Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie dam fot ani filmikow :angryy:

ps. jak sie przekreca filmiki ?? bo jak sie oglada z boku to troche a nawet nie troche tlyko bardzo goopio :roll:

ps2. prosze sie Maniura , Mania, Mąka zamknąć :D
ps3. chcesz Gosiu zeby cie grębska nazywać ??:mad:

bo wszystkie pojdziecie spać z Lesiem :mad:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
nie dam fot ani filmikow :angryy:

ps. jak sie przekreca filmiki ?? bo jak sie oglada z boku to troche a nawet nie troche tlyko bardzo goopio :roll:

ps2. prosze sie Maniura , Mania, Mąka zamknąć :D
ps3. chcesz Gosiu zeby cie grębska nazywać ??:mad:

bo wszystkie pojdziecie spać z Lesiem :mad:

dobrze bez bulwersu :loveu: zostanie przy Pundzi... najbardziej i tak podoba mi się Mania :evil_lol::diabloti:

Posted

a wiec tak wstawiłam filmiki z jakas godzine temu a podmienic dzwieku dalej nie podmienilo :eviltong: wiec dodaje je bez tej obrzydliwej muzyki jaka mozna znalesc na youtube :D ale na jednym trzeba bo padaja wulgarne slowa :diabloti: wiec wstawie narazie te 3 a jutro 4 ;) Gorzała nagrywała oh jak mi sie rymneło :D
a nie przekrecone bo nikt mi nie udzielil rady wiec teraz macie takie jakie jest :eviltong::D:D
http://www.youtube.com/watch?v=OKtunsnc6Bo

http://www.youtube.com/watch?v=nxx5Y2dflRU

http://www.youtube.com/watch?v=tjhlcQVWaps

Posted

dobre te filmiki... tylko szkoda że nie umiałaś przekręcić... ale lepsze to niż nic :D:D ten ze slalomem jeszcze Ci został tak?

ewatr napisał(a):
Chciałam powiedziec Wnuczus ze Ci sie myszy jakies na watku zalęgły :eviltong:;)ale jak zobaczyłam to... to całkiem wymiekłam ...

No mój pies to jakiś skoczny strasznie... i pomyśleć że marnował się na łańcuchu :roll:

Posted

gosiulaa napisał(a):
buhahaha ten filmik przy końcu też jest roszofffyyyy!! :D:D

wiem :angryy: nawet mi nie mow.... bo mam go ochote wyrzucic przez okno ... :lol:

może dostał oczopląsu przez ten śnieg :D:D ale w sumie beton w schronisku tez byl rozowy :roll:

Posted

gosiulaa napisał(a):
buhahaha ^^" Paulina z tego co mówiła zwaliła sobie matryce... stąd te genialne kolory :eviltong:

ale to nie byla moja wina :placz: samo sie popsulo :roll:

ale wczoraj w schronie ani jednego rozowego zdjecia nie mialam :diabloti::multi:

Posted

Hej hej ;) jak wiecie zaczęła się szkoła... także trochę rzadziej ujrzycie mnie na waszych galeriach... liczę na wyrozumiałość :eviltong:

Jeśli w weekend pojawi się słonko to zrobię jakąś sesje Basterowi.... mam nadzieję że śnieg do końca stopnieje. Pozdrawiam :D

Posted

Jak mi się twój baster podoba :loveu:
masakra!
nie dośc , że pyszczek ma taki przekochany, to po tym filmiku już w ogóle się zakochałam :loveu:
uczyłaś go , żeby tak skakał?
jest prze-świe-tny!
:mdleje: