Agga Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Rav']helo :D kupppppe lat poproszono zebym dal odp, wiec mowie ze mnie nie ma :) zegnam..... do zobaczenia za rok :) rav jak tak możesz??? :o :cry: :cry: :cry: OBIECAŁEŚ!!!! chlip.... nie dobry brachol :evilbat: Quote
Bogarka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Bylam wczoraj na poczcie i sie okazalo zer nie moge przeslac przez poczte pieniedzy :(: dzisiaj sie zapytam czy da sie przez bank Bylam w banku mozna tylko w forintach dolarach albo euro. Tak moze byc? Quote
Olcia Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 po dzisiejszej burzy moj wyjazd stoi pod znakiem zapytania :( , poniewaz moj kochany samochodzik zostal zatopiony, a czy bedzie sie nadawal do uzytku to tego nie wiem, a z dwoma psami i bagazem w pociagu sobie nie poradze, wiec trzymajcie kciuki zeby bylo ok Quote
dbsst Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Pagaj']Na dziś chyba tak jest. Carragan na parterze. Na piętrze po jednej stronie ja i ty na przykład. Po drugiej Kaśka od Carragan i Dbsst na przykład - zostaje TZ dbssst, który wspaniałomyślnie wybiera podłogę.... :wink: (będziemy go zmieniać, rzecz jasna... :lol: ) i XXL, który jeszcze nie wie czy przyjedzie - ze wskazaniem, że go raczej nie będzie. hehehehehe chyba musze przeprowadzic dzis rozmowe z TZ baaaaaaaaardzo powazna ;) on ciegle mysli ze bedzie spal na wyrku hahahahahhahahahaha cosik towarzystwo sie wylamuje :evil: Quote
tunio Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 dbsst napisał(a): on ciegle mysli ze bedzie spal na wyrku hahahahahhahahahaha Przeciez moze 8) Quote
olekg89 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 aleksandro :lol: jeszcze raz taką pierdołe napiszesz to cie psem poszczuje :evil: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 carragan napisał(a):dbsst napisał(a): on ciegle mysli ze bedzie spal na wyrku hahahahahhahahahaha Przeciez moze 8) hahaha po moim trupie ;) :lol: :lol: Quote
00000 Posted July 31, 2005 Author Posted July 31, 2005 Bogarka napisał(a):Bylam wczoraj na poczcie i sie okazalo zer nie moge przeslac przez poczte pieniedzy :(: dzisiaj sie zapytam czy da sie przez bank Bylam w banku mozna tylko w forintach dolarach albo euro. Tak moze byc? Nie przyszło mi do głowy, że mogą być z tym takie problemy. Wobec tego umówmy się tak, że ja za Ciebie Bogarko założę te pieniążki, a rozliczymy się jak przyjedziesz. Tak będzie chyba najlepiej i bez kłopotów. Quote
tunio Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 dbsst napisał(a):carragan napisał(a):dbsst napisał(a): on ciegle mysli ze bedzie spal na wyrku hahahahahhahahahaha Przeciez moze 8) hahaha po moim trupie ;) :lol: :lol: Skoro sie upierasz :wink: BTW.Ale ja naprawde nie widze problemu,aby Kaske spala ze mna na kanapie.W koncu kanapa jest duza,a ja ponoc nawet tak mocno przez sen nie kopie :wink: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 mowisz a potem my czyli gryzonie ktore wygryzaja z wyrek bedziemy dostawac po nosie ;) :lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 A mnie proszę wykreślić z listy obecności na Zlocie :cry: z powodu choroby mojego synusia Ozzyego :( . Jak wszystko będzie ok to wpadniemy was odwiedzić na 1 dzionek :-? Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A mnie proszę wykreślić z listy obecności na Zlocie :cry: z powodu choroby mojego synusia Ozzyego :( . Jak wszystko będzie ok to wpadniemy was odwiedzić na 1 dzionek :-? :bigcry: Quote
Cobra Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 hey mam pytanie to zaprzegowcow co sie wybieraja:) czy by mogl ktos zabrac wozek, moje futra maja ochote pociagnac troche, a ze ostatniego czasu mialem zlamana reke nie mialem okazji z nimi pojezdzic:), znajdzie sie ktos?? Quote
Manu Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Może my weźmiemy, ale to może... :roll: Bo nam się ostatnio mocno wszystko w zyciu pozmieniało i nie mamy pewności, że damy radę przyjechać - ze względów od nas niezależnych :roll: Quote
Agnieszka_ Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Mnie też nie będzie, za niedługo pojawi sie u mnie nowy psiak i bede musiała zajmować się szczeniakiem, dlatego nie dam rady przyjechać. Quote
olekg89 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 to w końcu bedzie z 10 osób na zlocie tylko??? Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 ehhh tylko twardziele zjawia sie na Zlocie 8) Quote
Manu Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ja nie mówię, że na pewno nie ! Tylko zaznaczam, że może być taka możliwość. To wszystko zależy od tego, jak się takie pewne różne formalności poukładają w czasie... :roll: Quote
olekg89 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 dbsst-pewnie vipy będą 8) reszta to tam :roll: tchórzy debe-oni pewno boją sie mojego psa mordercy :roll: :evilbat: i szpili Quote
Bogarka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Do tych co z Katowic jada: mozesie umówimy i razem pojedziemy? Quote
00000 Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Bogarka napisał(a):Do tych co z Katowic jada: mozesie umówimy i razem pojedziemy? Bogarko o której godzinie będziesz na dworcu w Katowicach?? Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ojejku ja kce zlocik :D cober-masz jakąs fote białej suni bo chciałbym sobie tapete i wygaszacz zrobic ,z bialutkim pieknym haszczydłem :D Quote
Recommended Posts