Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba nie zdradzę tajemnicy ale słuchy mnie doszły, że już są śliczniutkie maleństwa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

na malucha w domku musze jeszcze do lipca poczekac ale obiecuje ze wtedy oficjalnie bedziemy sie przedstawiac :D
PS sliczne sa maluchy niemozebnie :P

• 2 weeks later...
Posted

A my - czyli nie spiaca jeszcze ja i spiaca juz Oleczka - chcialysmy ladnie powiedziec dzien dobry wszystkim. Coz, pora moze nieco poźna lub wczesna (jak kto woli), ale przeczytanie tego wszystkiego zajmuje strasznie duzo czasu. Zreszta bardzo mile spedzonego czasu :)

Bardzo ciesze sie, ze tu trafilysmy...
i ze troszke sie nie wyspimy z tego powodu javascript:emoticon :)

Skoro juz sie przywitalysmy to moze najwyzsza pora na pare godzin snu???

Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam

Posted

czesc Anovi,

a poopowiadasz cos wiecej o swoim maluchu wyrosnietym? :)
jestem zlakniona wszelkich informacji ja na moje malenstwo dalej czekam :( ale sa juz nowe zdjatka i maluchy zaczynaja wygladac na psy jeszcze nie na dogi ale juz przynajmniej gatunek sie wyklarował:P a w przyszlym tygodniu bede juz wiedziala ktory to ten moj maluch i zacznie sie cyrk ze zdjeciami :D

Posted

Mój maluszek (dla mnie już chyba zawsze taka będzie) właśnie kilka dni temu ukończył swój 1 roczek :tort:
Ma na imie Olga (dla bliskich Oleńka, Gogla czy Oleczka).
Jest psotna arlekinką. Od pampersa psoci, psoci, psoci...

Jest też wielkim psujkiem :roflt:
Oj, wiele już napsujkowała...(kilka piłek do koszykówki, troszkę więcej niż kilka mniejszych piłeczek, chyba z setkę skarpetek zwijanych specjalnie w gałganki... Ulubiona zabaweczka - hmm... jak by to napisać - opona od malucha. Ma frajdę przeogromną, gdy może zwiewać z nią w podskokach :Dog_run:

Teraz właśnie robi podchody z nową urodzinową piłeczką :) i zaczepia, i zaczepia, i zaczepia :)
Ta biedna, nikomu nic nie winna piłeczka pewnie też długo nie przezyje...

Sama nie wiem co mam pisac jeszcze... TYYYYYLE TEGO!
Obiecuję, że jak juz się naucze lub jakać zacna, dobra dusza mi pomoże, to wstawię tutaj kilka fotek Oleńki. Na razie czytam, na ten temat gdzie mogę, ale nie do końca wszystko rozumiem... Cóż może za czas jakiś???

P.S.
Jutro jedziemy do znjomej obejrzeć malutkie około 3tygodniowe dozie dzidziusie :laola:
JUŻ SIE CIESZE :)

Pozdrawiam serdecznie

Posted

Cześć HEXI... to dla Twoich spragnionych ocząt i wyczekującego serduszka... :)

Jak byś chciała zapuść oczko na "Halo, halo właścicele dogów niem...... "

Posted

Jejciu !!! Udało mi się zrobic te malutkie zdjęcie w samym boczku... Nawet nie wiedziałam, że to takie łatwe... a tyle dni sobie psułam oczy na czytaniu różności by to tam władować :)

Jak sie cieszę!!! To łaciate ze sterczącymi ucholkami to właśnie jest Oleńka :)