Asior Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zakładam zbiorczy wątek dla psów z boksu F7... Jest ich tam sporo ..... Ja na razie wstawie 4 .. Z reguły tam są maluszki (gabarytowo)..... Bardzo fajny boks.... większość psiaków chyba ma fajny charakter.. Piszę chyba, bo poznałam blizej te 4-ry.... Będe sukcesywnie dodawać reszte.... OTO PIERWSZY..... Mój najulubieńszy :loveu: (jeden z dwóch) [SIZE="3"]HORACY Bardzo cięzko było go odnaleść w kompie bo ktoś wstawił złe zdjecie i dopiero po chipie się udało.. Nie ukrywam, ze Anetka bardzo pomogła, bo pewnie nie wpadła bym, zeby szukać po nr chipu... Horacy nie ma podanego wieku, ale myśle, ze jest w przedziale ok 6-8 lat.. Jest bardzo kochany, lgnie do ludzi, uwielbia głaskanie za uszkiem... najchętniej władował by się na kolana..... :loveu: Jest maleńkim piekiem.. bardzo mi przypomina pomeraniana :cool3: Drugi najulubieńszy: [SIZE="3"]TIKO - młodziutki ok roczny lizaczek :) trochę jamnikowaty :loveu: Kocha wszystkich, nie umie za bardzo chodzić na smyczy, a może to obroza go wkurzała :roll:, roztrzepaniec straszny... :loveu: Bardzo podbił moje serducho :) Ma naprawde świetny charakter :loveu: Kolejna bida z F7.... [SIZE="3"]PRINS... ok 4 letni psiak.. Wspaniały charakter, lgnie do ludzi, łasi się przez kraty, domaga uwagi :) kochany psiak.. też trochę jamnikowaty.... I kolejny..... [SIZE="3"]STOPEK.. Młodziutki roczny psiak, po nie zaleczonym złamaniu łapki... Łapka krzywo się zrosła, ma taki jakby przykurcz, ale staje na stopie jak by była normalnej budowy.. Łagodny, łasi się, domaga głaskania i uwagi :loveu: Trochę szorstkowłosy, najbardziej na pycholku.... Charakter wspaniały jak reszta chłopaków z jego boksu :loveu: Quote
j3nny Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zarobiona jestem strasznie ale postaram sie porcje ogloszen psiakom zrobic Quote
Asior Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 j3nny, bardzo dziękuje, Wiem, ze na Ciebie zawsze można liczyć :loveu: Quote
j3nny Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 cosik wspolnego dla chlopakow Jest nas czwórka i wszyscy czekamy na domy - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Jest nas czwórka i wszyscy szukamy domów - Zwierzaki - cafeanimal.pl alegratka Quote
bahlsa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Śliczne maluchy :), zaraz biorę się za ogłaszanie. Dlaczego aż tyle postów zarezerwowanych? Ile psiaków jest w tym boksie? Quote
Asior Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 oprócz nich chyba jeszcze cztery.. ale wolałam więcej zarezerwować, żeby nie brakło miejsca :eviltong: Quote
bahlsa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 cztery... to też dużo...szkoda maluchów w boksie. znikam, pokażę się jak odrobię zadanie...(ogłoszenia) ;) a jest tego trochę..... Quote
bahlsa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 zrobione...każdy osobno pokazuje się w necie np: Kraków: Prins, jamnikowaty psiak do adopcji. • Ogłoszenia Szerlok.pl Ogłoszenia - Gryps.pl - kupię, sprzedam, praca [url=http://www.morusek.pl/ogloszenie/5026/Tikomlodziutki-psiak-bez-domu/]Tiko,m (i znów linki mi nie przeszły wrrrrrrrr), w każdym razie niemało tych ogłoszeń. Żeby tylko efekt jakiś był..... Quote
Asior Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 kochana, bardzo dziękuje.... jak widzisz krakusy jak zwykle nie dopisują.. A na Ciebie zawsze można liczyc :loveu: Quote
j3nny Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 wieść gminna niesie, że Tiko poszedł do domku :loveu: Quote
bahlsa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Asior']kochana, bardzo dziękuje.... jak widzisz krakusy jak zwykle nie dopisują.. A na Ciebie zawsze można liczyc :loveu: a jak już "dopiszą" to takie wiadomości, że tylko skakać z radości. Dzięki j3nny, cieszę się bardzo i ściągam Tikunia z ogłoszeń (a może nie? może jest jakiś podobny w schronisku? zdjęcia podmienię i będzie "nowy Tiko" w ogłoszeniach?) Quote
Asior Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 j3nny napisał(a):wieść gminna niesie, że Tiko poszedł do domku :loveu: w takim razie ten Pan który do mnie pisał zobaczył go na ogłoszeniach zrobuionych przez którąś z Was :) Napisał, ze jest nim zainteresowany :) Widać pojechał po niego :) szkoda, zę nie pozegnałam się z maluszkiem.. ale dobrze, ze ma już swój domek :loveu: Quote
j3nny Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 do mnie tez pisali wlasnie w jego sprawie, ciekawe gdzie w koncu poszedl :loveu::loveu: mial chlopak wziecie od poczatku. mam nadzieje, ze nie tylko on Quote
Asior Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 oby... Horacy i Stopek najbardziej mi leżą na wątrobie.... Quote
bahlsa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Asior napisał(a):oby... Horacy i Stopek najbardziej mi leżą na wątrobie.... masz PW odnośnie Horacego (opole też może być?) Quote
Asior Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 to jednak nie ten Pan adoptował Tiko, bo pisał do mnie, ze nadal jest nim zainteresowany.. zaproponuje mu innego psa.... Quote
j3nny Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 no tak tak, ale one wszystkie male, moze pan Stopka by wzial? on taki biedny Quote
bahlsa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 co z resztą maluchów? dalej w schronie? idę znów pierwsze posty oglądnąć czy przypadkiem Asiorek nie wkleił nowych fotek :razz:. Quote
Asior Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 nie wkleiłam, bo nie byłam w schronie :( Quote
bahlsa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Rób zdjęcia Asiu, może szybciej coś znajdą :) W międzyczasie ogłaszam psy misieek i Tarę oraz Pixie i Dixie. Quote
Asior Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 będe w niedziele, już napewno to popstrykam ;) a moze Ty byś się wybrała??? :cool3: Quote
bahlsa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Asior napisał(a):będe w niedziele, już napewno to popstrykam ;) a moze Ty byś się wybrała??? :cool3: żeby całe schronisko przytargać do domu? albo potem chlipać cały dzień, że jestem bezsilna i nic nie mogę pomóc? nie dam rady :shake: Quote
Recommended Posts