sunshine Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Alba1986']http://img197.imageshack.us/img197/4025/obraz048u.jpg śliczności:loveu::loveu: A my już jesteśmy po wizycie przed adopcyjnej i już niedługo przyjedzie do nas sunia mix husky adoptowana za pośrednictwem Szczecińskiego TOZu:multi::multi: Przy okazji gratuluje :razz:. A co do Idolka na pewno się rozkręci szybko i szybko przyzwyczai. Shirce tydzień wystarczył do pełnego oddania się domowi;p Quote
bianka19 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Heej ;) Śliczny Idolek i bardzo ładne ma umaszczenie :loveu::loveu: Teraz to nie wiem jaka maść huskiego podoba mi się najbardziej :hmmmm: Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 bianka19 napisał(a):Heej ;) Śliczny Idolek i bardzo ładne ma umaszczenie :loveu::loveu: Teraz to nie wiem jaka maść huskiego podoba mi się najbardziej :hmmmm: Srebrna! srebrna! :evil_lol: Quote
Inarugowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 sunshine Shirce tydzień wystarczył do pełnego oddania się domowi;p Mojej Lovci tylko 2 dni;) bianka19 Teraz to nie wiem jaka maść huskiego podoba mi się najbardziej Srebrno-biała i bursztynowo-biała moje the best oraz czarno-biała z czarnymi oczkami:cool3: Quote
Idolka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Dziękujemy za wszystkie komentarze :):):) Wczoraj padał ciągle deszcz i nie zrobiłam fotek :roll: Ale dzisiaj jest słonecznie i powinny być. Mam jeszcze kilka fotek z domku : Idolek w swoim ulubionym miejscu :D zapoznanie z piłeczką :) Lakuś na początku chodził w kagańcu , ale już mu zdjęłam i jest dobrze :) I ostatnia foteczka z jego najlepszego miejsca do leżakowania :evil_lol: Quote
Czarnulka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 http://img199.imageshack.us/img199/6624/obraz064z.jpg Cudny jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zakochałam się w nim ma śliczne umaszczenie ;) Mojej lunce wystarczyły 4 ,5 dni Quote
Alba1986 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 http://img199.imageshack.us/img199/6624/obraz064z.jpg Śliczny jest:loveu::loveu::loveu: To super, że się dogadują;) Quote
sunshine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pełnego w sensie już tak bez obaw kompletnych;). A jeśli chodzi o noc to w druga już nie płakała dzielna dziewczyna:loveu:. A Idolek to śliczny młodzik:cool3:....wiesz Shirka jest w tym samym wieku można by ich poznać heheh:loveu: A Lakuś nie jest poirytowany Idolem?;p Quote
Idolka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Dziękujemy :D Laki bardzo zazdrosny o Idola a jak się bawią to wyrywają sobie z pyska zabawkę , powoli już się oswaja tylko na spacerach nie chce chodzić na smyczy ... Quote
sunshine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Shira też nie znosi smyczy, protestuje jak jej ją zapinam...ale musi. I jak musi to chodzi;p chociaż na początku(kiedy juz skumała co i jak) robiła siad i strajk:lol:. Ale przeszło jej :diabloti: Quote
Idolka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Witam ponownie Byliśmy z Idolkiem na spacerku na łące i nad rzeczką , w drodze spotkaliśmy dzikiego kota który rzucił się na Idola ale szybko opanowałam sytuacje i spłoszyłam kocura wrr... wystraszyłam się i zarazem zdenerwowałam się :angryy: Oto foteczki : Nad rzeczką :lol: (przed zamoczeniem się) Idol moczy łapy :evil_lol: Tutaj już po wyjściu z rzeki :) Mokry i pobrudzony w piasku :lol: Odpoczynek :D "Pomoczyłem się i teraz leżę i suszę futerko" :diabloti: A tutaj wypatruje coś :) Quote
sunshine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 jednak się dał wyciągnąć na spacer:multi: śliczny czarnuch:loveu: Quote
Idolka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Nie miał wyboru - zniosłam go ze schodów a potem już sam szedł hehehe Na smyczy dzisiaj ładnie chodził byłam pełna podziwu, wczoraj pierwszy dzień w domu się załatwiał na podłoge i siusiał a dzisiaj prosi jak chce siusiu :multi: Powoli przyzwyczajam go do obcych ludzi aby się nie bał :) Quote
Czarnulka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Jejciu Idolek jest przepiękny. Moja to narazie do wody niechce wchodzić Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 http://img223.imageshack.us/img223/5483/obraz093ndh.jpg Idolek:multi::loveu::loveu: kocury sa faaajne :loveu: Quote
Idolka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img223.imageshack.us/img223/5483/obraz093ndh.jpg Idolek:multi::loveu::loveu: kocury sa faaajne :loveu: Zależy które , ten co zaatakował mojego Idolka był dziki :angryy: Quote
gosiulaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 POMOCY! DRAMAT KONI! Hodowca czy OPRAWCA??!! DRASTYCZNE (723163998) - Aukcje internetowe Allegro :placz::placz: Sorki za spam... ale trzeba zebrać pieniądze dla tych biedaków :-( Quote
sunshine Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A dzisiaj Shirke tez pogonił kot:diabloti:.Tyle że domowy takiej pani a ona go zaczepiała:lol:. A ten mały głupek oczywiście chciał się z nastroszonym kocurem bawić:roll:... Dostała by z pazura to by się opamiętała:evil_lol: Quote
Idolka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 bianka19 napisał(a):Heej , miłego dzionka ;) Dziękuje i nawzajem :) sunshine napisał(a):A dzisiaj Shirke tez pogonił kot:diabloti:.Tyle że domowy takiej pani a ona go zaczepiała:lol:. A ten mały głupek oczywiście chciał się z nastroszonym kocurem bawić:roll:... Dostała by z pazura to by się opamiętała:evil_lol: hehe Shirka zaczepna , Idol tego kota nie zaczepiał sam na niego się rzucił :angryy: potem lazł za nami natręt ;/ Quote
Idolka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Hej Mam narazie tylko 3 foteczki , dziś na spacerku postaram się zrobić troszkę zdjęć :) Bo u pani na łóżku najwygodniej :loveu: Zasłużona nagroda :):):) Quote
Recommended Posts