Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak zastanawiam się nad moimi psiakami i może to głupie / nie śmiejcie się proszę/ ale dziś doszłam do zadziwiającego okrycia: mój pies - 11 miesięcy jeszcze nigdy w życiu nie warknął:-o i nie chodzi mi tu o warkot niezadowolenia, ostrzegawczy czy agresywny. ona nie warczy nawet podczas zabawy, przeciągania, zabawy z innymi psami:-o spotkaliście się kiedyś z takim ,,zjawiskiem,,:oops:

Posted

Miałam koliaka ,który przez całe swoje 12 lat życia nigdy nie warknął . Owszem rzucał się czasem z zębami , np . na weta , lub na kilku psich wrogów na osiedlu , ale nie warczał . Nie wiem czy to cecha tej rasy ?

Posted

Moja suka w typie collie też nie warczy. Mruczy, śpiewa, szczeka, zabulgocze się na wroga osiedlowego ale też nigdy nie warczy. Przy zabawie, przeciąganiu raczej tak głupio stęka:roll:
Wolałaby aby warczała to bym przynajmniej wiedziała kiedy jakaś suka jej się nie spodoba.....

Posted

Mój pies ma 2.5 roku i nigdy nie warczy, nie ma psich wrogów, nie wdaje sie w bójki nawet gdy ktos go zaczepia i szczytem jego agresji jest pokazywanie zebow drugiemu psu, gdy ten chce mu zabrac jedzenie :lol:

Posted

Talagia napisał(a):
Mój pies ma 2.5 roku i nigdy nie warczy, nie ma psich wrogów, nie wdaje sie w bójki nawet gdy ktos go zaczepia i szczytem jego agresji jest pokazywanie zebow drugiemu psu, gdy ten chce mu zabrac jedzenie :lol:

Czy to jest mowa o tym pięknym seterze angielskim ze zdjęcia ?

Posted

toyota napisał(a):
Czy to jest mowa o tym pięknym seterze angielskim ze zdjęcia ?

dokladnie ten ;) Bajeczny ma charakter naprawde. Nie mam problemu z bójkami i sprzeczkami, moge spokojnie puszczac psa w towarzystwie innych samców ;) Przy tym nie boi sie psow, jedynie owczarki niemieckie traktuje z dystansem.

Co nie znaczy niestety, ze wszystkie angliki takie są... Mój drugi angol już nie pozwala na siebie warczeć i jak ktoś go zaczepi, to chętnie mu przywali ;)