Agga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Mam nadzieje, że dotre na zlot :-? Olek nie zabijaj mnie :-? Wpadłam z payem na taki o to orginalny pomysł.... Kazdy z nas kupi sobie biała koszulke kazdy odpowiedni rozmiar...Pay przygouja taka prasowanke na ta koszulke z napisem: Dogomania III Ogolnopolski Zlot dogomaniaków Morsko 2005.... jakos ładnie to zrobi i na zlocie kazdemu rozda...nie wiem ile dokładnie taka prasowanka by kosztowała ale Pay mowił ze cos 10 zł co wy na to.... Quote
Linka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Agga napisał(a):Mam nadzieje, że dotre na zlot :-? żartujesz prawda? :roll: :-? Pomysł fajny :D 8) ja jestem za :wink: Quote
Agga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Linka napisał(a):Agga napisał(a):Mam nadzieje, że dotre na zlot :-? żartujesz prawda? :roll: :-? Pomysł fajny :D 8) ja jestem za :wink: no zartowac nie zartuje kochana... Na dzien dzisiejszy mamusia jedzie wiec spoko... tatus kombinuje z nadrukiem :wink: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agguś nie rób mi tego :cry: ja chce cie zobaczyc wiec musisz jechać :cry: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 oswiadczam ze jak agga nie pojedzie na zlot to ja juz nigdy nie wejde na dogomanie :P Quote
Agga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 olekg18 napisał(a):oswiadczam ze jak agga nie pojedzie na zlot to ja juz nigdy nie wejde na dogomanie :P szantaz....jade jade ale jak sie plany zmienia to przyjade na wekend ok... :lol: Quote
Cobra Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Manu co masz namysli, patrz jaka biel :) http://www.interka.pl/~cobra/foto/ Quote
Bogarka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Pagaj napisał(a):Bogarka napisał(a):Do tych co z Katowic jada: mozesie umówimy i razem pojedziemy? Bogarko o której godzinie będziesz na dworcu w Katowicach?? Jak przyjede Batorym to o 4.41. Fajny pomysl z tymi koszulkami jestem za! :klacz: :multi: Quote
PaYooK Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 ELO!!!! z tymi koszulkami bym musial max wiedziec tydzien wczesniej przed zlotem by zdazyc przygotowac pozdro ;) Quote
dbsst Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 "Agga" napisał(a):Linka napisał(a):[quote name='Agga']Mam nadzieje, że dotre na zlot :-? żartujesz prawda? :roll: :-? Pomysł fajny :D 8) ja jestem za :wink: no zartowac nie zartuje kochana... Na dzien dzisiejszy mamusia jedzie wiec spoko... ja jestem za prasowanka :D a jak Agga nie zjawi sie na zlocie to zabiore jej Sarcie wiec nie ma o czym gadac 8) Quote
PaYooK Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 ELO!! czyli prasowanki dla: PaYooK AnTu Agga Linka Bogarka Dbsst Quote
Agga Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 dbsst napisał(a): a jak Agga nie zjawi sie na zlocie to zabiore jej Sarcie wiec nie ma o czym gadac 8) o nie dbsst tak sie nie bawie babo :evilbat: :lol: Quote
tunio Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 A my jak narazie wciaz potwierdzamy przybycie :wink: Jednak prawdopodobnie tylko z Malenstwem,bez ONa. Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a): a jak Agga nie zjawi sie na zlocie to zabiore jej Sarcie wiec nie ma o czym gadac 8) o nie dbsst tak sie nie bawie babo :evilbat: :lol: oj tam babo masz jechac i juz Quote
Agga Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a): a jak Agga nie zjawi sie na zlocie to zabiore jej Sarcie wiec nie ma o czym gadac 8) o nie dbsst tak sie nie bawie babo :evilbat: :lol: oj tam babo masz jechac i juz A jak nie to co??? :lol: Sara ma juz obstawe, zatrudniłam RUTKOWSKIEGO :lol: Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a): a jak Agga nie zjawi sie na zlocie to zabiore jej Sarcie wiec nie ma o czym gadac 8) o nie dbsst tak sie nie bawie babo :evilbat: :lol: oj tam babo masz jechac i juz A jak nie to co??? :lol: Sara ma juz obstawe, zatrudniłam RUTKOWSKIEGO :lol: aj tam Rutkowski top maly miki przy mnie i moich metodach ;) Quote
Agga Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'] a jak Agga nie zjawi sie na zlocie to zabiore jej Sarcie wiec nie ma o czym gadac 8) o nie dbsst tak sie nie bawie babo :evilbat: :lol: oj tam babo masz jechac i juz A jak nie to co??? :lol: Sara ma juz obstawe, zatrudniłam RUTKOWSKIEGO :lol: aj tam Rutkowski top maly miki przy mnie i moich metodach ;) ożeszty babo :evilbat: Nie oddam ci mojej emerytki.... pisac kto chcetny na ta prasowanke... Quote
Agga Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 czyli prasowanki dla: PaYooK AnTu Agga Linka Bogarka Dbsst Olekg Asik ktoś jeszcze... Quote
Linka Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Myślę że Asik też można wpisać na liste.. :roll: Quote
Agga Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 carragan napisał(a):A co to za prasowanki ? 8) Pay ma wymslec logo na tą prasowanke...i przedstawić nam ten pomysł na dogo... Myslelismy o napisie III Ogolnopolski Zlot DOgomaniaków Morsko 2005, jakas psia łapa i napis DOgomania... Quote
dbsst Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'] a jak Agga nie zjawi sie na zlocie to zabiore jej Sarcie wiec nie ma o czym gadac 8) o nie dbsst tak sie nie bawie babo :evilbat: :lol: oj tam babo masz jechac i juz A jak nie to co??? :lol: Sara ma juz obstawe, zatrudniłam RUTKOWSKIEGO :lol: aj tam Rutkowski top maly miki przy mnie i moich metodach ;) ożeszty babo :evilbat: Nie oddam ci mojej emerytki.... pisac kto chcetny na ta prasowanke... ooooooo babsztylu nie musisz mi jej dawac bo ja ja sobie SAMA WEZMNE :) :lol: uwaga uwaga jak ja mam z wawki dojechac do Morska pociagiem :oops: czy ktos mi pomoze i wytlumaczy Quote
Recommended Posts