Hexi Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 witajcie :) wiem że miejsce troche nie to, ale wracajac z Krakowa od Dominiki i Gigi chciałabym odwiedzić wystawę, tylko nie wiem czy będą tam Dogi Niemieckie i inne misiowate psiaki :) Możecie mi powiedzieć kto z was jedzie z pociechami? pozdrawiam Hexi PS: Korona obiecałam że się odezwę na forum co niniejszym robie :) jak malutki Halucypek? Quote
KORONA Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Dogów w Łodzi będzie spoooroo :D Nas niestety nie będzie. Jak się obudziłam i chciałam zgłosić Didu, to było już po terminie :-? Ech, zawsze z ręką w nocniku :wink: Mała Ciuka rozrabia... Ale ogólnie jest słodka. Pisz Hexi, piszzzzz :lol: :thumbs: Quote
Hexi Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 :) ja do Łodzi dotarłam i dogow było mnuuuustwo, żałuje teraz że wcześniej na wystawy nie jeździłam :) szkoda że nie dojechałaś z dziewczynami bo miałam nadzieję że sie spotkamy, ale nic straconego od tej pory będe na wszystkich wystawach dożkowych :) a od przyszłego roku mam zamiar szaleć po ringach ze swoim maleństwem :)))) jak tylko do mnie przyjedzie przyjdziemy sie pochwalic ;P ps calusy dla dziewczyn i halucypka w szczególności w noski i fafelki Quote
kasiaak Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Hexi, a cóż to masz za maleństwo i dlaczego jeszcze nic o nim nie wiemy? Ja bardzo proszę o relację :) Quote
KORONA Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Hexi, świetnie że się zdecydowaliście... :angel: Już w tym roku będziesz mogła poszaleć na ringach, zapisując małego doga do klasy baby, na klubówce. A skoro o molosach w Łodzi, to jeszcze raz gratuluje ślicznemu Cairutkowi... Te dziewczynki w parku mu służą. :lol: Kasiu, Hexi nie ma jeszcze maleństwa. Czeka na urodzenie się dzieci w Giga la Gothica. :angel: Quote
Hexi Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 ale już niedługo będe miała :) 15 maja rodzimy a na początku lipca oficjalna przeprowadzka do nowego domku :)))) na klubówce na pewno będziemy :) tylko nie wiem czy damy radę sie wystawić, to by był dla nas obojga pierwszy raz - to zwiastujekatastrofę :))) Quote
PIKA Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Aaaaa Hexa przyjedźcie koniecznie :angel: Będę miała kolejnego doga do myziania :angel: ..........., bedzie miał socjalizacje z upierdliwą ciotką :oops: A jaki kolorek? :D Quote
Hexi Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 w teorii i planach żółty jak słoneczko :) ale to chyba nigdy nie wiadomo które się pokocha :) co prawda możliwości kolorystyczne są w jednym miocie nieco ograniczone ale... ;P jakie by nie było pokocham jak swoje :D a ciocie do miziania zapraszam serdecznie,jak uda jej sie dopchac :) sama na początku z rąk nie będe malucha wypuszczać....tyle sie juz naczekałam :) Quote
kasiaak Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Hexi, bardzo serdecznie polecam klubówkę i klasę baby :) O wystawianie się nie martw bo baby to wspaniały moment żeby się oswajać z ringiem zarówno dla dozia, który jeszcze w życiu nie widział tyle piesków na raz i właściciela. Z doświadczenia powiem że jest bardzo śmiesznie bo maluchy brykają, siadają i pokładają się na ringu :) ale przecież im jeszcze wolno. :D Cairo bardzo dziękuje za gratulacje :) a ciocia PIKA to się tak odgraża z tym głaskaniem....a w Łodzi się nie spotkaliśmy :( Quote
PIKA Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Hexi napisał(a): sama na początku z rąk nie będe malucha wypuszczać....tyle sie juz naczekałam :) a ja sie pytac nie bede, zlapie i tyle mnie widzieli :wink: :lol: kasiaak napisał(a): a ciocia PIKA to się tak odgraża z tym głaskaniem....a w Łodzi się nie spotkaliśmy :( ja byłam, ale na dogi dotarłam dopiero na żólte :( Ale na klubówce bedziecie? :D Quote
