Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kolczatka ? ta sama ktora pies mial w schronisku na sobie i w niej wyszedl,nie wiedziec czemu 3/4 psow w schroniskach ma kolczatki w boksach

Błagam o zmianę tego błedu ortograficznego w tytule-nie "chotel" tylko "hotel" bo mi to rani moja dusze humanisty :cool3:

Posted

dzodzo napisał(a):
kolczatka ? ta sama ktora pies mial w schronisku na sobie i w niej wyszedl,nie wiedziec czemu 3/4 psow w schroniskach ma kolczatki w boksach

on ją miał bo z nią był znaleziony

Posted

a wiecie, ze okazalo sie ze to rodowodowy pies?????/zresztą patrząc na świetna głowe i fachowo ciete uszy mielismy takie podejrzenia

dobek ma tatuaz na brzuchu,okazalo sie to przy zabiegu jaki mial wczoraj w klinice,poszukamy hodowcy teraz

Posted

po nitce do klębka...znamy juz hodowle, co więcej okazalo sie ze to brat psa naszej Beaty.......tą droga znamy tez wlasciciela, bo wspolnie jeździli na wystawy, na spacery:shake:

urodzil sie w 1998 roku, czyli ma 11 lat-jak na dobka to bardzo duzo

hodowczyni poryczala sie jak uslyszala o nim, zabiera go dziś do siebie

Posted

Argo-bo tak brzmi prawdziwe imie dobka wczoraj wrocil do domu w ktorym przyszedl na swiat ponad 11 lat temu, do swojej hodowli i zostanie tam do konca zycia.Ile mu życia zostalo?Rok, dwa?Niech spędzi je w godziwych warunkach.

Hodowczyni pokryla koszty leczenia (niemale), bedzie kontaktowala sie z wlascicielami ale nie chce go im oddawac juz, doprowadzili kiedys przepięknego psa wygrywającego wystawy do zlego stanu, jakims dziwnym trafem znalazl sie na ulicy chory, zagłodzony.Mimo ze ostatni raz widziala go 3 lata temu poznal ją i jej syna, cieszyl sie:)

niesamowitym zbiegiem okolicznosci ta historia ma happy end, mozna zmienic tytul i przeniesc wątek

Posted

Argo, to piekny Dobek, był u mnie te pare dni, zanim wyszła ta sprawa że jest rodowodowy i bedzie miał zapewniony dom juz do końca swoich dni. Jego nowa Pani-hodowczyni-jest typowa psią Mamą, super kobieta. A poza tym Argo już się czuje lepiej, po operacji, którą przeszedł, myślę, ze trochę potrwa zanim całkowicie dojdzie do siebie - tylko sześć dni a już się można przywiązać do psiaka...