Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...i wierzcie mi.....trafi w dobre ręce :) ...do Dobrego domu :)....Kocham psiaki więc Natka jak najbardziej Pokocham i będę starał się zapewnić Mu szczęśliwe życie :)....będę na bieżąco informował o tym co się u Nas będzie działo :)
PS. A takie pytanko-czy imię Natan będzie dla Niego oki? W sumie Natek to chyba zdrobniale Natan? <myśli>
Pozdrawiam-Krzysiek ;)

Posted

Krzychu, tylko poprosze zdjatka, i mam nadzieje , ze wystapicie na zawodach:)

Daj najlepiej w miare krotkie imie< np. Nat> , jezeli masz zamiar biegac z psem, poniewaz latwiej ci bedzie laczyc imie z komenda. Ale decyzja nalezy do ciebie:)

Posted

Przepiekny, fantastycznie zbudowany pies, proporcje, dlugosc tulowia,do wzrostu, wart tej reklamy, ktora dostal;)

Ale masz wyscigowe, zazdroszcze ci.

Oczywiscie zapraszam na zaprzegowe z info jak treningi , i jak czarne chlopaczysko sie sprawuje:)

Posted

Więc w piątek(o ile plany się nie pokrzyżują) Natek będzie już w nowym domku:loveu:
Propozycja Ati co do imienia bardzo trafna tak naprawde im krócej tym lepiej.Zawsze możesz zmienić imie na takie jakie Ci się podoba.
Mam jeszcze pytanko do Krzyśka : jakie zwierza masz jeszcze w domku?

Posted

Witam wszystkich :)
Widzę, że na forum rozgorzało na temat Natka :)
No i widzę, że wieści szybko się rozchodzą :) ...nawet Mariusz dzisiaj do mnie dzwonił z gratulacjami :D
Też tak mi się wydaje, że Natek jest wspaniałym psiakiem i będzie nadal taki-i będę robił wszystko żeby było Mu dobrze :)
Ja wodę też uwielbiam-często wyjeżdżam nad wodę więc natek będzie miał atrakcję :)
No i jak pobiegamy razem i wszystko będzie oki to pokażemy się na zawodach canicross :)
Na bieżąco będą info i foty na forum o Natku w nowym domu :)
Pozdrawiam wszystkich. ;)

Posted

Witam wszyskich:)
twierdzę, ze Krzyś będzie suuuper przewodnikiem Natka:) Myślę, ze będzie nam dane razem odebrać Natana (bo chyba tak będzi miał na imię, ale to decyzja Krzyśka) z Głogowa. Psina trafia super!, tylko jej pozazdrościć:p
Pozdrawiam
Agata, hodowla dobków LANTAN

Posted

Ojojoj...no to się dzieje na forum :)
Dzięki Agatka za miłą opinię :)
Cieszę się, że tak się interesujecie Natkiem :)
Na pewno jest tego wart ;)
Już się nie mogę doczekać piątku :)
...Natek :)....już niedługo będzie ze mną :)

Posted

Natek już się szykuje:loveu:Na jutro ma wizyte w psim salonie,którą zamówiła Nasza wspaniała Pani Prezes Stowarzyszenia,więc Natuś bedzie wykąpany i wyczesany.Kąpany to On chyba nie był nigdy:shake:Ja już też nie moge się doczekać fotek z nowego domku:loveu:

Posted

Aniu co ty gadasz, robilas takie szczotkowanie, ze hej , jak sie dziewczyna zaczela swiecic , to sama sie oczarowalas:)

A Nat na pierwszej stronie na zdjeciu , to juz wyglada nieziemsko, jakby go tylko czesano i czesano. Jak wyjdzie z tego salonu to jeszcze Krzychowi go nie oddadza;)

Posted

Natek jest wart tego wszystkiego.Jest wart gwiazdki z nieba a nawet więcej:loveu:Nawet nie macie pojęcia jak się ciesze że idzie do domu.Czekał na ten dzień w Azylu prawie rok