Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
tak sie mowi :D:D
my tam Paulina nie widzialysmy zeby wrzucila ani wylowila jakas zabawke nie ? :razz:

:siara:
Najpierw miała zdechłe myszki w rękach, potem poszła sobie je przemyć w jeziorku, a że tak jej sie spodobało to sie tam babrała udawając, że łowi zabawke :diabloti:

...dobra ja sie już nie odzywam bo jeszcze mi sie dostanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya93']:siara:
Najpierw miała zdechłe myszki w rękach, potem poszła sobie je przemyć w jeziorku, a że tak jej sie spodobało to sie tam babrała udawając, że łowi zabawke :diabloti:

...dobra ja sie już nie odzywam bo jeszcze mi sie dostanie :evil_lol:

haha ale zdechłe myszki miała w rękach przez Ciebie znaczy przez Maje :D biedne :(

• ale tak było :lol:

wiki4 - Dziękujemy :D;)

• Posted

Dzięki dziewczyny :buzi: ale wiecie co... ten z humana prosty dosyć był, ale to co zobaczyłam dzisiaj... to jakiś koszmar!! jak będę mieć 5 punktów to dobrze będzie :D

Posted

gosiulaa napisał(a):
    Dzięki dziewczyny :buzi: ale wiecie co... ten z humana prosty dosyć był, ale to co zobaczyłam dzisiaj... to jakiś koszmar!! jak będę mieć 5 punktów to dobrze będzie :D

nie denerwuj mnie bo ja juz konczylam zadanie mialam tylko cos pomnozyc a babki do mnie odkladamy dlugopisiki :mdleje: ja taka bania fajnie fajnie ...-.-
    idziemy dzisiaj z Basterem?? to wezme aparat zrobimy mu foty w panoramie :loveu::D

[edit]
    chyba sobie nie pojdziemy :eviltong:
    ehm gooopia pogoda -.-

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
    nie denerwuj mnie bo ja juz konczylam zadanie mialam tylko cos pomnozyc a babki do mnie odkladamy dlugopisiki :mdleje: ja taka bania fajnie fajnie ...-.-
    idziemy dzisiaj z Basterem?? to wezme aparat zrobimy mu foty w panoramie :loveu::D

[edit]
    chyba sobie nie pojdziemy :eviltong:
    ehm gooopia pogoda -.-

weźźźźź... nienawidzę tego testu :eviltong:

A z Bastim możemy iść... mi tam pogoda nie przeszkadza :D

Posted

łiiii mam fotki :diabloti: ( 206 zdjęć było wiec co zostalo to zostalo :razz:)
    ogólnie Baster dzisiaj ADHD "włączył" na maksa jak zobaczył Wisłok :lol::D skakał z jakiś stromych górek ,właził do wody i warczał na prąd( morski:lol:) :lol: wgl szajba mu taka odbiła ze olaboga :D Goska jest z niego dumna bo nie zaczepia przechodniów :eviltong:
    no i zwiedził dzisiaj "pół "Rzeszowa :lol:
    ale co ja wam bede mowic Gośka przyjdzie to opowie ona jest od gadania :razz: :D

FOTKI!( jakie są takie są ale nie chciałam za dużo usuwać :eviltong:)

cdn;)