Cobra Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 super Manu to jakbys mogla wez wozek:) i jesli mas zlinke na kilka psow np (2 z przodu i jeden z tylu to by bylo super) Quote
asiunia Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! niestety mam smutna wiadomosc nie bedzie mnie na zlocie z roznych przyczyn o prasowanki sie nie bojcioe zrobie i wysle albo PaGaJ albo Adze sie zobaczy Hej!! Nie bawie sie tak... :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
PaYooK Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 ELO!!! mam prosbe moglby ktos zrobic logo na ta prasowanke?? bo nie mam jakos tej weny tworczej a grafik ze mnie marny pozdro z gory thx Quote
Linka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Dominik wspólnie damy rade jakoś :D :wink: Miejmy nadzieję że jednak nie zabraknie was na zlocie.. :) A co do logo to może zrobić taką dużą pieczątke dogomaniacką z napisem "III Ogolnopolski Zlot DoGoManiaków - Morsko 2005" ? Co wy na to? :roll: Quote
agatha Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Cobra napisał(a):super Manu to jakbys mogla wez wozek:) i jesli masz linke na kilka psow np (2 z przodu i jeden z tylu to by bylo super) No ciekawe, kto mialby byc z tylu :P Quote
olekg89 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ja chce zobaczyć jak wilson będzie ciągnoł :lol: :lol: :lol: na samą myśl jest mi wesoło :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie moge hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Quote
Cobra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 smiej sie nie dowiarku. Wilson to rasowy zaprzegowiec w ciele Wilsona :P Quote
olekg89 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jak zobacze to uwieże :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,ale ciańko to widze oj ciańko,albo wylądujesz na drzewie ,albo grzotniesz do rowu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Linka']Dominik wspólnie damy rade jakoś :D :wink: Miejmy nadzieję że jednak nie zabraknie was na zlocie.. :) Linus mam nadzieje...bo nie kcem smutna chodzic... Linka napisała: A co do logo to może zrobić taką dużą pieczątke dogomaniacką z napisem "III Ogolnopolski Zlot DoGoManiaków - Morsko 2005" ? Co wy na to? :roll: JESTEM ZA!!!! Koszulke sobie dzis kupiłam...Panie powiedziała, że prasowanka na niej wyjdzie... Quote
00000 Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 No ja coś kombinuję - jak tylko skończę to wkleję :roll: Quote
00000 Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Czy takie coś mniej więcej może być???? Quote
agatha Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 olekg18 napisał(a):Ja chce zobaczyć jak wilson będzie ciągnoł :lol: :lol: :lol: na samą myśl jest mi wesoło :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie moge hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Jakieś wątpliwości, co do możliwości wszechstronnego psa - Wilsona???? Jeszcze Ci szczęka opadnie z wrażenia :P Quote
Agga Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 WOW Pagajku piekne...teraz slij to Payowi... Quote
olekg89 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 nie sądze ,żeby mi szczęka opadła 8) co innego moją inteligentwa,piękna,ZGRABNA,BŁYSKOTLIWA,SPRYTA,ZWINNA,skoczna KAJA ,a co innego inteligentny,ładny,gruby,mało błyskotliwy,niesprytny,fajtułapowaty WOLSON :evilbat: :evilbat: Jednym sowem wątpie w wilsona :D Quote
Agga Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 mam pytanie: czy ktos ma małą butle gazowa...przydałaby sie nam tak jak w zeszłym roku...Ale ze Paya nie bedzie misiek nie wiadomo to i nie mamy butli... Quote
olekg89 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 ja nie posiadam :-? agga pay bedzie bądz dobrej myśli :D Quote
Agga Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 olekg18 napisał(a):ja nie posiadam :-? agga pay bedzie bądz dobrej myśli :D Olek...tego nikt nie wie :roll: Quote
Linka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 agga pay bedzie bądz dobrej myśli Dokładnie.. Misiek też dojedzie :wink: :D Pagaj pieczątka super 8) Quote
Recommended Posts