Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

imię:
Omar

rasa: mieszaniec rottweilera

boks: 43A

numer:
817/09

miasto:
Szczecin

sterylizacja:
nie

szczepienia:
tak

odrobaczenie:
nie

charakter i opis:

Młody pies z mocnym charakterem, nadaje się na psa stróżującego, chętnie zamieszka w budzie, na dużym terenie. Jest powyżej kolana (prawie do połowy uda). Jego sierść jest krótka ma kolor czarny podpalany. Uszy oklapnięte a ogon długi. Do ludzi jest miły chce by go głaskać i drapać. Liże wszystkim ręce co do niego podejdą. Do psów w jego boksie jest obojętny lecz nie wiemy jak do innych i kotów.

kontakt:

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
w Szczecinie
al. Wojska Polskiego 247
Szczecin 71-346 .
telefon interwencyjny
całodobowy
091 487 02 81

Posted

Postarasz się o jakieś lepsze zdjęcia? trzeba mu porobić ogłoszenia.

Wiadomo dlaczego siedział na kwarantannie na obserwacji w kierunku wścieklizny? Ugryzł kogoś?

Posted

Cudak napisał(a):
Postarasz się o jakieś lepsze zdjęcia? trzeba mu porobić ogłoszenia.

Jutro się postaram bo dziś nie mogłam

Cudak napisał(a):

Wiadomo dlaczego siedział na kwarantannie na obserwacji w kierunku wścieklizny? Ugryzł kogoś?

On siedział na kwarantannie bo się zgubił i czekał na właściciela który nie przyszedł, nie szukał go .... on nikogo nie ugryzł i nie miał obserwacji

Posted

Widziałam go jak siedział na kwarantannie, te obowiązkowe 14 dni, a potem ok miesiąc później znów siedział, ale już w innym kojcu z karteczką, że jest obserwowany w kierunku wścieklizny. To na bank ten sam pies. Zachowywał się tak samo i tak samo podawał mi przez kraty łapę.

Posted

powiem ci ze w schronisku są jeszcze 2 bardzo bardzo podobne do niego psy i prawie niczym się nie różnią ... a po za tym się pytałam w sch. czemu był na obserwacji a oni powiedzieli ze pon nie był ze to był podobny pies ale na 100 % nie on by w karcie miał napisane a niema a oni na bieżąco piszą co i jak

Posted

Przepraszam ze nie odpisywałam ale chciałam poczekać do dziś. Szukałam go i nigdzie go nie ma dosłownie nigdzie !!! szukałam go może siedział w budzie czy co ale na pewno nie poszedł do adopcji ani do uśpienia bo ma kartę ...