Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TO CHYBA JEDNE Z NAJWIĘKSZYCH PECHOWCÓW WROCLAWSKIEGO SCHRONISKA - ten piesek byl w schronisku juz w 2004 r poczekal jakis czas - zostal adpotowany i panstwo się rozmyslili i go oddali OBECNIE PIESEK CZEKA OD 2007 - NADALAM MU IMIE FIXI
JEGO NR SCHRONISKOWY 1554/07-CZYLI OBECNIE CZEKA JUZ 2LATA!
OK 5lat, pies, średniej wielkości. Na początku znajomości zachowuje dystans. Spokojny i zrównoważony. Dogaduje się z innymi psami. Będzie wspaniałym towarzyszem dla osoby, która poświęci mu troszkę czasu.
Piesek z tego szoku , ze opuścil na chwielę boks tak się kręcil na trawie ze nie dalo się mu jakis super fotek zrobic ja narazie wklejam to co mam Kikou dosle ze swojego aparatu jeszcze inne:

1. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
2. Pierwszy raz trafiłem do schroniska w 2007...moja historia..

Posted

oj przydalby się to prawda- a ja od zakladania wątku - odpisywania na maile itd czyje pustę i brak tworczosci :roll: ale coz byle jaki na szybko co do glowy przyjdzie ( proszę sprawdzic literówki i moze cos ladniejszego dodac)
TYTUL : NIEWINNY PIES OD PARU LAT ZA KRATAMI BŁAGAMY O DOM W CAŁEJ POLSCE

GDYBYM UMIAŁ MÓWIĆ -POWIEDZIAŁBYM JAK CIERPIĘ- JAK BARDZO ZOSTAŁEM OSZUKANY PRZEZ CZŁOWIEKA - POWIEDZIAŁBYM TEZ JAK TĘSKNIE ZA CIEPŁEM LUDZIKICH RĄK - POWIEDZIAŁBYM JAK MARZĘ BY WRESZCIE OPUŚCIC SCHRONISKO, ALE NIE UMIĘ MÓWIĆ- MOGĘ JEDYNIE PATRZEĆ SIĘ W OCZY I PROSIĆ , BY KTOS ZROZUMIAŁ CO CZUJĘ.
TEN CUDNY PIESEK BARDZO PROSI O DOMEK W SCHRONISKU JEST PIESEKIEM Z NAJDŁUŻSZYM STAŻEM- CZEKA NA DOM JUZ PARĘ LAT- ODMIEN JEGO SCHRONISKOWE ŻYCIE I PODARUJ MU WRESZCIE DOM.
PIESEK JEST ŚREDNIEJ WIELKOSCI , MA OK 5-6LAT, PRZEZ TO , ZE TYLE CZEKA STAŁ SIĘ TROSZKĘ NIEUFNY JEDNAK PRZY BLIŻSZYM POZNANIU - PODARUJE CI CAŁE PSIE SERCE.
SZUKAMY DLA NIEGO DOMKU W CAŁEJ POLSCE - W RAZIE POTRZEBY POMOŻEMY W TRANSPORCIE. JESLI CHCE ODMIENIĆ JEGO ŻYCIE PROSZĘ NAPISZ LUB ZADZWON :
Kontakt:
[SIZE=3]0792 333 938

info@sewo-life.com

Posted

Dalej:

adopcjapsa.pl
centrumofert.pl
przygarnijzwierzaka.pl
dwukropek.pl
adopcje.org
gumtree.pl(wrocław)
olx.pl
cafeanimal.pl
mujpupil.pl(nie wiem czemu nie wchodzi fotka;/)