HuSkYy-Paulina-94 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 i na koniec :mdleje: :turn-l: ( taki dziwny zaciesz xD) Quote
wiki4 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 gosiulaa napisał(a):ta to ma oko :eviltong: Dgm uczy ;) :lol: Czyli tak? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 wiki4 napisał(a):Paulina nowy aparat? :D wiki4 napisał(a):Dgm uczy ;) :lol: Czyli tak? ależ skąd :D Quote
gosiulaa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 wiki4 napisał(a):Dgm uczy ;) :lol: Czyli tak? tak tak :eviltong: Quote
gosiulaa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 http://foto.anyfiles.pl/public/img/DSCF0550_zmniejszaczpl_6520_0.jpg moim zdaniem najładniejsze :eviltong: ale wiadomo... to nauki dopiero :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [SIZE="5"]FOTKI NA POPRZEDNIEJ STRONIE [quote name='gosiulaa']tak tak :eviltong: nie rob wiki w konia , nie mam nowego aparatu :diabloti::D:D [quote name='gosiulaa']http://foto.anyfiles.pl/public/img/DSCF0550_zmniejszaczpl_6520_0.jpg moim zdaniem najładniejsze :eviltong: ale wiadomo... to nauki dopiero :D no moim zdaniem tez :eviltong: przydały by sie baterie "nieskonczonosciowe" :D:D Quote
Kaya93 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Pundzia! Nju aparat a Ty siedzisz cicho i sie nie chwalisz!! Chyba musze zarezerwować u Ciebie sesje dla mojego szczura xD http://foto.anyfiles.pl/public/img/DSCF0501_zmniejszaczpl_2833_0.jpg haha ;D http://foto.anyfiles.pl/public/img/DSCF0557_zmniejszaczpl_319_0.jpg świetne :loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Jak Pundzia zakupi akumulatory to zrobi naszym psom jakąś potężną sesje :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 wtedy to ja wam spokoju nie dam :eviltong: Quote
gosiulaa Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wtedy to ja wam spokoju nie dam :eviltong: No tak... trza się szkolić :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 oj Baster nie masz fot cisza... masz foty tez cisza :roll: :buzi: Quote
gosiulaa Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):oj Baster nie masz fot cisza... masz foty tez cisza :roll: :buzi: No zaniedbałam trochu galerie innych... i dlatego nikt nas nie odwiedza :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 patrzcie jaki jestem piekny :loveu: http://foto.anyfiles.pl/public/img/DSCF0501_zmniejszaczpl_2833_0.jpg cuuuuuudoooooooo:loveu: http://foto.anyfiles.pl/public/img/DSCF0504_zmniejszaczpl_4911_0.jpg ale was dluugo nie odwiedzalam :roll: mam zaleglosci we wszystkich watkach... masakra.... Quote
gosiulaa Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): mam zaleglosci we wszystkich watkach... masakra.... mam identycznie także się nie przejmuj xd Quote
gosiulaa Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 wiki4 napisał(a):Nie ładnie, nie ładnie :shake: Hejkaa :hand: wiem że nie ładnie :( ale rzadko bywam na dogo ostatnio.... hej :) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 gosiulaa napisał(a):mam identycznie także się nie przejmuj xd eee ja powoli nadrabiam, bo mnie wylogowali w pracy bo nie dzwonia;) i do 22 pracuje to mam nadzieje ze nadrobie wszystkie:D i znowu idzie burza :/ Quote
gosiulaa Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):eee ja powoli nadrabiam, bo mnie wylogowali w pracy bo nie dzwonia;) i do 22 pracuje to mam nadzieje ze nadrobie wszystkie:D i znowu idzie burza :/ Ja też może jakoś nadrobię... ale nie wiem czy dziś. U mnie tylko deszcz od czasu do czasu kropi. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 gosiulaa napisał(a):Ja też może jakoś nadrobię... ale nie wiem czy dziś. U mnie tylko deszcz od czasu do czasu kropi. ja wczoraj wracalam w burze do domu, myslalam ze na zawal zejde jak blyskalo i grzmialo :/ mam nadzieje ze dzis tak nie bedzie bo chyba na noc tu zostane haha nadgodzinki sobie zrobie;) pracuje na 4pietrze i widze te okropne chmury jak sie zblizaja i zaraz lunie........a moja Ajlu biedna sama ale Mili jej umili życie :evil_lol: hahahaha Quote
gosiulaa Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ja wczoraj wracalam w burze do domu, myslalam ze na zawal zejde jak blyskalo i grzmialo :/ mam nadzieje ze dzis tak nie bedzie bo chyba na noc tu zostane haha nadgodzinki sobie zrobie;) pracuje na 4pietrze i widze te okropne chmury jak sie zblizaja i zaraz lunie........a moja Ajlu biedna sama ale Mili jej umili życie :evil_lol: hahahaha Mili na pewno zaopiekuje się Ajlu :loveu: A jeśli chodzi o burzę to nie ma się czego bać ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 gosiulaa napisał(a):Mili na pewno zaopiekuje się Ajlu :loveu: A jeśli chodzi o burzę to nie ma się czego bać ;) taaa jasne ja mam takie szczescie ze zawsze cos mi sie zlego przytrafia :/ i piorun tez napewno by mnie wybral :/ Mili to tam szaleje bardziej niz Ajlu, Mili diabeł Ajlu prawie anioł :D Quote
gosiulaa Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):taaa jasne ja mam takie szczescie ze zawsze cos mi sie zlego przytrafia :/ i piorun tez napewno by mnie wybral :/ Mili to tam szaleje bardziej niz Ajlu, Mili diabeł Ajlu prawie anioł :D A tam głupoty gadasz... na pewno nic złego by Ci się nie stało xd A po Mili widać że diablica straszna :D Quote
*anusia&ajlu* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 gosiulaa napisał(a):A tam głupoty gadasz... na pewno nic złego by Ci się nie stało xd A po Mili widać że diablica straszna :D i wrocilam do domu cala bo nie grzmialo i nie padalo :D teraz jeszcze ide z Ajlu na nocny spacerek i tez mam nadzieje ze nie bedzie padalo;) a ostatnio jak ja Iza od Bobika chciala wziac na rece to sie wyrwala i nie chciala byc miziana, taki dzik z niej, a wczoraj zaczela kolezanke wachac i cos jej sie nie spodobalo ugryzla i uciekla zlosnica:evil_lol: ale i tak chyba jest troszke bardziej ogarnieta od Kiciusia Pauliny :diabloti: Quote
gosiulaa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):i wrocilam do domu cala bo nie grzmialo i nie padalo :D teraz jeszcze ide z Ajlu na nocny spacerek i tez mam nadzieje ze nie bedzie padalo;) a ostatnio jak ja Iza od Bobika chciala wziac na rece to sie wyrwala i nie chciala byc miziana, taki dzik z niej, a wczoraj zaczela kolezanke wachac i cos jej sie nie spodobalo ugryzla i uciekla zlosnica:evil_lol: ale i tak chyba jest troszke bardziej ogarnieta od Kiciusia Pauliny :diabloti: haahaahahha :loveu: Kiciuś Pauliny wymiata... niedługo będziemy go strzyc maszynką bo zarósł i kołtuny ma :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 oo juz o moim kotku gadają nie róbcie z niego samego "zua" :D jutro beda fotki bo troszku ich jest a nie dawno weszlam na kompa a mam jeszcze duzo roboty dzisiaj :( moze nawet dostaniecie z 3 fotki Kitusia samo zuo xD :D( oczywiscie jak sie gocha zgodzi i baster :D :evil_lol:) Quote
Recommended Posts