Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DAGA1505 napisał(a):
Natek jest wart tego wszystkiego.Jest wart gwiazdki z nieba a nawet więcej:loveu:Nawet nie macie pojęcia jak się ciesze że idzie do domu.Czekał na ten dzień w Azylu prawie rok

ło matko...ale dobry azyl, że nat tak wygląda...

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie zapomniałam z tego wszystkiego fotki zrobić:mad:
Ale mam nadzieje że Krzysiek się pochwali
Natek po wizycie w salonie wygląda cudnie:loveu:
Wkąpany,wyczesany,pazurki podcięte a nawet go wyperfumowali:crazyeye:
Oj Pani prezes ma wielkie serce:loveu:

Posted

<jupi> Natek nareszcie w domciu :)...Super psiak :)
Podróż minęła w sumie bez problemów ;)
W domu jest spokojny-ogląda i poznaje póki co mieszkanko-grzeczny jest :)
Na spacerku jeszcze wypłoszony, ale też grzeczny. Już poznał się z kumplem-Kajtkiem mojego Brata ;)
Wielkie Dzięki Daga za wszystko :)
Na bieżąco będę informował Ciebie i wszystkich forumowiczów co się u nas dzieje :)
Dzięki Wam wszystkim ;)
PS. Jak się foty wstawia na forum?;>

Posted

Ati napisał(a):
Daga , a jakie twoje wrazania z pierwszego spotkania Pana i Psa?

Natek oczywiście rzucił się nowemu Panu w ramiona:pPan też bardzo fajny;)Napewno poradzi sobie z Natkiem a raczej z jego włuczegostwem.Troche było mi smutno że go już nie zobacze a z drugiej strony radość z nowego domku,pustka w sercu nie trwa u mnie długo dziś rano znależliśmy 3 7tygodniowe maluchy.Nie wiem jak zmienić temat wątku?

CZEKAMY NA FOTY

Posted

Witam wszystkich zainteresowanych tym co się dzieje z Natkiem, tym co się dzieje u Natka, ...a właściwie już u Nas :)
Natek grzecznie zajechał w autku z Głogowa do Łodzi :) ...co widać na załączonych obrazkach :D

A to jeden z pierwszych naszych spacerów :)

...jak widać Natek jeszcze z lekka zdezorientowany, zalękniony :/ ...ale na smyczy potrafi chodzić :)

Dzisiaj natomiast, to jest w niedzielę, odwiedziła nas Agata ze swoją dobermanką-Palą :) no i sobie Natek poszalał z Palą na polach-chłopak się wybiegał jak chyba nigdy :D

...ogon do góry-Natan zadowolony :)

już trochę zziajany jestem :D

Biegam jak szalony :)) ...jęzor już między łapami :D

Ładną mam sylwetkę :) -prawda?;>

Ja i Krzyś :)

Tutaj gonię Palę :))

I jeszcze jedna fotka ....trochę wody dla ochłody :D

Resztę zdjątek pozwolicie, że wstawię jutro, yyy ...to znaczy dzisiaj, ale wieczorem-zasiedziałem się-już mocno po północy, a rano do pracy trzeba wstać :/
Natan grzecznie już śpi :) ...wybiegał się chłopak dzisiaj-zmęczył i teraz regeneruje siły :D

...Dobranoc...

Posted

Ach te czarnulce.....Krzychu, pies jest piękny!, ...sylwetka- miodzio....a ta mordula :loveu:....pewnie szybki, że ech! mam nadzieję, że da Ci niezły wycisk:eviltong:

pozdrawiam.
Amator z zaprzęgowego....

Posted

Kanna Ty też zaprzęgowa?Chyba też coś zaczne trenować i spożytkuje siłe i energie mojego nowego psiaka(koloega zboksu Natka) tylko najpierw musze się zastanowić co będzie dla niego najlepsze:p

Posted

DAGA1505 napisał(a):
Jak zmienić tytuł wątku?

wejdź w edytuj a potem w edycja zaawansowana...

a co do treningów to polecam Ati...to też edycja zaawansowana:eviltong: ( Ati nie obraź się przypadkiem) ja to jak w nicku-Amator:evil_lol:

Posted

mi niestety za daleko do Łodzi a wyczytałam że treningi w niedziele a ja niedziele mam zarezerowaną(jak nie ide do szkoły) na spacery z psami z Azylu-tam mam niezły trening.A może się przeprowadze do Łodzi;) i tak musze się przeprowadzić tym razem dlatego że mam ...za dużo psów(mam dwa).A jak tam nasz Natuś się sprawuje?

Posted

Natan super :)
Grzeczny chłopak jest :D
Na spacerze się pilnuje nawet jak sobie luzem biega (z 10 metrową linką póki co).
Naprawdę jest super :) kochany Natan
...no i apetytu dostał :) głodomor :D
Super psiak :)

Posted

Wczoraj wieczorem, a właściwie w nocy jak nie było już ludzi ani psiaków na osiedlu postanowiłem na spacerze spuścić Natana ze smyczy-super psiak-słucha się-wraca-pilnuje się :)
A dzisiaj pobiegaliśmy sobie-tzn. taki marszobieg :)
Generalnie podtrzymuje to co wcześniej pisałem...Natan jest Super Psiakiem :))
Bardzo się cieszę, że do mnie trafił :)
I przede wszystkim jest radosny i wesoły-już coraz częściej-tylko Mu zabawy w głowie ze mną i z innymi psiakami :D
Pozdrawiamy :)
Krzysiek i Natan ;)