Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, może mu jakieś ogłoszenia porobić? Allegra i takie tam. Ja jeszcze nie umiem, ale mogę kogoś poprosić.

Bo psiak jest piękny jak marzenie i na pewno znajdzie dobry dom, jeśli się go światu pokaże.

Posted

Rety...
Czy "przeszedł" oznacza, że już jest zdrowy?
Pietrucha, masz jakąś możliwość zadziałać, żeby było mu cieplej? Zima już tuż tuż... Jak Ci można pomóc?

Posted

no podobno wyleczony. nie widziałam go bo siedział w budzie. słomy u nas jeszcze nie dali chociaż od wtorku 1 st za oknem... byliśmy tam z TOnZu, nasłałam radio ale nic na razie nie pomogło. jutro dzwonię dalej po instytucjach

Posted

była dzisiaj kontrola z opola...(nadzorują wszystkie schrony na opolszczyźnie) niezapowiedziana:) jutro jade zobaczyć efekty. podobno już jutro ostateczny termin na wyścielenie słomą dostali. sprawdzę...

Posted

Pietrucha, czy masz nowe wieści?
Czy jeśli porobię Golinowi ogłoszenia, to będziesz mogła występować jako kontakt? Jeśli tak - to podaj jakiś mail/tel, a ja spróbuje go poogłaszać.

Chciałabym mu jakoś pomóc.
Ale widzę, ze Ty chyba nie masz zbyt wiele czasu, żeby szukać mu domu. Więc może przyda się moja pomoc?

Posted

Hej,
Gdyby udało Ci się dowiedzieć przy okazji coś, co mogłoby pomóc w ogłoszeniu, to postaram się to zamieścić.
Wrzucę tu propozycję treści jutro, a potem nauczę się ogłaszać:-)

Posted

złe wieści :((((((
Golin ma nawrót choroby :-(:-(:-( straszny odgłos wydaje jak szczeka, taki sucho krtaniowy:placz: nie ma słomy w budzie... wspinał się dzisiaj desperacko na kraty kojca. nie będzie o nim żadnych informacji. Dowiedziałam się od pracownicy, że jego nikt nie wyprowadza bo sie boją, że go nie utrzymają - tyle ma siły. Nawet do weta go nie wyprowadzają tylko wet wchodzi do niego żeby dac mu zastrzyki :(((( do psów jakie ma podejscie to nikt nie jest w stanie mi powiedzieć:( bo nie ma jak sprawdzic

Posted

o rety.....:placz:
co tu zrobić....
Czyli co - nawet gdyby ktoś chciał go wziąć, to go nie wydadzą?

Bo jeśli by go mogli wydać - to znajdziemy mu hotelik!

Posted

wydadzą. muszą wydać. tylko, że o nim nic nie wiadomo bliżej. do ludzi robi maślane oczka i jest przyjaźnie nastawiony :)) teraz tylko nie wiem jak jest z wydaniem psa chorego :( czy w tej chwili można takiego zabrać. do godziny będę wiedzieć. czekam na telefon ze schronu, właśnie jest tam wet i robi obchód, pojade w poniedziałek nakręce może film jego :) i nowe foty chociaż zza krat...

od kilku dni ma ogłoszenie w gazecie lokalnej ale tylko w wersji internetowej na razie

Posted

Biedny Golinek:-(:-(
Ale czemu nie chcą mu dać słomy?? Tak zimno się robi... U nas w Egu chorych psów nie wydadzą, mam nadzieję, że u was jest inaczej. Zawsze można zacząć zbierać na hotelik. Golinowi by się przydał. Jeszcze tylko dobrze by było wiedzieć co to za choroba go dopadła.

Posted

Nie wiem czy taka słoma droga jest ale może można by zebrać na tą słomę i mu zakupić. I jeszcze jakiś kocyk żeby mu było ciepło. Czy zaraz wyrzucą to gdzieś w schronisku ?

Aha, i jaki duży on jest ? Ile mniej wiecej moze ważyć, 40kg ?
Bo to by trzeba było też w ogłoszeniach napisać. I wiek.
Jeśli w typie wilczarza to może znajdzie się jakiś dobry domek.