kamilqax95x Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 imię: Omar płeć: pies wiek: 2 lata 1 miesiąc rasa: mieszaniec rottweilera boks: 43A numer: 817/09 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Młody pies z mocnym charakterem, nadaje się na psa stróżującego, chętnie zamieszka w budzie, na dużym terenie. Jest powyżej kolana (prawie do połowy uda). Jego sierść jest krótka ma kolor czarny podpalany. Uszy oklapnięte a ogon długi. Do ludzi jest miły chce by go głaskać i drapać. Liże wszystkim ręce co do niego podejdą. Do psów w jego boksie jest obojętny lecz nie wiemy jak do innych i kotów. kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . telefon interwencyjny całodobowy 091 487 02 81 Quote
Cudak Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Na żywo jest o wiele ładniejszy, niż na zdjęciu :) Kamila, ogłaszasz gdzieś jeszcze te psy, czy tylko tutaj? Quote
kamilqax95x Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 tylko tu bo nic innego nie znam :sad: Quote
Cudak Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Są różne fora dla konkretnych ras i zwykle są tam działy dla psów w potrzebie. Spróbuj tu: Forum Rottweiler :: Strona Główna i tu: http://www.forum.rottweiler.sky.pl/ Quote
Cudak Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kurcze, taki ładny psiak się w schronie marnuje... Quote
kamilqax95x Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 No niestety ... widocznie taki jego los :placz::placz::-( Quote
Cudak Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Postarasz się o jakieś lepsze zdjęcia? trzeba mu porobić ogłoszenia. Wiadomo dlaczego siedział na kwarantannie na obserwacji w kierunku wścieklizny? Ugryzł kogoś? Quote
kamilqax95x Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Cudak napisał(a):Postarasz się o jakieś lepsze zdjęcia? trzeba mu porobić ogłoszenia. Jutro się postaram bo dziś nie mogłam Cudak napisał(a): Wiadomo dlaczego siedział na kwarantannie na obserwacji w kierunku wścieklizny? Ugryzł kogoś? On siedział na kwarantannie bo się zgubił i czekał na właściciela który nie przyszedł, nie szukał go .... on nikogo nie ugryzł i nie miał obserwacji Quote
Cudak Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Widziałam go jak siedział na kwarantannie, te obowiązkowe 14 dni, a potem ok miesiąc później znów siedział, ale już w innym kojcu z karteczką, że jest obserwowany w kierunku wścieklizny. To na bank ten sam pies. Zachowywał się tak samo i tak samo podawał mi przez kraty łapę. Quote
kamilqax95x Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 powiem ci ze w schronisku są jeszcze 2 bardzo bardzo podobne do niego psy i prawie niczym się nie różnią ... a po za tym się pytałam w sch. czemu był na obserwacji a oni powiedzieli ze pon nie był ze to był podobny pies ale na 100 % nie on by w karcie miał napisane a niema a oni na bieżąco piszą co i jak Quote
kamilqax95x Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Przepraszam ze nie odpisywałam ale chciałam poczekać do dziś. Szukałam go i nigdzie go nie ma dosłownie nigdzie !!! szukałam go może siedział w budzie czy co ale na pewno nie poszedł do adopcji ani do uśpienia bo ma kartę ... Quote
Cudak Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 aha, a udało ci się chociaż zrobić zdjęcia tej małej suczce? Quote
Cudak Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 adopcja - adopcje - psy - 817/09 - Schronisko Dla Zwierząt w Szczecinie ??????????????? Quote
Recommended Posts