HuSkYy-Paulina-94 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sunshine napisał(a):http://nume.pl/images/4fe9kb772umcx7rwo11.jpg lakuś się rozgląda i zastanawia gdzie tu reszta zdjęć :mad: trafnie ujęte :D Quote
gosiulaa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jedno zdjęcie mnie nie zadowala... :mad: http://nume.pl/images/4fe9kb772umcx7rwo11.jpg ale Lucky wyszedł bardzo ładnie :eviltong: Quote
Idolka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [FONT=Lucida Sans Unicode]Dobry wieczór [/FONT] Właśnie z Luckym wróciliśmy z spacerku , spotkaliśmy w drodze piękną sunię Husky Lucky oczywiście zawiesił na niej swój wzrok ale na krótko bo musiała iść z właścicielami do domu a potem przypałętał się do nas jakiś nieznajomy psiak i nie odstępował na krok aż do domu nam towarzyszył :evil_lol: Quote
sunshine Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 no to już lepiej;p A nieznajomy śliczny :loveu: zgubił się komuś?:( Quote
Idolka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 sunshine napisał(a):no to już lepiej;p A nieznajomy śliczny :loveu: zgubił się komuś?:( chyba został porzucony ;/ nie miał obroży ani nic ... i tuła się tu już dość dawno a u nas w schronisku niestety nie ma już miejsc bo jest tylko 20 psów i więcej nie da się nigdzie wcisnąć do boksu. Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy serdecznie i MY !!! Dziekujemy za odwiedzunki :multi::multi:. Lucky sliczny pysiorek, a proszacy o wejsce na lozko...rozbrajajaca minka !! Ja to nie w temacie..i przepraszam, ze pytam, ale co sie stalo Idolkowi ?? :-(...to nie wrozy nic dobrego ????!!!!! Quote
nordic blue Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 sunshine napisał(a):Nordic Blue chciałam wejść na strone z waszego bannerka ale wyskakuje mi że strona jest zainfekowana wirusem...:placz:, macie gdzieś indziej zdjęciawaszych psów?:cool3: no niestety tak jest od pewnego czasu... codziennie wyrzucam robala, a on dalej infekuje. Cały ten serwer OVH jest do bani. Juz niedlugo przenosze stronke na płatny serwer i bedzie wszystko OK:) Quote
nordic blue Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Idol ma sie super, fajnie sie rozwija, ma naprawdę bardzo fajny charakter jest taki milusi i bardzo delikatny. Postaram sie zrobic mu sesje zdjęciową, ale narazie pogoda nie dopisuje Quote
Idolka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Witamy serdecznie i MY !!! Dziekujemy za odwiedzunki :multi::multi:. Lucky sliczny pysiorek, a proszacy o wejsce na lozko...rozbrajajaca minka !! Ja to nie w temacie..i przepraszam, ze pytam, ale co sie stalo Idolkowi ?? :-(...to nie wrozy nic dobrego ????!!!!! Idol wrócił do hodowli :-(, nie zaklimatyzował się u mnie i bał się ludzi a także wychodzenia na podwórko gdzie przechodziły dzieci . Wieczorem jak nie było ludzi to oczywiście wychodził chętnie i dlatego jest spowrotem w domu gdzie jest mu lepiej. Quote
Idolka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 nordic blue napisał(a):Idol ma sie super, fajnie sie rozwija, ma naprawdę bardzo fajny charakter jest taki milusi i bardzo delikatny. Postaram sie zrobic mu sesje zdjęciową, ale narazie pogoda nie dopisuje czekam na jakieś zdjęcia idolka :-( Quote
sunshine Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Idolka napisał(a):chyba został porzucony ;/ nie miał obroży ani nic ... i tuła się tu już dość dawno a u nas w schronisku niestety nie ma już miejsc bo jest tylko 20 psów i więcej nie da się nigdzie wcisnąć do boksu. ludzie to parszywe świnie!:mad: :placz: nordic blue napisał(a):no niestety tak jest od pewnego czasu... codziennie wyrzucam robala, a on dalej infekuje. Cały ten serwer OVH jest do bani. Juz niedlugo przenosze stronke na płatny serwer i bedzie wszystko OK:) to podrzuć później link :razz: a na Idolkowe zdjęcia tez czekam :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 fajowe foteczki :loveu::loveu::loveu: biedny nieznajomy :placz: Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Huskyy-Paulina, nie moge zlokalizowac Waszej galerii podaj mi link. A z powodu Idolka bardzo mi przykro !! Quote
Idolka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Witajcie Chciałabym poinformować że niedawno moja znajoma z 3 bloku została właścicielem haszaka . Moim zdaniem śliczny :loveu: Wstawię jego zdjęcie mam nadzieje że ona nie będzie miała nic przeciwko . Quote
Idolka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 chyba misiek ale nie jestem pewna :roll: ma 7 miesięcy o ile się nie mylę . Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://nume.pl/images/c0setrqbmncczvduge0m.jpeg Misiek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się :loveu: śliczny Haszczak :eviltong: Buziaki dla Lucky'iego :buzi: Quote
Idolka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 WITAMY ! hihi Luckiemu oczy jak u haszaka xd Quote
Shirai - Koki Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy sie...wiecej zdjec !!! Haszczorek slodziutki :loveu: Quote
sunshine Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 http://nume.pl/images/kikktnr0h3eva1xi4wn.jpg pełnia księżyca mu się w oczkach odbija:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='sunshine']http://nume.pl/images/kikktnr0h3eva1xi4wn.jpg pełnia księżyca mu się w oczkach odbija:evil_lol: :p :p :p :p Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS] Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA[/FONT] Quote
Recommended Posts