Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
oj Baster nie masz fot cisza... masz foty tez cisza :roll:
:buzi:

No zaniedbałam trochu galerie innych... i dlatego nikt nas nie odwiedza :eviltong:

Posted

gosiulaa napisał(a):
mam identycznie także się nie przejmuj xd

eee ja powoli nadrabiam, bo mnie wylogowali w pracy bo nie dzwonia;) i do 22 pracuje to mam nadzieje ze nadrobie wszystkie:D

i znowu idzie burza :/

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
eee ja powoli nadrabiam, bo mnie wylogowali w pracy bo nie dzwonia;) i do 22 pracuje to mam nadzieje ze nadrobie wszystkie:D

i znowu idzie burza :/

Ja też może jakoś nadrobię... ale nie wiem czy dziś.
U mnie tylko deszcz od czasu do czasu kropi.

Posted

gosiulaa napisał(a):
Ja też może jakoś nadrobię... ale nie wiem czy dziś.
U mnie tylko deszcz od czasu do czasu kropi.

ja wczoraj wracalam w burze do domu, myslalam ze na zawal zejde jak blyskalo i grzmialo :/ mam nadzieje ze dzis tak nie bedzie bo chyba na noc tu zostane haha nadgodzinki sobie zrobie;)
pracuje na 4pietrze i widze te okropne chmury jak sie zblizaja i zaraz lunie........a moja Ajlu biedna sama ale Mili jej umili życie :evil_lol: hahahaha

Posted

ja wczoraj wracalam w burze do domu, myslalam ze na zawal zejde jak blyskalo i grzmialo :/ mam nadzieje ze dzis tak nie bedzie bo chyba na noc tu zostane haha nadgodzinki sobie zrobie;)
pracuje na 4pietrze i widze te okropne chmury jak sie zblizaja i zaraz lunie........a moja Ajlu biedna sama ale Mili jej umili życie :evil_lol: hahahaha

Mili na pewno zaopiekuje się Ajlu :loveu: A jeśli chodzi o burzę to nie ma się czego bać ;)

Posted

gosiulaa napisał(a):
Mili na pewno zaopiekuje się Ajlu :loveu: A jeśli chodzi o burzę to nie ma się czego bać ;)

taaa jasne ja mam takie szczescie ze zawsze cos mi sie zlego przytrafia :/ i piorun tez napewno by mnie wybral :/
Mili to tam szaleje bardziej niz Ajlu, Mili diabeł Ajlu prawie anioł :D

Posted

taaa jasne ja mam takie szczescie ze zawsze cos mi sie zlego przytrafia :/ i piorun tez napewno by mnie wybral :/
Mili to tam szaleje bardziej niz Ajlu, Mili diabeł Ajlu prawie anioł :D

A tam głupoty gadasz... na pewno nic złego by Ci się nie stało xd A po Mili widać że diablica straszna :D

Posted

gosiulaa napisał(a):
A tam głupoty gadasz... na pewno nic złego by Ci się nie stało xd A po Mili widać że diablica straszna :D

i wrocilam do domu cala bo nie grzmialo i nie padalo :D teraz jeszcze ide z Ajlu na nocny spacerek i tez mam nadzieje ze nie bedzie padalo;)
a ostatnio jak ja Iza od Bobika chciala wziac na rece to sie wyrwala i nie chciala byc miziana, taki dzik z niej, a wczoraj zaczela kolezanke wachac i cos jej sie nie spodobalo ugryzla i uciekla zlosnica:evil_lol: ale i tak chyba jest troszke bardziej ogarnieta od Kiciusia Pauliny :diabloti:

Posted

i wrocilam do domu cala bo nie grzmialo i nie padalo :D teraz jeszcze ide z Ajlu na nocny spacerek i tez mam nadzieje ze nie bedzie padalo;)
a ostatnio jak ja Iza od Bobika chciala wziac na rece to sie wyrwala i nie chciala byc miziana, taki dzik z niej, a wczoraj zaczela kolezanke wachac i cos jej sie nie spodobalo ugryzla i uciekla zlosnica:evil_lol: ale i tak chyba jest troszke bardziej ogarnieta od Kiciusia Pauliny :diabloti:

haahaahahha :loveu: Kiciuś Pauliny wymiata... niedługo będziemy go strzyc maszynką bo zarósł i kołtuny ma :eviltong:

Posted

oo juz o moim kotku gadają nie róbcie z niego samego "zua" :D jutro beda fotki bo troszku ich jest a nie dawno weszlam na kompa a mam jeszcze duzo roboty dzisiaj :( moze nawet dostaniecie z 3 fotki Kitusia samo zuo xD :D( oczywiscie jak sie gocha zgodzi i baster :D :evil_lol:)