Agunia_so Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 POMOCY. mam problem z uszkami mojej suni :(. Jej uszka ślicznie staneły ale niestety po kilku dniach koniuszki zaczęły wywijac sie w drugą stronę i nie wiem co mam z tym fantem zrobić. Czy to minie? :placz: Quote
ladyyork Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Agunia_so napisał(a):POMOCY. mam problem z uszkami mojej suni :(. Jej uszka ślicznie staneły ale niestety po kilku dniach koniuszki zaczęły wywijac sie w drugą stronę i nie wiem co mam z tym fantem zrobić. Czy to minie? :placz: A ile piesek dokładnie ma ?? , bo jeśli ma mniej niż te 4-5 miesięcy to nie ma problemu ,uszka powinny się jeszcze ładnie wyprfilować,jednak dla pewności możesz sklejać mu końcówki plastrem tak by miały odpowiedni kształt i dla twojego spokoju być pewnym że się dobrze wyprfilują oraz dawać wapno;) Quote
Agunia_so Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Sunia ma 4,5 miesiąca. Dostaje codziennie wapno w tabletkach i dodatkowo namaczam jej karmę wywarem z kurzych łapek. Quote
Recommended Posts