gosiulaa Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 ha ha ha! nie ładnie jest się nabijać dziewczyny :eviltong: ja to robiłam dla dobra jego zabawki ^^" Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 gosiulaa napisał(a):ha ha ha! nie ładnie jest się nabijać dziewczyny :eviltong: ja to robiłam dla dobra jego zabawki ^^" tak sie mowi :D:D my tam Paulina nie widzialysmy zeby wrzucila ani wylowila jakas zabawke nie ? :razz: Quote
Kaya93 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):tak sie mowi :D:D my tam Paulina nie widzialysmy zeby wrzucila ani wylowila jakas zabawke nie ? :razz: :siara: Najpierw miała zdechłe myszki w rękach, potem poszła sobie je przemyć w jeziorku, a że tak jej sie spodobało to sie tam babrała udawając, że łowi zabawke :diabloti: ...dobra ja sie już nie odzywam bo jeszcze mi sie dostanie :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Kaya93']:siara: Najpierw miała zdechłe myszki w rękach, potem poszła sobie je przemyć w jeziorku, a że tak jej sie spodobało to sie tam babrała udawając, że łowi zabawke :diabloti: ...dobra ja sie już nie odzywam bo jeszcze mi sie dostanie :evil_lol: haha ale zdechłe myszki miała w rękach przez Ciebie znaczy przez Maje :D biedne :( ale tak było :lol: wiki4 - Dziękujemy :D;) Quote
psiulka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Też Wam życzę powodzenia! Liczę na co najmniej 80pkt z obu testów od obydwu :D Quote
gosiulaa Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Nie dziękuje dziewczyny :eviltong: Mam nadzieję że dobrze mi pójdzie... Quote
Kaya93 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Też trzymam kciuki :kciuki: <na szczęście mocny kop w doope> :D :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 hihi to ja daje drugiego mocnego kopa:evil_lol: powodzenia!!!!!! Quote
gosiulaa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Dzięki dziewczyny :buzi: ale wiecie co... ten z humana prosty dosyć był, ale to co zobaczyłam dzisiaj... to jakiś koszmar!! jak będę mieć 5 punktów to dobrze będzie :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 gosiulaa napisał(a):Dzięki dziewczyny :buzi: ale wiecie co... ten z humana prosty dosyć był, ale to co zobaczyłam dzisiaj... to jakiś koszmar!! jak będę mieć 5 punktów to dobrze będzie :D nie denerwuj mnie bo ja juz konczylam zadanie mialam tylko cos pomnozyc a babki do mnie odkladamy dlugopisiki :mdleje: ja taka bania fajnie fajnie ...-.- idziemy dzisiaj z Basterem?? to wezme aparat zrobimy mu foty w panoramie :loveu::D [edit] chyba sobie nie pojdziemy :eviltong: ehm gooopia pogoda -.- Quote
gosiulaa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie denerwuj mnie bo ja juz konczylam zadanie mialam tylko cos pomnozyc a babki do mnie odkladamy dlugopisiki :mdleje: ja taka bania fajnie fajnie ...-.- idziemy dzisiaj z Basterem?? to wezme aparat zrobimy mu foty w panoramie :loveu::D [edit] chyba sobie nie pojdziemy :eviltong: ehm gooopia pogoda -.- weźźźźź... nienawidzę tego testu :eviltong: A z Bastim możemy iść... mi tam pogoda nie przeszkadza :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 łiiii mam fotki :diabloti: ( 206 zdjęć było wiec co zostalo to zostalo :razz:) ogólnie Baster dzisiaj ADHD "włączył" na maksa jak zobaczył Wisłok :lol::D skakał z jakiś stromych górek ,właził do wody i warczał na prąd( morski:lol:) :lol: wgl szajba mu taka odbiła ze olaboga :D Goska jest z niego dumna bo nie zaczepia przechodniów :eviltong: no i zwiedził dzisiaj "pół "Rzeszowa :lol: ale co ja wam bede mowic Gośka przyjdzie to opowie ona jest od gadania :razz: :D FOTKI!( jakie są takie są ale nie chciałam za dużo usuwać :eviltong:) cdn;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 jakie on czasami miny robił :lol: cdn Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 przez troche zdjęć bedziecie widzieć Basterka troszku z góry :lol: poszukiwania jakiejś dobrej butelko-zabawki :D cdn Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 taaa nie ma to jak otrzepywać się , jak siedze tuż obok :placz: cdn Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [SIZE="4"]FOTKI NA POPRZEDNIEJ STRONIE ;) cdn Quote
Recommended Posts