gosiulaa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/4136/rrtretre.jpg jaki misiak! :loveu: Ojjj śpiochy śpiochy...:diabloti: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! :buzi: Quote
as_kate Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy się :hand: Przyszłysmy poznać naszego imiennika :loveu: i poznałyśmy także Idola :loveu: oba psiaki przesłodkie!! Mamy taką sama czerwoną piłeczkę z frolica :D żyje jeszcze Wasza? Quote
sunshine Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Hej Idolki i Lakusie:razz: co nowego?;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no to ja czekam na fotki ...:diabloti::loveu: Quote
gosiulaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ojjjj coś tu postawo ostatnio... :shake: Quote
Idolka Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Heeeej Muszę przyznać że ostatnio zaniedbałam galerię :oops: Jakoś ostatnio nie miałam czasu na pstrykanie fot . Ale dzisiaj wstawiam kilka :) Sesja łóżkowa :evil_lol: {jea chyba widzę muchę ;> } Smile :) Smile 2 :D Lucky & Idol Ejj , nie patrz na mnie takim głodnym wzrokiem :roll:<boje się> Kolejne zdjęcia , tym razem z jeziorka będą na dniach :) Idol za niedługo kończy już 6 miesięcy :multi: Quote
Czarnulka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hej ;) http://img42.imageshack.us/img42/4971/idol2.jpg Idolek jest śliczny.. ;) szskoda że nie wziełam czarno-białego haszczaka xD bo takie piękne :lovceu: http://img18.imageshack.us/img18/8436/idol5d.jpg No idolku nie zrób mu krzywdy xD ładnie :loveu: Quote
gosiulaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 jessssu... jaki masz sliczny koc!!! (nie jestem pewna czy to koc ale na to wygląda) :loveu: jeeeeejjjj... też chcę taki :eviltong: Oba psiaki piękne! A chłopaki już dobrze się dogadują? Quote
Idolka Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 nie do końca ale już jest lepiej ;] tak to jest koc :) Quote
gosiulaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Idolka']nie do końca ale już jest lepiej ;] tak to jest koc :)[/QUOTE] Ten koc jest śliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
sunshine Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Jak się pięknie śmieje:loveu: http://img42.imageshack.us/img42/4971/idol2.jpg Kawał chłopa z niego :razz: Jest pięęękny :diabloti:. (spodobał by się Shirce:evil_lol:) Wyciągnełaś już rodowód?:razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/4971/idol2.jpg ale on jest śliczny :iloveyou: daj mu :buzi: ode mnie i Luckiemy też oczywiscie :loveu::loveu: a kocyczek bosski :loveu::loveu: Quote
sunshine Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Nie uwierzysz!. Dzisiaj wieczorkiem poszliśmy do Kauflandu (byłam z Shirą) i spotkałyśmy tam 7dmio miesięczną suczkę husky. :razz: Była identyczna jak Idol. Dokładny sobowtór:evil_lol: Aż zwątpiłam i jak podeszłam moje pierwsze pytanie : "Jak się wabi?!":lol: Wabiła się Lawina i okazała się suczką:diabloti:. Ale była identyczna w każdym calu:razz: Quote
Idolka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Niestety to już koniec galerii ... Jutro Idol wraca spowrotem do hodowlii :-( nie mam siły się rozpisywać , smutno mi i ciężko z nim się rozstawać ;-( Tak musiało być :-(:-( . dziękuje za odwiedzanie . trzymajcie się Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Idolka napisał(a):Niestety to już koniec galerii ... Jutro Idol wraca spowrotem do hodowlii :-( nie mam siły się rozpisywać , smutno mi i ciężko z nim się rozstawać ;-( Tak musiało być :-(:-( . dziękuje za odwiedzanie . trzymajcie się cooo:mdleje:nawet nie pytam :roll: a Luckiego galerie dalej mozesz miec :eviltong: Quote
Czarnulka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Idolka napisał(a):Niestety to już koniec galerii ... Jutro Idol wraca spowrotem do hodowlii :-( nie mam siły się rozpisywać , smutno mi i ciężko z nim się rozstawać ;-( Tak musiało być :-(:-( . dziękuje za odwiedzanie . trzymajcie się Czemu musi wracac? Bardzo mi przykro ;(;( Quote
gosiulaa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Wytłumacz chociaż dlaczego??????????? (tak jak powiedziała Paulina... Lucky przecież dalej może mieć galerię) Quote
Idolka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 jak dojdę do siebie pomyślę nad galerią lakiego :-( tęsknie bardzo za Idolkiem :-(:-( Quote
sunshine Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Co się stało z Idolkiem?:placz: Nie zgadzał się z Lakim?:shake: współczuje :-( Quote
Czarnulka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 No co się stało że Idola musiałaś oddać? Współczuję bardzo a Galerie prowadż ;) Quote
nordic blue Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Idol ma sie super, dziś z zachwytem spacerował po Krakowskich plantach w towarzystwie mamy i brata :loveu: pozdr. Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Idol pochodzi z Waszej hodowli.? Może wrzucicie jakieś zdjęcia łobuza z rodzinką;)? Jeśli Idolka się zgodzi oczywiście;). Jak się trzymasz?... widzisz Idol czuje się świetnie;) Quote
nordic blue Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 sunshine napisał(a):Idol pochodzi z Waszej hodowli.? Może wrzucicie jakieś zdjęcia łobuza z rodzinką;)? Jeśli Idolka się zgodzi oczywiście;). Jak się trzymasz?... widzisz Idol czuje się świetnie;) tak Idolek jest odemnie :razz: wrócił z powrotem, gdyż nie zaakceptował nowego otoczenia, poza domkiem Ani! Teraz zostanie już z nami, tu czuje się doskonale, spaceruje po mieście, biega luzem na wybiegu, ogólnie czuje sie super ! i oczywiście sie juz nie boi;) brakowało mu też haszczego towarzystwa. Ja z Anią jestem w kontakcie, podrzuce jej napewno foteczki Idolka jak bedzie chciała to wrzuci do galerii sama:) pozdr. Agnieszka Quote
Idolka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 to dobrze ... ale tęsknić jeszcze długo za nim będę ;( :-( Quote
Recommended Posts