Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!

niestety mam smutna wiadomosc nie bedzie mnie na zlocie z roznych przyczyn o prasowanki sie nie bojcioe zrobie i wysle albo PaGaJ albo Adze sie zobaczy

Hej!!

Nie bawie sie tak... :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Dominik wspólnie damy rade jakoś :D :wink: Miejmy nadzieję że jednak nie zabraknie was na zlocie.. :)

A co do logo to może zrobić taką dużą pieczątke dogomaniacką z napisem "III Ogolnopolski Zlot DoGoManiaków - Morsko 2005" ? Co wy na to? :roll:

Posted

Cobra napisał(a):
super Manu to jakbys mogla wez wozek:) i jesli masz linke na kilka psow np (2 z przodu i jeden z tylu to by bylo super)

No ciekawe, kto mialby byc z tylu :P

Posted

Ja chce zobaczyć jak wilson będzie ciągnoł :lol: :lol: :lol: na samą myśl jest mi wesoło :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie moge hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Posted

jak zobacze to uwieże :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,ale ciańko to widze oj ciańko,albo wylądujesz na drzewie ,albo grzotniesz do rowu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Linka']Dominik wspólnie damy rade jakoś :D :wink: Miejmy nadzieję że jednak nie zabraknie was na zlocie.. :)

Linus mam nadzieje...bo nie kcem smutna chodzic...

Linka napisała:

A co do logo to może zrobić taką dużą pieczątke dogomaniacką z napisem "III Ogolnopolski Zlot DoGoManiaków - Morsko 2005" ? Co wy na to? :roll:

JESTEM ZA!!!! Koszulke sobie dzis kupiłam...Panie powiedziała, że prasowanka na niej wyjdzie...

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja chce zobaczyć jak wilson będzie ciągnoł :lol: :lol: :lol: na samą myśl jest mi wesoło :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie moge hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Jakieś wątpliwości, co do możliwości wszechstronnego psa - Wilsona????
Jeszcze Ci szczęka opadnie z wrażenia :P

Posted

nie sądze ,żeby mi szczęka opadła 8) co innego moją inteligentwa,piękna,ZGRABNA,BŁYSKOTLIWA,SPRYTA,ZWINNA,skoczna KAJA ,a co innego inteligentny,ładny,gruby,mało błyskotliwy,niesprytny,fajtułapowaty WOLSON :evilbat: :evilbat:
Jednym sowem wątpie w wilsona :D

Posted

mam pytanie: czy ktos ma małą butle gazowa...przydałaby sie nam tak jak w zeszłym roku...Ale ze Paya nie bedzie misiek nie wiadomo to i nie mamy butli...