olekg89 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 wez sie nim nie przejmuj ''ruszysz gówno zacznie smierdziec" "grzyp mu w dupe'' :evil: niech on żałuje ,a pozatym to czemu faceci sa tacy popier do leni ,ze zostawiaja takie kobiety co zaaa $#$^%$@ kurde jestes 3 dogomaniaczka która sie martwie tylko mna sie nikt nie martwi :( waszka-a moze andzrzejek jest pedałkiem :D i woli chłopców :evilbat: Quote
malawaszka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Olek dzięki :lol: poprawiłeś mi humor :wink: i nie mów, że Tobą się nikt nie martwi :calus: Quote
olekg89 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 heh ja mam zawsze racje :D Andrzejku życzymy ci wszyscy,wszystkie naj naj naj gorszego 8) Quote
XXL Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 duza waszka eee tam glowa do gory nie martf sie ! dostaniesz faworka hahah :D glowka do gory moze tak jak oleg powiedzial koles jest nieteges ... pozdrawiam cie cieplutko i serio glowa do gory czas leczy rany :D :wink: Quote
Agga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 olekg18 napisał(a): tylko mna sie nikt nie martwi :( : a w ucho chcesz kurna... Możesz byc spokojny olus zawsze ktoś sie znajdzie kto sie martwi o ciebie... OLEK DAJE JEDNO ZDJECIE CO BY NAM GALERI NIE ZAMKNĘLI!!!!! Quote
00000 Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Pogubiłam niektóre adresy :oops: A mam wysłać płytki ze zlotu... Aguś - ty jak zwykle wiesz wszystko o wszystkich co, jak i na wspak - potrzebuję adresu: Agi&Czipsa Truskawy Olqka Cobry Aghaty Bartosza&Madzi Z góry dzięki za pozytywny wynik Twoich poszukiwań!!! 8) :lol: :calus: Quote
00000 Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Cieszę się, że szcześliwie dotarły :D Quote
AgaCzips Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Martuś- wielkie wielkie dzia :calus: stawiam lody na MN w Poznaniu ;) Quote
00000 Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Aga&Czips napisał(a):Martuś- wielkie wielkie dzia :calus: stawiam lody na MN w Poznaniu ;) MN??? :o Proszę mnie drukowanymi i całym zdaniem, bo ja leciwa jestem i nie kumam... 8) :wink: Quote
AgaCzips Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 PAGAJ DZIĘKUJE ZA ZDJĘCIA!! :calus: STAWIAM LODY NA MIĘDZYNARODÓWCE W POZNANIU :wink: Quote
00000 Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Aga&Czips napisał(a):STAWIAM LODY NA MIĘDZYNARODÓWCE W POZNANIU :wink: Ahahahahaha - jakże ja mogłam się nie domyślać o jaki skrót chodzi, hahahahaha :roflt: Quote
tunio Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 A my nie dostalismy... :roll: BTW.Pagaj i jak bylo w Egipcie ? 8) Spotkalas jakiegos przystojnego Egipcjanina ? :wink: :D :D Quote
00000 Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Bo mieszkasz na wsi, dlatego nie dostałaś :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: Egipt jest cudowny. A o przystojnych białozębnych potykasz się co krok.... 8) :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Pagaj napisał(a):Bo mieszkasz na wsi, dlatego nie dostałaś :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: E tam 8) Mimo,ze na wsi to poczte mamy bardzo prezna.Lepiej sie po prostu przyznaj od razu,ze dla mnie plytek nie starczylo :wink: :lol: Pagaj napisał(a): Egipt jest cudowny. A o przystojnych białozębnych potykasz się co krok.... 8) :lol: :lol: :lol: Czyzby tam byla tak rozpowszechniona "Colgate whitening 24" ? No popatrz,nie spodziewalam sie ... 8) :wink: :lol: :lol: Quote
00000 Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 carragan napisał(a):E tam 8) Mimo,ze na wsi to poczte mamy bardzo prezna.Lepiej sie po prostu przyznaj od razu,ze dla mnie plytek nie starczylo :wink: :lol: Oczywiście, przyznaję się. Płytek starczyło :lol: :lol: :lol: Pagaj napisał(a): Egipt jest cudowny. A o przystojnych białozębnych potykasz się co krok.... 8) :lol: :lol: :lol: carragan napisał(a): Czyzby tam byla tak rozpowszechniona "Colgate whitening 24" ? No popatrz,nie spodziewalam sie ... 8) :wink: :lol: :lol: :D :D :D Sama zobacz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Pagajku,dzisiaj doszly.Bardzo,ale to bardzo dziekuje :D :D :D Quote
malawaszka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 i do mnie na wieś doszły :modla: BIG THANKS Pagajku :calus: cudownie przygotowane :angel: chociaż zawartość wprawiła mnie w dość smutny nastrój :( Quote
asiunia Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Hej!! Pagajku do mnie rowniez doszly plytki!Dziekujem bałdzo :buzi: :calus: Quote
XXL Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 plytki ja tez chce plytke :D :P dostane plytke ? pagaj dostane dostane ? a jak sie ladnie usmiechne ? :D Quote
Linka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Melduje że dostałam i ja :calus: XXL trza bylo na zlocie sie pojawic :roll: Quote
Recommended Posts