eurydyka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 nasze jamniory lubia kopac, to chyba dosc normalne dla tej rasy, a jak widza piasek to szaleja dzis kupilismy im piaskownice do naszego malego ogrodka, taka 1,2x1,2m nawet sobie nie wyobrazacie tego jamniczego szczescia, w koncu wolno kopac i to w piasku!!!:) Quote
Tora Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 hmm..super.... ;) mój pies zawsze na działce kopie, a potem z takim brudnym noskiem kładzie się w takiej dziurze i śpi ;) Quote
eurydyka Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 ja mam w tej chwili malutki 32m2 ogrodek i tam wlasnie stanela ta piaskownica, bo nie wolno bylo kopac:) a na dzialce na wsi to sobie moga kopac wszedzie poza grzadkami, gdzie kopiemy my:) Quote
GeBa Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Fajny pomysl ma tylko jedan wade ja ze swoim jamniorem czasem wychodze w takie miejsca gdzie sa piaskownice dla dzieci i wtedy jakby Jurek nauczyl sie ze mozna kopac w piachu to pewnie byly by spore klopoty z odwolaniem go z zabawy. Dlatego poki co niech on se w ziemi kopie no chyba ze przeprowadze sie nad morze i wtedy nie widze przeszkod wlasna plaza to niech se chlopczyk dziurki kopie :lol: Quote
anetta Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Haaha dobre :lol: , w moim przypadku bym musiala kulkumetrowa w glab ziemi taka piaskownice zrobic :lol: :lol: :lol: Quote
eurydyka Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 psy sie daja odciagnac od dzieciecych piaskownic:), a ta na osiedlu jest na terenie ogrodzonym, wiec nie ma z nia problemu natomiast dzis przezylam maly horror, bo moja sunia kopala na okolicznym placu takim polu niczyim i kopala, az nagle w jej pysku pojawila sie zywa istota, chyba mysz, ale taka wieksza... i Niki koniecznie ja chciala zagryzc te mysz, udalo mi sie jej w koncu mysz zabrac, mysz poczlapala dalej (mam nadzieje ze to przezyla) i z trudem przekonalam psa, zeby stamtad odejsc nie wiedzialam, ze moja roczna NIki ma tak silny instynkt zabojcy... Quote
Tora Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 eurydyko, mieszkasz z zabójcą :shock: :lol: ;) Quote
rysiczka Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Moj Kapsel to tez maly morderca :lol: podczas zeszlorocznego pobytu nad jeziorem wymordowal sporo żab. :oops: Bedac mlodziakiem(7-8 miesiecy)zlapal na lace mysz!Jednak pod wplywem mojego glosnego krzyku puscil ja a ta szybko uciekla. Quote
Recommended Posts