Asior Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Oto moja nowa miłość, następca Borysa :loveu: Dexter bo tak sie zwie to cudo, niestety ma nie ciekawą przeszłość.... Trafił do schroniska bo pogryzł 4 pijaczków na jakiejś mocno zakrapianej imprezce.... Paniostwo sobie popiło i zaczęli się szarpać.. no i Dexter nie wytrzymal, i zajął się lumpiarstwem :evil_lol: Cholernie ciężko mi uwierzyć w to, ze w tym psie moze być jakaś agresja.. On tak jak Borys cieszy sie całym ciałem na widok człowieka....:loveu: Zakochałam sie w nim bez pamięci :loveu: Ciotki od astów proszę o ocenę czy to nie przypadkiem mix z dogiem kanaryjskim, bo strasznie wysoki jest jak na amstafa... a oto mój przystojniak.... Quote
agnieszka32 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Przepiękny :loveu: Pijakom (i złodziejom, bo każdy pijak to złodziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) mówimy NIE :evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 może i ma coś z canara. jak zobaczyłam jego zdjęcie na bullowatych to sobie najpierw pomyślałam że właśnie dogo canario...ale nie chcę się mądrować tak mi się tylko wydaje;) Quote
majqa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Asior napisał(a):mam "se" gust.. co nie :cool3: Co "no", chylę czoła. :cool3: Wyszperałaś istne cudeńko. :loveu: Przetrzepał rodzince dupska? I...słusznie. Quote
Alicja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Asior ....ale masz oko ...cudny jest :loveu: Quote
bahlsa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Dexter już ma komplet ogłoszeń, np: Amstaff Dexter, czy on też ma szansę na dom? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków http://www.krakusik.pl/21340_amstaff_dexter_czy_on_tez_ma_szanse.html Ogłoszenia Sprzedam - Amstaff Dexter, czy on też ma szansę na dom? Psy, koty - Amstaff Dexter, czy on też mam szansę na dom? - Bezpłatne ogłoszenia Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl Kraków: Amstaff Dexter, czy on też mam szansę na dom? • Ogłoszenia Szerlok.pl itd....;) Quote
Asior Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 jej... kochana jestes :loveu: Teraz tylko czekać na odzew :) Quote
bahlsa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dexter, pokazać się proszę... Są jakieś tel. z ogłoszeń? Quote
blonditipsy Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='bahlsa']Dexter już ma komplet ogłoszeń, np: Amstaff Dexter, czy on też ma szansę na dom? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków http://www.krakusik.pl/21340_amstaff_dexter_czy_on_tez_ma_szanse.html Ogłoszenia Sprzedam - Amstaff Dexter, czy on też ma szansę na dom? Psy, koty - Amstaff Dexter, czy on też mam szansę na dom? - Bezpłatne ogłoszenia Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl Kraków: Amstaff Dexter, czy on też mam szansę na dom? • Ogłoszenia Szerlok.pl itd....;) To super! :multi: Quote
Asior Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 pinkmoon napisał(a):Dexter, pogromca alkoholków :evil_lol: ehhehhehe sama bym go wzięła na jakiś czas... może by mój "pan" sie oduczył wracac podchmielony :roll: Quote
Alicja Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Asior napisał(a):ehhehhehe sama bym go wzięła na jakiś czas... może by mój "pan" sie oduczył wracac podchmielony :roll: jakby sie sqmplowali to może razem na piffko by wyskoczyli :razz::razz: Quote
pinkmoon Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Taa, a Dexter by pilnował żeby nikt nie przeholował :diabloti: Świetną ma mordę chłopak, piękny pies :loveu: Quote
andzia69 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 o matko...czemu tu tak cicho:-( Asior - co u piesa??? Quote
bahlsa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Asia jak tylko będzie mogła, wejdzie na dogo. Dzisiaj podesłałam jej kontakt z ogłoszeń w sprawie Dextera. Odpiszę zainteresowanemu, że na pewno ktoś się z nim skontaktuje. I czekamy na Asiorka, Quote
Asior Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 dzwczyny, niewiem kiedy będe tak na dłuższą chwilę mogła siąść na dogo.. Od czwartku jestem z synkiem w szpitalu, nie wiem co u Dextera :( Quote
Asior Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Dexter poszedł do adopcji.. Adopcja schroniskowa, ale Iza mówi, ze wspaniali ludzie... Oby......... Quote
bahlsa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 oby domek był dobry... bądź grzeczny :) ściągam ogłoszenia... powodzenia Dexter :) Quote
pinkmoon Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Oby to był TEN dom :) i nowe życie dla Dextera :) Quote
Recommended Posts