Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z golinem źle:( kaszel to już na pewno ma przewlekły :( ciągle na szpitalu i nie moze dojść do siebie. nie mogę też wejść tam i mu zdjęć porobić jak teraz wygląda. nawet nie mogę go zobaczyć:(

tyle siedział chory na dworze bez słomy, że go załatwili na maksa :angryy: mam nadzieję, że mimo wszystko go zobaczę jeszcze kiedyś

Posted

:placz::placz::placz:

Dziewczyny... jeśli on to przeżyje, trzeba go zabrać natychmiast.
Kasę się zbierze, dom się znajdzie.
Żeby tylko przeżył...

Pietrucha, czy coś można zrobić w tej sytuacji?

Posted

niestety nie mogę go zobaczyć - jestem w schronie minimum 2 razy w tyg ale na szpital mam zakaz wstępu (nieupoważnionym wstęp wzbroniony - to tylko widzę na drzwiach) a golin nadal w szpitalu. Ta sytuacja najwyraźniej przerosła nasz schron i nie potrafią sobie poradzić (albo raczej nie chcą???) juz jeden pies za TM bo nie wyszedł z tego i go uśpili :(

Posted

Tu gos. Piszę z innego konta, bo do mojego nie mogę się póki co dostać.
Tak strasznie mi przykro...
Piesku, trzymam za Ciebie kciuki z całych sił!
Wyzdrowiej.
Potem Ci pomożemy.

Pietrucha - ja się deklaruję na wsparcie finansowe i agresywne szukanie kasy po ludziach na hotelik, jeśli się tylko uda go zabrać, jak on się poczuje lepiej.

• 2 weeks later...
Posted

jest znowu na dworze i znowu kaszle...:( 4 raz chyba. nie wiem co to ma być ale chyba wymyślili taką metrode leczenia kaszlu;] podleczyć i na dwór - znowu chory - do szpitala- podleczyć i na dwór...ręce opadają

Posted

jeśli jest w boksie na dworze to go wydadzą - raczej, jeśli znowu czegoś nie wymyślą. kilka psów wydali z kaszlem ( w tym szczeniaki) więc myślę, że by go dali zanim trafi do szpitala znowu...:(

Posted

Deklaracje trzeba zacząć już zbierać, bo to chwile potrwa zanim się uzbiera, a w międzyczasie szukać miejsca. Wieczorem usiądę i poszukam po kontaktach informacji o znanych mi hotelikach.

Ja na dobry początek deklaruję 20zł/mies.

Trzeba zmienić tytuł i pierwszy post i naganiać ludzi.

Będzie dobrze! :-)

Posted

W Brodnicy trzeba by się w kolejce ustawić: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/126059[/URL]
Jest jeszcze tymczas w Radziejowicach - można tam spróbować wypytać [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173562-Hotel-kolo-Radziejowic[/URL]
No i Murka oraz Jamor - ale nie wiem, jak tam z miejscami.