Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie dostaniesz jej :evilbat: zaminuje psa :evilbat:

ja bym ci pomogła ale nie wiem kurna hmmm...zaraz pomyslimy trzeba zobaczyc jakie masz połaczenia do katowic chyba :hmmmm: :help1:

dbsst odezwij sie na gg....

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec wlasnie.....Dbsst najlepiej by chyba bylo gdybys dojechala do Katowic na zbiorke i dopiero razem z reszta do Morska... :hmmmm:

A co do prasowanki......Pewnie mojego rozmiaru koszulki XXXL,by nie bylo....No chyba,ze ktos mi to naszyje na worek po kartoflach lub zbozu :wink:

Posted

Agga napisał(a):
Carry czy ja mam włąsnorecznie cie uduscić....jaki rozmiar XXXL :o zwariowałs czy co kobieto...chyba ze zaduzo X se wpisałas :lol:

:evillaug: :wink:

Posted

[quote name='Agga']Carry czy ja mam włąsnorecznie cie uduscić....

Chetnie,pod warunkiem ze bedzie to jakos spektakularnie wykonane,bo obiecalam sobie zaistniec w gazetach przed smiercia.Moze to byc od biedy nawet kronika kryminalna

Posted

carragan napisał(a):
No wiec wlasnie.....Dbsst najlepiej by chyba bylo gdybys dojechala do Katowic na zbiorke i dopiero razem z reszta do Morska... :hmmmm:

A co do prasowanki......Pewnie mojego rozmiaru koszulki XXXL,by nie bylo....No chyba,ze ktos mi to naszyje na worek po kartoflach lub zbozu :wink:

a to mi pasi ;) o ktorej zbiorka jakos do katowic dojedziemy

ach namawiam jeszcze kolege zeby jechal jak sie zdecyduje to dam znac :D

Agga dzis sie odezwalam wczoraj pilam znowu ;) :oops:

Posted

dbsst napisał(a):

dzien jak codzien... :lol:

trzeba na Pagaj czekac ona wszystko wie :wink:

Posted

Agga napisał(a):
dbsst napisał(a):

dzien jak codzien... :lol:

trzeba na Pagaj czekac ona wszystko wie :wink:

oki to czekamy ja mam pomysl zeby dla Pagaj zrobic jeszcze dodatkowy napis super organizator albo mozg zlotu ;)

Posted

A ja chcialam tylko powiedziec,ze Kaska sie do Was dolaczy na dworcu katowickim,a odezwie sie we wtorek 8)
BTW.Aga,Pagaj moge jej w razie czego podac Wasze numery,aby sie z Wami umowila ? :roll:

Posted

carragan napisał(a):
A ja chcialam tylko powiedziec,ze Kaska sie do Was dolaczy na dworcu katowickim,a odezwie sie we wtorek 8)
BTW.Aga,Pagaj moge jej w razie czego podac Wasze numery,aby sie z Wami umowila ? :roll:

Oczywiście kochana podaj jej....Msz nr czy podać ci na priv?

Posted

Agga napisał(a):
carragan napisał(a):

Mam 8) To tylko Wy nie macie do mnie :wink: Jednak jak proponowalam podanie domowego,to nie skorzystaliscie.... :wink:

Posted

carragan napisał(a):
Agga napisał(a):
carragan napisał(a):

Mam 8) To tylko Wy nie macie do mnie :wink: Jednak jak proponowalam podanie domowego,to nie skorzystaliscie.... :wink:

hahahah jaka cwaniara...upijemy cie i sie dowiemy jaki masz :lol: :drinking:

Posted

Agga napisał(a):
carragan napisał(a):
Agga napisał(a):
carragan napisał(a):

hahahah jaka cwaniara...upijemy cie i sie dowiemy jaki masz :lol: :drinking:

Mozecie sprobowac 8) Tyle,ze nie wiem czy pamietasz,ale w ub.r nic nie pilam alkoholowego i w tym roku tez nie zamierzam 8) :lol:

Posted

carragan napisał(a):

Mozecie sprobowac 8) Tyle,ze nie wiem czy pamietasz,ale w ub.r nic nie pilam alkoholowego i w tym roku tez nie zamierzam 8) :lol:

to my inaczej se to wykombinujemy...zawsze mozna cos do sypac do herbatki... :evilbat: :lol: 8)

Posted

Asiu wiesz lepiej miec namordnik bo to nigdy nic nie wiadomo co konduktorowi strzeli do łba :-? Ale jak bedziemy mieli swoj przedział zarezerwowany to moze psiak nie miec chcyba namordnika :wink: