Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Axi to bardzo urokliwa suczka. Gdy trafiła do schroniska była bardzo przerażona sytuacją, w której się znalazła, leżała w kojcu i cała się trzęsła.
Dzięki wolontariuszom powoli dochodzi do siebie. Jest łagodna w stosunku do ludzi i innych psów. Ma góra rok może i mniej. Przebywa w schronisku w Ostrowie Wlkp. (Schronisko w Ostrowie Wielkopolskim)

Posted

Jest bardzo piękna:razz:
Tylko coś mała i drobna jak na amstaffa ale z mordki wygląda jak amstaff.Jest słodziutka.Nadal może ugryźć? bo jak byłam w schronie to na mnie szczekała i nie dała się pogłaskać.:-(Chociaż ja w schronisku przebywam bardzo rzadko bo nie za bardzo mam czas aby przyjeżdżać.Axi jest po sterylce?

Posted

jeszcze chyba nie, ostatnio jak byłam po Filona ( Axi siedziała z nim w kojcu) to była całkiem sympatyczna i dała się głaskać, nawet się trochę przymilała po chwili.

• 2 weeks later...
Posted

Axi dlaczego ty tak daleko ? ;D Po domek ale to już ....
Axi to prawdopodobnie "bullboxer" (mieszanka boxera z amstafem)
a tu fotki zrobione przez Paulinę na sobotniej akcji :

Posted

<hahaha> to zdjecie jest tak prześliczne że też się nim bawiłam ;D ( tez się pochwalę a co ;p ;D)

Moje wrażenia z akcji :
Axi jest bardzo inteligentną psiną, nauczyła się komendy siad w jakieś 5 minut ;) Jest bardzo radosna i kochana, podbiegała do ludzi którzy chcieli wrzucić coś do puszki merdając ogonem. Bardzo dobrze zachowuje się w samochodzie, nie było nią najmniejszego problemu (wskoczyła bez najmniejszego problemu i podczas jazdy siedziała spokojniutko czasami rozglądając się w około).

Axi jest tak cudna i kochana że trzeba jej najlepszy domek na świecie znaleźć ... gdybym mogła sama bym ją wzięła.

Ciotki kochane, czy któraś z was mogłaby ogłoszenia porobić ?

• 1 month later...