kamilqax95x Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 płeć: pies wiek: 7 lat rasa: doberman boks: k-27 numer: 1027/09 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Dnia 16.08.2009 z ul.Przodowników Pracy został dowieziony naszym samochodem pies.Czeka na właściciela.Miał na sobie kolczatkę. kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . telefon interwencyjny całodobowy 091 487 02 81 Quote
dzodzo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 sliczny, mozna miec nadzieje ze sie znajdzie wlasciciel, jak nie -zaraz go naglosnimy Quote
kamilqax95x Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Jest na obserwacji w kierunku wścieklizny Quote
kamilqax95x Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 nie wiem możliwe bo pisze karteczka: OBSERWACJA W KIERUNKU WŚCIEKLIZNY czy coś takiego Quote
kamilqax95x Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 pomyłka bo kartki nie ściągneli ale szczeka i warczy Quote
anastacia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 a miałam właśnie napisać, że nie warto zwracać uwagi na karteczki puki się nie upewnimy, to już nie jeden przypadek, gdzie nie ściągnięto karteczki... Dzisiaj byłam w odwiedzinach w schronie, jest tam nadal, czy warczy - nie słyszałam, ale szczekać szczeka. Quote
dzodzo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 czyli nikt go nie szuka... fajny ten dobus, mozecie cos o nim blizszego sie dowiedziec w schronie? Quote
kamilqax95x Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 a co chcesz wiedzieć ?? na pewno nie powiem jak chodzi na smyczy ani jak jest do psów i kotów Quote
dzodzo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 cokolwiek poza tym ze ma 7 lat i szczeka:cool3: np.jak zachowuje sie w stosunku do pracownikow, wolontariuszy, czy jest agresywny,rozumiem ze o spacerze nie ma co marzyc? coś co nadawaloby sie do ogloszen na stronie adopcyjnej dobermanow, polecenia potencjalnym zainteresowanym, szukania mu ew.DT kopiowane dobki w miarę szybko znajduja domy ale nie wyadoptujemy psa o ktorym nic nie wiadomo, bo nikt takiego ryzyka nie podejmie Quote
Sebriel Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 dzodzo napisał(a):cokolwiek poza tym ze ma 7 lat i szczeka:cool3: np.jak zachowuje sie w stosunku do pracownikow, wolontariuszy, czy jest agresywny,rozumiem ze o spacerze nie ma co marzyc? Na spacery moga wyprowadzać wolontariusze schroniska, albo osoby postronne pod opieką wolontariuszy schroniska :p Przynajmniej kiedyś tak było :lol: Quote
kamilqax95x Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 dzodzo napisał(a):cokolwiek poza tym ze ma 7 lat i szczeka:cool3: np.jak zachowuje sie w stosunku do pracownikow, wolontariuszy, czy jest agresywny,rozumiem ze o spacerze nie ma co marzyc? Byś musiała zostać wolontariuszem dzodzo napisał(a): coś co nadawaloby sie do ogloszen na stronie adopcyjnej dobermanow, polecenia potencjalnym zainteresowanym, szukania mu ew.DT kopiowane dobki w miarę szybko znajduja domy ale nie wyadoptujemy psa o ktorym nic nie wiadomo, bo nikt takiego ryzyka nie podejmie nie jest agresywny ale dużo szczeka ale nie na kogoś tylko ze smutku Quote
dzodzo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 jest szansa, ze zabierzemy go do hotelu, nic wiecej nie pisze zeby nie zapeszyc Quote
anastacia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 o to suuuuper :multi::multi::multi: mam nadzieję, że będzie wszystko ok :loveu: Quote
kamilqax95x Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 dzodzo i co z tym psem za dwa dni kończy mu się kwarantanna Quote
Cudak Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Pilnie potrzebujemy transportu dla Cyganka ( Cygan, całe życie na łańcuchu ZBIERAMY KASĘ NA HOTEL i TRANSPORT (200zł)!! ) z Goleniowa/k. Szczecina do Szczecinka. Czeka na niego miejsce w hoteliku, a nie ma go kto zawieźć Quote
kamilqax95x Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 tylko to ze : jest stary ( powyżej 7 lat ) jest bardzo miły do lodzi strasznie ujada i się denerwuje na tak małej powierzchni nie wiem jak do innych zwierząt i nie wiem jak na dworze bo nie ma wolontariusza by mógł z nim wyjść!:placz::placz::placz: tylko to co mogę o nim powiedzieć powiedzieć Quote
Cudak Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS DLA KOCIAKA!!! http://www.dogomania.pl/forum/f1206/pilnie-potrzebny-tymczas-dla-kociaka-zachodniopomorskie-145623/#post12902009 Przepraszam za offa Quote
dzodzo Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 a ja wiem jeszcze ze pies jest po diagnozie neurologa i ma chorobe wobblera, czyli zespol chwiejnosci, jedna z najgorszych chorob nekająca dobermany tak czy siak schronisko opusci wkrotce, przejmuje go pod opieke fundacja dobermanowa Quote
Cudak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Biedaczek, może z powodu choroby został porzucony... Super, że opuści schronisko. Pojedzie do jakiegoś hoteliku? Quote
dzodzo Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 tak, prawdopodobnie dzis jedzie do hoteliku Quote
Recommended Posts