Agga Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 nie dostaniesz jej :evilbat: zaminuje psa :evilbat: ja bym ci pomogła ale nie wiem kurna hmmm...zaraz pomyslimy trzeba zobaczyc jakie masz połaczenia do katowic chyba :hmmmm: :help1: dbsst odezwij sie na gg.... Quote
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No wiec wlasnie.....Dbsst najlepiej by chyba bylo gdybys dojechala do Katowic na zbiorke i dopiero razem z reszta do Morska... :hmmmm: A co do prasowanki......Pewnie mojego rozmiaru koszulki XXXL,by nie bylo....No chyba,ze ktos mi to naszyje na worek po kartoflach lub zbozu :wink: Quote
Agga Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Carry czy ja mam włąsnorecznie cie uduscić....jaki rozmiar XXXL :o zwariowałs czy co kobieto...chyba ze zaduzo X se wpisałas :lol: Quote
Betina Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Agga napisał(a):Carry czy ja mam włąsnorecznie cie uduscić....jaki rozmiar XXXL :o zwariowałs czy co kobieto...chyba ze zaduzo X se wpisałas :lol: :evillaug: :wink: Quote
Agga Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Betina napisał(a):Będą jekieś inne zloty do końca sierpnia? Jak to inne.... :lol: Jeden zlocik :lol: Quote
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Agga']Carry czy ja mam włąsnorecznie cie uduscić.... Chetnie,pod warunkiem ze bedzie to jakos spektakularnie wykonane,bo obiecalam sobie zaistniec w gazetach przed smiercia.Moze to byc od biedy nawet kronika kryminalna Quote
agatha Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja też bym była chętna na taką prasowankę. Taka miła pamiątka po zlociku :) Quote
olekg89 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no strasznie miła :evilbat: o ile sie ten zlot przeżyje :lol: Quote
olekg89 Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 a czamu tak sądzisz :lol: jestem synem osamy bin ladena :lol: ,nie nauważyłas podobiieństwa :x Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 carragan napisał(a):No wiec wlasnie.....Dbsst najlepiej by chyba bylo gdybys dojechala do Katowic na zbiorke i dopiero razem z reszta do Morska... :hmmmm: A co do prasowanki......Pewnie mojego rozmiaru koszulki XXXL,by nie bylo....No chyba,ze ktos mi to naszyje na worek po kartoflach lub zbozu :wink: a to mi pasi ;) o ktorej zbiorka jakos do katowic dojedziemy ach namawiam jeszcze kolege zeby jechal jak sie zdecyduje to dam znac :D Agga dzis sie odezwalam wczoraj pilam znowu ;) :oops: Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 dbsst napisał(a): Agga dzis sie odezwalam wczoraj pilam znowu ;) :oops: dzien jak codzien... :lol: trzeba na Pagaj czekac ona wszystko wie :wink: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a): Agga dzis sie odezwalam wczoraj pilam znowu ;) :oops: dzien jak codzien... :lol: trzeba na Pagaj czekac ona wszystko wie :wink: oki to czekamy ja mam pomysl zeby dla Pagaj zrobic jeszcze dodatkowy napis super organizator albo mozg zlotu ;) Quote
tunio Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 A ja chcialam tylko powiedziec,ze Kaska sie do Was dolaczy na dworcu katowickim,a odezwie sie we wtorek 8) BTW.Aga,Pagaj moge jej w razie czego podac Wasze numery,aby sie z Wami umowila ? :roll: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 tylko nie zapomnijcie o nas w Katowicach dobLa 8) Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 carragan napisał(a):A ja chcialam tylko powiedziec,ze Kaska sie do Was dolaczy na dworcu katowickim,a odezwie sie we wtorek 8) BTW.Aga,Pagaj moge jej w razie czego podac Wasze numery,aby sie z Wami umowila ? :roll: Oczywiście kochana podaj jej....Msz nr czy podać ci na priv? Quote
tunio Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Agga napisał(a):carragan napisał(a):A ja chcialam tylko powiedziec,ze Kaska sie do Was dolaczy na dworcu katowickim,a odezwie sie we wtorek 8) BTW.Aga,Pagaj moge jej w razie czego podac Wasze numery,aby sie z Wami umowila ? :roll: Oczywiście kochana podaj jej....Msz nr czy podać ci na priv? Mam 8) To tylko Wy nie macie do mnie :wink: Jednak jak proponowalam podanie domowego,to nie skorzystaliscie.... :wink: Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 carragan napisał(a):Agga napisał(a):carragan napisał(a):A ja chcialam tylko powiedziec,ze Kaska sie do Was dolaczy na dworcu katowickim,a odezwie sie we wtorek 8) BTW.Aga,Pagaj moge jej w razie czego podac Wasze numery,aby sie z Wami umowila ? :roll: Oczywiście kochana podaj jej....Msz nr czy podać ci na priv? Mam 8) To tylko Wy nie macie do mnie :wink: Jednak jak proponowalam podanie domowego,to nie skorzystaliscie.... :wink: hahahah jaka cwaniara...upijemy cie i sie dowiemy jaki masz :lol: :drinking: Quote
tunio Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Agga napisał(a):carragan napisał(a):Agga napisał(a):carragan napisał(a):A ja chcialam tylko powiedziec,ze Kaska sie do Was dolaczy na dworcu katowickim,a odezwie sie we wtorek 8) BTW.Aga,Pagaj moge jej w razie czego podac Wasze numery,aby sie z Wami umowila ? :roll: Oczywiście kochana podaj jej....Msz nr czy podać ci na priv? Mam 8) To tylko Wy nie macie do mnie :wink: Jednak jak proponowalam podanie domowego,to nie skorzystaliscie.... :wink: hahahah jaka cwaniara...upijemy cie i sie dowiemy jaki masz :lol: :drinking: Mozecie sprobowac 8) Tyle,ze nie wiem czy pamietasz,ale w ub.r nic nie pilam alkoholowego i w tym roku tez nie zamierzam 8) :lol: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 carragan napisał(a): Mozecie sprobowac 8) Tyle,ze nie wiem czy pamietasz,ale w ub.r nic nie pilam alkoholowego i w tym roku tez nie zamierzam 8) :lol: to my inaczej se to wykombinujemy...zawsze mozna cos do sypac do herbatki... :evilbat: :lol: 8) Quote
asiunia Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Hej!! Kochani,mam pytanko do tych co jadą pociągiem z psem-czy na podróz zakładacie swoim pociechą kaganiec? :roll: Quote
olekg89 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 no własnie ja mojej załoze a jak juz usiadziemy to jej go sciągne :lol: Quote
Agga Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Asiu wiesz lepiej miec namordnik bo to nigdy nic nie wiadomo co konduktorowi strzeli do łba :-? Ale jak bedziemy mieli swoj przedział zarezerwowany to moze psiak nie miec chcyba namordnika :wink: Quote
Recommended Posts