marta23t Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 tak zastanawiam się nad moimi psiakami i może to głupie / nie śmiejcie się proszę/ ale dziś doszłam do zadziwiającego okrycia: mój pies - 11 miesięcy jeszcze nigdy w życiu nie warknął:-o i nie chodzi mi tu o warkot niezadowolenia, ostrzegawczy czy agresywny. ona nie warczy nawet podczas zabawy, przeciągania, zabawy z innymi psami:-o spotkaliście się kiedyś z takim ,,zjawiskiem,,:oops: Quote
toyota Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Miałam koliaka ,który przez całe swoje 12 lat życia nigdy nie warknął . Owszem rzucał się czasem z zębami , np . na weta , lub na kilku psich wrogów na osiedlu , ale nie warczał . Nie wiem czy to cecha tej rasy ? Quote
marta23t Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 moja sunia to shih tzu;) bo tego nie dopisałam Quote
badmasi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Moja suka w typie collie też nie warczy. Mruczy, śpiewa, szczeka, zabulgocze się na wroga osiedlowego ale też nigdy nie warczy. Przy zabawie, przeciąganiu raczej tak głupio stęka:roll: Wolałaby aby warczała to bym przynajmniej wiedziała kiedy jakaś suka jej się nie spodoba..... Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Moja schroniskowa niby ON-ka tez nie warczy i mało szczeka ale jak cos jest nie tak to piszczy jak zwariowana Quote
Talagia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mój pies ma 2.5 roku i nigdy nie warczy, nie ma psich wrogów, nie wdaje sie w bójki nawet gdy ktos go zaczepia i szczytem jego agresji jest pokazywanie zebow drugiemu psu, gdy ten chce mu zabrac jedzenie :lol: Quote
toyota Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Talagia napisał(a):Mój pies ma 2.5 roku i nigdy nie warczy, nie ma psich wrogów, nie wdaje sie w bójki nawet gdy ktos go zaczepia i szczytem jego agresji jest pokazywanie zebow drugiemu psu, gdy ten chce mu zabrac jedzenie :lol: Czy to jest mowa o tym pięknym seterze angielskim ze zdjęcia ? Quote
Talagia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 toyota napisał(a):Czy to jest mowa o tym pięknym seterze angielskim ze zdjęcia ? dokladnie ten ;) Bajeczny ma charakter naprawde. Nie mam problemu z bójkami i sprzeczkami, moge spokojnie puszczac psa w towarzystwie innych samców ;) Przy tym nie boi sie psow, jedynie owczarki niemieckie traktuje z dystansem. Co nie znaczy niestety, ze wszystkie angliki takie są... Mój drugi angol już nie pozwala na siebie warczeć i jak ktoś go zaczepi, to chętnie mu przywali ;) Quote
Recommended Posts