Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie :)

wiem że miejsce troche nie to, ale wracajac z Krakowa od Dominiki i Gigi chciałabym odwiedzić wystawę, tylko nie wiem czy będą tam Dogi Niemieckie i inne misiowate psiaki :)
Możecie mi powiedzieć kto z was jedzie z pociechami?

pozdrawiam
Hexi

PS: Korona obiecałam że się odezwę na forum co niniejszym robie :)
jak malutki Halucypek?

• 2 weeks later...
Posted

Dogów w Łodzi będzie spoooroo :D Nas niestety nie będzie. Jak się obudziłam i chciałam zgłosić Didu, to było już po terminie :-? Ech, zawsze z ręką w nocniku :wink:

Mała Ciuka rozrabia... Ale ogólnie jest słodka.

Pisz Hexi, piszzzzz :lol: :thumbs:

Posted

:) ja do Łodzi dotarłam i dogow było mnuuuustwo, żałuje teraz że wcześniej na wystawy nie jeździłam :)
szkoda że nie dojechałaś z dziewczynami bo miałam nadzieję że sie spotkamy, ale nic straconego od tej pory będe na wszystkich wystawach dożkowych :) a od przyszłego roku mam zamiar szaleć po ringach ze swoim maleństwem :))))
jak tylko do mnie przyjedzie przyjdziemy sie pochwalic ;P

ps calusy dla dziewczyn i halucypka w szczególności w noski i fafelki

Posted

Hexi, świetnie że się zdecydowaliście... :angel:
Już w tym roku będziesz mogła poszaleć na ringach, zapisując małego doga do klasy baby, na klubówce.

A skoro o molosach w Łodzi, to jeszcze raz gratuluje ślicznemu Cairutkowi... Te dziewczynki w parku mu służą. :lol:

Kasiu, Hexi nie ma jeszcze maleństwa. Czeka na urodzenie się dzieci w Giga la Gothica. :angel:

Posted

ale już niedługo będe miała :)
15 maja rodzimy a na początku lipca oficjalna przeprowadzka do nowego domku :))))
na klubówce na pewno będziemy :) tylko nie wiem czy damy radę sie wystawić, to by był dla nas obojga pierwszy raz - to zwiastujekatastrofę :)))

Posted

Aaaaa Hexa przyjedźcie koniecznie :angel:
Będę miała kolejnego doga do myziania :angel: ..........., bedzie miał socjalizacje z upierdliwą ciotką :oops:
A jaki kolorek? :D

Posted

w teorii i planach żółty jak słoneczko :)
ale to chyba nigdy nie wiadomo które się pokocha :)
co prawda możliwości kolorystyczne są w jednym miocie nieco ograniczone ale... ;P jakie by nie było pokocham jak swoje :D
a ciocie do miziania zapraszam serdecznie,jak uda jej sie dopchac :) sama na początku z rąk nie będe malucha wypuszczać....tyle sie juz naczekałam :)

Posted

Hexi, bardzo serdecznie polecam klubówkę i klasę baby :)
O wystawianie się nie martw bo baby to wspaniały moment żeby się oswajać z ringiem zarówno dla dozia, który jeszcze w życiu nie widział tyle piesków na raz i właściciela. Z doświadczenia powiem że jest bardzo śmiesznie bo maluchy brykają, siadają i pokładają się na ringu :) ale przecież im jeszcze wolno. :D

Cairo bardzo dziękuje za gratulacje :)

a ciocia PIKA to się tak odgraża z tym głaskaniem....a w Łodzi się nie spotkaliśmy :(

Posted

Hexi napisał(a):
sama na początku z rąk nie będe malucha wypuszczać....tyle sie juz naczekałam :)

a ja sie pytac nie bede, zlapie i tyle mnie widzieli :wink: :lol:

kasiaak napisał(a):

a ciocia PIKA to się tak odgraża z tym głaskaniem....a w Łodzi się nie spotkaliśmy :(

ja byłam, ale na dogi dotarłam dopiero na żólte :(

Ale na klubówce bedziecie? :D

Posted

PIKA napisał(a):

kasiaak napisał(a):

ja byłam, ale na dogi dotarłam dopiero na żólte :(

Dodaj jeszcze,ze predko porzucilas dogi na rzecz kudlatych stworow,czyli dwoch leonow i mojego potwora z bagien :wink: :D

Posted

carragan napisał(a):
Dodaj jeszcze,ze predko porzucilas dogi na rzecz kudlatych stworow,czyli dwoch leonow i mojego potwora z bagien :wink: :D

:nono: ja przez te leonki i potwora z bagien nie dotarłam na "kolorowe" dogi :lol:
kasiaak napisał(a):
no ja wiem wiem, że trzeba tyle ringów oblecieć :D

noooo, :roll: a przy każdym ktos znajomy :lol:

Posted

jeszcze trochę i mnie przekonacie z ta klubowka :)
ale...nie dzielmy skory na niedzwiedziu :)
ciocia Pika zawsze mile widziana ale bez kidnapingu prosze, jeszcze sie maluch w sobie zamknie :P
jak na razie w łodzi bylam, tyle dogow na raz jeszcze nie widzialam :) tyle sliniakow do glaskania :D całe szczescie boksery były tuz obok to sie mogłam znajomym pochwalic jakie bedzie moje cudo jak urosnie :P

Posted

na wystawach nie chce mi nikt odpowiedziec wiec zapytam tutaj :)
czy mozna gdzies znalezc oceny sedziowskie z wystawy z lodzi? tzn opis jak sedzia ocenil poszczegolne psy z wystawy?
mam nadzieje ze pomoze mi to zrozumiec na co sedzia zwraca uwage, jak ocenia psy i na co ja powinnam zwracac uwage przy wyborze szczeniaka :)
prosze o litosc dla laikonika i jakas odpowiedz :)

Posted

Musicie poczekac bo Koronka ma problemy z kompem i jest "odcięta od świata" :(

A kto z wawki chce się z nami umówic, znaczy z Koronką i ze mną i z psami oczywiście, na spacerek po Polach ? :D

Posted

Hexi – najbliższa sobota , godziny po południowe (dokladnie jeszcze nie wiem), na Polach Mokotowskich :D

Tylko się kochana nie rozczaruj... bo ja nie mam doga :lol:

Posted

:D to rude w podpisie to nie dog :o to ja nie ide ;P

a tak powaznie jak popoludniowe i czy nie dałoby sie jednak w niedziele umowic? w sobote mam urodziny babci :)

Posted

kasiaak szkoda :(

[quote name='Hexi'] :D to rude w podpisie to nie dog :o to ja nie ide ;P
Taaa dog :roll: ... po tuningu :lol:

[quote name='Hexi']a tak powaznie jak popoludniowe i czy nie dałoby sie jednak w niedziele umowic? w sobote mam urodziny babci :)
:hmmmm: ja w niedziele będe rano w odwiedzinach w grupie agility w Cavano (tez na Polach)

A w sobote umawiamy się o 12,00, przy łagodnym zejściu do jeziorka na Polach Mokotowskich