Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co za dziwaczne skojarzenie :shake: Na zdjęciu widzę kojec, więc rozumiem, że te szczeniaki to nie wpadka tylko celowe zamierzenie? No cóż, życzę im, żeby znalazły odpowiedzialny dom... Będzie ciężko, bo ludzie uważają asty za morderców a beny za olbrzymy. Mam nadzieję, że nie uznają,że takie szczeniaki to tylko na łańcuch... Mają jakieś ogłoszenia pieski? Przydałoby się trochę informacji o nich, w jakim są wieku, czy umieją się załatwiać na podwórku itd.

Posted

Moje drogie, nie oceniajcie pochopnie...!

Z tego co wiem to ci ludzie przygarneli na firme blakajaca sie sunie i niestety nie dopilnowali to raz a dwa nawet nie znacie ludzi ani firmy a juz komentarz typu:
"życzę żeby psy nie trafiły do takiego domu w jakim są teraz.." jesli mieszkasz drzwi w drzwi i masz dowody to rzucaj kamieniem ale tak... troche serca

nie popieram bron boze bezmyslnosci i durnego rozmnazania zwierzecych nieszczesc!

sama mam/mialam suczki i zawsze byly dopilnowane...

ale zamiast checi pomocy -> kiwanie glowa - ja tez sie wsciekam ale staram sie pomoc i edukuje...

najnowszy news sprzed chwili: wszystkie pieski znalazly dom a sunie-matke bede chcieli wysterylizowac...

Posted

Fajnie, że sprawa się tak skończyła :p Ale (przepraszam za nieufność, ale to wyuczone) mam nadzieję, że te domki od szczeniaków są odpowiedzialne, nie wzięły psów bo "będą groźne i będą strzec domu i odstraszać"... Ale cóż, teraz to i tak już po ptakach. Cieszę się, że sunia będzie wysterylizowana :)