od ketuni jest bardzo duże wsparcie z bazarku, ja tez pomogę jak mogę.
To oczywiście Wasza decyzja, ale można psa przenieść do hotelu i dalej zbierać deklaracje.
Minęło już parę miesięcy, a Golin jest gdzie był.

Niezależnie od tego należy odezwać się do Jamora i zaklepać kolejkę, jeśli się zgodzi na Golina! Czekanie na miejsce i tak może długo trwać.

Posted

[quote name='pietrucha204']napiszemy wspólnie z bazylową jakiś bardziej wzruszający text i roześlemy na PW, moze się uda...[/QUOTE]
musi sie udac w innych przypadkach sie udawalo to tu tez damy rade....tylko trzeba sie spieszyc...na pierwszy miesiac juz jest dzieki Ketuni....poznamy psa, beda dobre zdjecia to mozna bedzie Go oglaszac

czy Ktos ostatnio Go odwiedzał?? Jak On sie czuje wiadomo???
piertucha pytalas Jamora o miejsce??? bo to akurat najwazniejsze

Posted

Ciotki trzeba ryzykować. Myślę, że uda się uzbierać deklaracje.
Coś wymyślimy.
Gos ja te moje zaległe 90 zł z portretu przeleję na Golina. Więc ode mnie będzie miał 600 zł.
Zaklepujcie miejsce.