drapieznik Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Do oddania sa 4 sposrod 5 szczeniakow. Wsrod nich 1 pies i 3 sunie. Matka - bernardynka bez rodowodu, ojciec - amstaf. Pieski mieszkaja w Rosciszowie /k. Pieszyc/. Zainteresowanych prosze o kontakt na e-maila: agata@loskot.net link do zdjec pieskow: Psiaki do oddania! - a set on Flickr Quote
zmierzchnica Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Co za dziwaczne skojarzenie :shake: Na zdjęciu widzę kojec, więc rozumiem, że te szczeniaki to nie wpadka tylko celowe zamierzenie? No cóż, życzę im, żeby znalazły odpowiedzialny dom... Będzie ciężko, bo ludzie uważają asty za morderców a beny za olbrzymy. Mam nadzieję, że nie uznają,że takie szczeniaki to tylko na łańcuch... Mają jakieś ogłoszenia pieski? Przydałoby się trochę informacji o nich, w jakim są wieku, czy umieją się załatwiać na podwórku itd. Quote
Kamila_ Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :shake: czyżby celowo Pseudo? życzę żeby psy nie trafiły do takiego domu w jakim są teraz.. Quote
drapieznik Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Moje drogie, nie oceniajcie pochopnie...! Z tego co wiem to ci ludzie przygarneli na firme blakajaca sie sunie i niestety nie dopilnowali to raz a dwa nawet nie znacie ludzi ani firmy a juz komentarz typu: "życzę żeby psy nie trafiły do takiego domu w jakim są teraz.." jesli mieszkasz drzwi w drzwi i masz dowody to rzucaj kamieniem ale tak... troche serca nie popieram bron boze bezmyslnosci i durnego rozmnazania zwierzecych nieszczesc! sama mam/mialam suczki i zawsze byly dopilnowane... ale zamiast checi pomocy -> kiwanie glowa - ja tez sie wsciekam ale staram sie pomoc i edukuje... najnowszy news sprzed chwili: wszystkie pieski znalazly dom a sunie-matke bede chcieli wysterylizowac... Quote
zmierzchnica Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Fajnie, że sprawa się tak skończyła :p Ale (przepraszam za nieufność, ale to wyuczone) mam nadzieję, że te domki od szczeniaków są odpowiedzialne, nie wzięły psów bo "będą groźne i będą strzec domu i odstraszać"... Ale cóż, teraz to i tak już po ptakach. Cieszę się, że sunia będzie wysterylizowana :) Quote
Recommended Posts