kanna Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 DAGA1505 napisał(a):Natek jest wart tego wszystkiego.Jest wart gwiazdki z nieba a nawet więcej:loveu:Nawet nie macie pojęcia jak się ciesze że idzie do domu.Czekał na ten dzień w Azylu prawie rok ło matko...ale dobry azyl, że nat tak wygląda... Quote
DAGA1505 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 To już dziś!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ati Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 no:) Daga wez aparat i strzel jakies zdjatko pozegnalno/powitalne- i prosze tu zamiescic tego modela z nowym panem:) Quote
DAGA1505 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 No nie zapomniałam z tego wszystkiego fotki zrobić:mad: Ale mam nadzieje że Krzysiek się pochwali Natek po wizycie w salonie wygląda cudnie:loveu: Wkąpany,wyczesany,pazurki podcięte a nawet go wyperfumowali:crazyeye: Oj Pani prezes ma wielkie serce:loveu: Quote
DAGA1505 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Krzychu podejrzewam że za chwile powinien dopiero dojechać do łodzi.Podróż powinna być spokojna bo pies biegał całą noc po posesji:cool3: Quote
Ati Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Daga , a jakie twoje wrazania z pierwszego spotkania Pana i Psa? Quote
krzychuw1 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 <jupi> Natek nareszcie w domciu :)...Super psiak :) Podróż minęła w sumie bez problemów ;) W domu jest spokojny-ogląda i poznaje póki co mieszkanko-grzeczny jest :) Na spacerku jeszcze wypłoszony, ale też grzeczny. Już poznał się z kumplem-Kajtkiem mojego Brata ;) Wielkie Dzięki Daga za wszystko :) Na bieżąco będę informował Ciebie i wszystkich forumowiczów co się u nas dzieje :) Dzięki Wam wszystkim ;) PS. Jak się foty wstawia na forum?;> Quote
Agatta Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Natek jest cudowny, widziałam, miziałam...super pies i przewodnik też SUPER! Dogadają się, to widać:lol: Quote
DAGA1505 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Ati napisał(a):Daga , a jakie twoje wrazania z pierwszego spotkania Pana i Psa? Natek oczywiście rzucił się nowemu Panu w ramiona:pPan też bardzo fajny;)Napewno poradzi sobie z Natkiem a raczej z jego włuczegostwem.Troche było mi smutno że go już nie zobacze a z drugiej strony radość z nowego domku,pustka w sercu nie trwa u mnie długo dziś rano znależliśmy 3 7tygodniowe maluchy.Nie wiem jak zmienić temat wątku? CZEKAMY NA FOTY Quote
krzychuw1 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witam wszystkich zainteresowanych tym co się dzieje z Natkiem, tym co się dzieje u Natka, ...a właściwie już u Nas :) Natek grzecznie zajechał w autku z Głogowa do Łodzi :) ...co widać na załączonych obrazkach :D A to jeden z pierwszych naszych spacerów :) ...jak widać Natek jeszcze z lekka zdezorientowany, zalękniony :/ ...ale na smyczy potrafi chodzić :) Dzisiaj natomiast, to jest w niedzielę, odwiedziła nas Agata ze swoją dobermanką-Palą :) no i sobie Natek poszalał z Palą na polach-chłopak się wybiegał jak chyba nigdy :D ...ogon do góry-Natan zadowolony :) już trochę zziajany jestem :D Biegam jak szalony :)) ...jęzor już między łapami :D Ładną mam sylwetkę :) -prawda?;> Ja i Krzyś :) Tutaj gonię Palę :)) I jeszcze jedna fotka ....trochę wody dla ochłody :D Resztę zdjątek pozwolicie, że wstawię jutro, yyy ...to znaczy dzisiaj, ale wieczorem-zasiedziałem się-już mocno po północy, a rano do pracy trzeba wstać :/ Natan grzecznie już śpi :) ...wybiegał się chłopak dzisiaj-zmęczył i teraz regeneruje siły :D ...Dobranoc... Quote
Agatta Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 nio chłopaki, regenerować siły:) Pala juz czeka na następny spacerek! ...........i zdjęcia:eviltong: Quote
Ati Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Super, mam nadzieje , ze pan zakochany w tym czarnulcu:) Quote
DAGA1505 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 SUPER!Widać że Natan(to chyba jego nowe imie?) zadowolony:loveu: Oj jak fajnie oglądać foty z nowego domku Wiecie jak zmienić temat wątku? Quote
kanna Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ach te czarnulce.....Krzychu, pies jest piękny!, ...sylwetka- miodzio....a ta mordula :loveu:....pewnie szybki, że ech! mam nadzieję, że da Ci niezły wycisk:eviltong: pozdrawiam. Amator z zaprzęgowego.... Quote
DAGA1505 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Kanna Ty też zaprzęgowa?Chyba też coś zaczne trenować i spożytkuje siłe i energie mojego nowego psiaka(koloega zboksu Natka) tylko najpierw musze się zastanowić co będzie dla niego najlepsze:p Quote
kanna Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 DAGA1505 napisał(a):Jak zmienić tytuł wątku? wejdź w edytuj a potem w edycja zaawansowana... a co do treningów to polecam Ati...to też edycja zaawansowana:eviltong: ( Ati nie obraź się przypadkiem) ja to jak w nicku-Amator:evil_lol: Quote
Ati Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Krzychu ma w Lodzi klub Wataha, i kolegow w nim:) Quote
DAGA1505 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 mi niestety za daleko do Łodzi a wyczytałam że treningi w niedziele a ja niedziele mam zarezerowaną(jak nie ide do szkoły) na spacery z psami z Azylu-tam mam niezły trening.A może się przeprowadze do Łodzi;) i tak musze się przeprowadzić tym razem dlatego że mam ...za dużo psów(mam dwa).A jak tam nasz Natuś się sprawuje? Quote
krzychuw1 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Natan super :) Grzeczny chłopak jest :D Na spacerze się pilnuje nawet jak sobie luzem biega (z 10 metrową linką póki co). Naprawdę jest super :) kochany Natan ...no i apetytu dostał :) głodomor :D Super psiak :) Quote
DAGA1505 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 SUPER:loveu: Z tą linką dobry pomysł ja ze swoim też tak zaczynałam dłuższe spacery Quote
krzychuw1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wczoraj wieczorem, a właściwie w nocy jak nie było już ludzi ani psiaków na osiedlu postanowiłem na spacerze spuścić Natana ze smyczy-super psiak-słucha się-wraca-pilnuje się :) A dzisiaj pobiegaliśmy sobie-tzn. taki marszobieg :) Generalnie podtrzymuje to co wcześniej pisałem...Natan jest Super Psiakiem :)) Bardzo się cieszę, że do mnie trafił :) I przede wszystkim jest radosny i wesoły-już coraz częściej-tylko Mu zabawy w głowie ze mną i z innymi psiakami :D Pozdrawiamy :) Krzysiek i Natan ;) Quote
kanna Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 a jak się zachowuje podczas marszobiegu ? Quote
Recommended Posts