DAGA1505 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 oby jego marzenia też się spełniły:roll:.11 września przeprowadzałyśmy akcje adopcyjną niestety natek dalej w boksie...Dom znalazły 4 najmłodsze psiaki:loveu:.Zdjęcia z akcji ..:: Głogowski Portal Informacyjny ::.. www.glogow.info.pl - Podopieczni Amicusa czekają na ciepły nowy dom Quote
DAGA1505 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 pojawiła się nadzieja:cool3: Quote
kanna Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='DAGA1505']pojawiła się nadzieja:cool3:[/quote] bardzo bym chciała...... Quote
DAGA1505 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Ja też.POwiem więcej ta nadzieja rośnie:cool3: Quote
kanna Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='DAGA1505']Ja też.POwiem więcej ta nadzieja rośnie:cool3:[/quote] bo pies niesamowity:cool3: Quote
krzychuw1 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ...i wierzcie mi.....trafi w dobre ręce :) ...do Dobrego domu :)....Kocham psiaki więc Natka jak najbardziej Pokocham i będę starał się zapewnić Mu szczęśliwe życie :)....będę na bieżąco informował o tym co się u Nas będzie działo :) PS. A takie pytanko-czy imię Natan będzie dla Niego oki? W sumie Natek to chyba zdrobniale Natan? <myśli> Pozdrawiam-Krzysiek ;) Quote
Ati Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Krzychu, tylko poprosze zdjatka, i mam nadzieje , ze wystapicie na zawodach:) Daj najlepiej w miare krotkie imie< np. Nat> , jezeli masz zamiar biegac z psem, poniewaz latwiej ci bedzie laczyc imie z komenda. Ale decyzja nalezy do ciebie:) Quote
Ati Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Przepiekny, fantastycznie zbudowany pies, proporcje, dlugosc tulowia,do wzrostu, wart tej reklamy, ktora dostal;) Ale masz wyscigowe, zazdroszcze ci. Oczywiscie zapraszam na zaprzegowe z info jak treningi , i jak czarne chlopaczysko sie sprawuje:) Quote
kanna Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 no to ja przepraszam...czy coś mnie ominęło..;)..ja chcę zdjęć! Quote
DAGA1505 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Więc w piątek(o ile plany się nie pokrzyżują) Natek będzie już w nowym domku:loveu: Propozycja Ati co do imienia bardzo trafna tak naprawde im krócej tym lepiej.Zawsze możesz zmienić imie na takie jakie Ci się podoba. Mam jeszcze pytanko do Krzyśka : jakie zwierza masz jeszcze w domku? Quote
Ati Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dowiedzialam sie od wspolnych znajomych:) , ze Krzysztof to biegacz, triatlonista:) mam nadzieje ze Nat lubi wode:) Quote
DAGA1505 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Natek uwielbia wode,kiedyś wybrałam się z nim pobiegać ...po strumyku:razz:Było płytko ale miał radoche a ja wróciłam cała mokra:evil_lol: Quote
krzychuw1 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witam wszystkich :) Widzę, że na forum rozgorzało na temat Natka :) No i widzę, że wieści szybko się rozchodzą :) ...nawet Mariusz dzisiaj do mnie dzwonił z gratulacjami :D Też tak mi się wydaje, że Natek jest wspaniałym psiakiem i będzie nadal taki-i będę robił wszystko żeby było Mu dobrze :) Ja wodę też uwielbiam-często wyjeżdżam nad wodę więc natek będzie miał atrakcję :) No i jak pobiegamy razem i wszystko będzie oki to pokażemy się na zawodach canicross :) Na bieżąco będą info i foty na forum o Natku w nowym domu :) Pozdrawiam wszystkich. ;) Quote
Agatta Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witam wszyskich:) twierdzę, ze Krzyś będzie suuuper przewodnikiem Natka:) Myślę, ze będzie nam dane razem odebrać Natana (bo chyba tak będzi miał na imię, ale to decyzja Krzyśka) z Głogowa. Psina trafia super!, tylko jej pozazdrościć:p Pozdrawiam Agata, hodowla dobków LANTAN Quote
Ati Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Daga szykuj tego krolewicza na piatek:) Quote
krzychuw1 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ojojoj...no to się dzieje na forum :) Dzięki Agatka za miłą opinię :) Cieszę się, że tak się interesujecie Natkiem :) Na pewno jest tego wart ;) Już się nie mogę doczekać piątku :) ...Natek :)....już niedługo będzie ze mną :) Quote
DAGA1505 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Natek już się szykuje:loveu:Na jutro ma wizyte w psim salonie,którą zamówiła Nasza wspaniała Pani Prezes Stowarzyszenia,więc Natuś bedzie wykąpany i wyczesany.Kąpany to On chyba nie był nigdy:shake:Ja już też nie moge się doczekać fotek z nowego domku:loveu: Quote
Ati Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ale jaja , no takie bajery dla schroniskowego idacego do adopcji to ja po raz pierwszy slysze:) Quote
kanna Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 salon piękności ?...oj Ati to my się chyba nie staramy..:shake: :diabloti: nam do głowy to nie przyszło:shake::diabloti: Quote
Ati Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Aniu co ty gadasz, robilas takie szczotkowanie, ze hej , jak sie dziewczyna zaczela swiecic , to sama sie oczarowalas:) A Nat na pierwszej stronie na zdjeciu , to juz wyglada nieziemsko, jakby go tylko czesano i czesano. Jak wyjdzie z tego salonu to jeszcze Krzychowi go nie oddadza;) Quote
DAGA1505 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Natek jest wart tego wszystkiego.Jest wart gwiazdki z nieba a nawet więcej:loveu:Nawet nie macie pojęcia jak się ciesze że idzie do domu.Czekał na ten dzień w Azylu prawie rok Quote
Recommended Posts