tunio Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 PIKA napisał(a): kasiaak napisał(a): a ciocia PIKA to się tak odgraża z tym głaskaniem....a w Łodzi się nie spotkaliśmy :( ja byłam, ale na dogi dotarłam dopiero na żólte :( Dodaj jeszcze,ze predko porzucilas dogi na rzecz kudlatych stworow,czyli dwoch leonow i mojego potwora z bagien :wink: :D Quote
kasiaak Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 no ja wiem wiem, że trzeba tyle ringów oblecieć :D na klubówce oczywiście będziemy - ale to jeszcze tyle czasu.... :) Quote
PIKA Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 carragan napisał(a): Dodaj jeszcze,ze predko porzucilas dogi na rzecz kudlatych stworow,czyli dwoch leonow i mojego potwora z bagien :wink: :D :nono: ja przez te leonki i potwora z bagien nie dotarłam na "kolorowe" dogi :lol: kasiaak napisał(a):no ja wiem wiem, że trzeba tyle ringów oblecieć :D noooo, :roll: a przy każdym ktos znajomy :lol: Quote
Hexi Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 jeszcze trochę i mnie przekonacie z ta klubowka :) ale...nie dzielmy skory na niedzwiedziu :) ciocia Pika zawsze mile widziana ale bez kidnapingu prosze, jeszcze sie maluch w sobie zamknie :P jak na razie w łodzi bylam, tyle dogow na raz jeszcze nie widzialam :) tyle sliniakow do glaskania :D całe szczescie boksery były tuz obok to sie mogłam znajomym pochwalic jakie bedzie moje cudo jak urosnie :P Quote
Hexi Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 dla wyjaśnienia, bo sie chyba troche zaplatalam, znajomi wystawiali bokserke :) Quote
Hexi Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 na wystawach nie chce mi nikt odpowiedziec wiec zapytam tutaj :) czy mozna gdzies znalezc oceny sedziowskie z wystawy z lodzi? tzn opis jak sedzia ocenil poszczegolne psy z wystawy? mam nadzieje ze pomoze mi to zrozumiec na co sedzia zwraca uwage, jak ocenia psy i na co ja powinnam zwracac uwage przy wyborze szczeniaka :) prosze o litosc dla laikonika i jakas odpowiedz :) Quote
kasiaak Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Z tego co wiem, to opisów się już nie publikuje tylko same oceny. Ale mogę się mylić lub czegoś nie wiedzieć - KORONA robio tu za eksperta :D Quote
PIKA Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Musicie poczekac bo Koronka ma problemy z kompem i jest "odcięta od świata" :( A kto z wawki chce się z nami umówic, znaczy z Koronką i ze mną i z psami oczywiście, na spacerek po Polach ? :D Quote
PIKA Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Hexi – najbliższa sobota , godziny po południowe (dokladnie jeszcze nie wiem), na Polach Mokotowskich :D Tylko się kochana nie rozczaruj... bo ja nie mam doga :lol: Quote
kasiaak Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 byśmy poszli z przyjemnością :( ..... ale proszę następnym razem umówić się jak nie idę na uczelnię (i jak nie mamy wystawy) :roflt: buziaki Quote
Hexi Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 :D to rude w podpisie to nie dog :o to ja nie ide ;P a tak powaznie jak popoludniowe i czy nie dałoby sie jednak w niedziele umowic? w sobote mam urodziny babci :) Quote
PIKA Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 kasiaak szkoda :( [quote name='Hexi'] :D to rude w podpisie to nie dog :o to ja nie ide ;P Taaa dog :roll: ... po tuningu :lol: [quote name='Hexi']a tak powaznie jak popoludniowe i czy nie dałoby sie jednak w niedziele umowic? w sobote mam urodziny babci :) :hmmmm: ja w niedziele będe rano w odwiedzinach w grupie agility w Cavano (tez na Polach) A w sobote umawiamy się o 12,00, przy łagodnym zejściu do jeziorka na Polach Mokotowskich Quote
Hexi Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 http://rasowe.h.win.pl/nowosci1.html :D moj chlopczyk juz w drodze juz tuz tuz!!!! :D zaraz bede miała dożka!!! zolciutkiego chlopaczka trala la la !!!!! :D trzymajcie kciuki za Gige ! Quote
Recommended Posts