Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam zbiorczy wątek dla psów z boksu F7... Jest ich tam sporo ..... Ja na razie wstawie 4 .. Z reguły tam są maluszki (gabarytowo).....
Bardzo fajny boks.... większość psiaków chyba ma fajny charakter.. Piszę chyba, bo poznałam blizej te 4-ry....
Będe sukcesywnie dodawać reszte....

OTO PIERWSZY.....

Mój najulubieńszy :loveu: (jeden z dwóch)

[SIZE="3"]HORACY
Bardzo cięzko było go odnaleść w kompie bo ktoś wstawił złe zdjecie i dopiero po chipie się udało.. Nie ukrywam, ze Anetka bardzo pomogła, bo pewnie nie wpadła bym, zeby szukać po nr chipu...

Horacy nie ma podanego wieku, ale myśle, ze jest w przedziale ok 6-8 lat..
Jest bardzo kochany, lgnie do ludzi, uwielbia głaskanie za uszkiem... najchętniej władował by się na kolana..... :loveu:
Jest maleńkim piekiem.. bardzo mi przypomina pomeraniana :cool3:

Drugi najulubieńszy:

[SIZE="3"]TIKO
- młodziutki ok roczny lizaczek :) trochę jamnikowaty :loveu:
Kocha wszystkich, nie umie za bardzo chodzić na smyczy, a może to obroza go wkurzała :roll:, roztrzepaniec straszny... :loveu:
Bardzo podbił moje serducho :)
Ma naprawde świetny charakter :loveu:

Kolejna bida z F7....
[SIZE="3"]PRINS...
ok 4 letni psiak.. Wspaniały charakter, lgnie do ludzi, łasi się przez kraty, domaga uwagi :)
kochany psiak.. też trochę jamnikowaty....

I kolejny.....
[SIZE="3"]STOPEK..
Młodziutki roczny psiak, po nie zaleczonym złamaniu łapki... Łapka krzywo się zrosła, ma taki jakby przykurcz, ale staje na stopie jak by była normalnej budowy.. Łagodny, łasi się, domaga głaskania i uwagi :loveu:
Trochę szorstkowłosy, najbardziej na pycholku....
Charakter wspaniały jak reszta chłopaków z jego boksu :loveu:

Posted

[quote name='Asior']kochana, bardzo dziękuje.... jak widzisz krakusy jak zwykle nie dopisują.. A na Ciebie zawsze można liczyc :loveu:

a jak już "dopiszą" to takie wiadomości, że tylko skakać z radości.

Dzięki j3nny, cieszę się bardzo i ściągam Tikunia z ogłoszeń (a może nie? może jest jakiś podobny w schronisku? zdjęcia podmienię i będzie "nowy Tiko" w ogłoszeniach?)

Posted

j3nny napisał(a):
wieść gminna niesie, że Tiko poszedł do domku :loveu:

w takim razie ten Pan który do mnie pisał zobaczył go na ogłoszeniach zrobuionych przez którąś z Was :)
Napisał, ze jest nim zainteresowany :)
Widać pojechał po niego :)
szkoda, zę nie pozegnałam się z maluszkiem.. ale dobrze, ze ma już swój domek :loveu:

Posted

do mnie tez pisali wlasnie w jego sprawie, ciekawe gdzie w koncu poszedl :loveu::loveu: mial chlopak wziecie od poczatku. mam nadzieje, ze nie tylko on

Posted

Asior napisał(a):
będe w niedziele, już napewno to popstrykam ;)
a moze Ty byś się wybrała??? :cool3:

żeby całe schronisko przytargać do domu? albo potem chlipać cały dzień, że jestem bezsilna i nic nie mogę pomóc? nie dam rady :shake: