Paulina87 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Axi to bardzo urokliwa suczka. Gdy trafiła do schroniska była bardzo przerażona sytuacją, w której się znalazła, leżała w kojcu i cała się trzęsła. Dzięki wolontariuszom powoli dochodzi do siebie. Jest łagodna w stosunku do ludzi i innych psów. Ma góra rok może i mniej. Przebywa w schronisku w Ostrowie Wlkp. (Schronisko w Ostrowie Wielkopolskim) Quote
beagle Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Jest bardzo piękna:razz: Tylko coś mała i drobna jak na amstaffa ale z mordki wygląda jak amstaff.Jest słodziutka.Nadal może ugryźć? bo jak byłam w schronie to na mnie szczekała i nie dała się pogłaskać.:-(Chociaż ja w schronisku przebywam bardzo rzadko bo nie za bardzo mam czas aby przyjeżdżać.Axi jest po sterylce? Quote
Malwi Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 jeszcze chyba nie, ostatnio jak byłam po Filona ( Axi siedziała z nim w kojcu) to była całkiem sympatyczna i dała się głaskać, nawet się trochę przymilała po chwili. Quote
Malwi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 hopaj po domek mordeczko wieczorem wrzuce fotki Quote
Malwi Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Axi dlaczego ty tak daleko ? ;D Po domek ale to już .... Axi to prawdopodobnie "bullboxer" (mieszanka boxera z amstafem) a tu fotki zrobione przez Paulinę na sobotniej akcji : Quote
Paulina87 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Troche obrobione zdjęcie Axi, autorstwa mojego TZ-ta Quote
Malwi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 <hahaha> to zdjecie jest tak prześliczne że też się nim bawiłam ;D ( tez się pochwalę a co ;p ;D) Moje wrażenia z akcji : Axi jest bardzo inteligentną psiną, nauczyła się komendy siad w jakieś 5 minut ;) Jest bardzo radosna i kochana, podbiegała do ludzi którzy chcieli wrzucić coś do puszki merdając ogonem. Bardzo dobrze zachowuje się w samochodzie, nie było nią najmniejszego problemu (wskoczyła bez najmniejszego problemu i podczas jazdy siedziała spokojniutko czasami rozglądając się w około). Axi jest tak cudna i kochana że trzeba jej najlepszy domek na świecie znaleźć ... gdybym mogła sama bym ją wzięła. Ciotki kochane, czy któraś z was mogłaby ogłoszenia porobić ? Quote
Recommended Posts