Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gosiulaa napisał(a):
No okey... Tylko gdzie ? :-o

Trzeba by mapę rozłożyć i linijką odmierzyć :eviltong: Możemy za rok np. na Zlot Dogomaników się wybrać albo jakiś innego rodzaju obóz czy coś :razz: na kolanach ale wybłagałabym rodziców :evil_lol:

Wyćmokaj na dobranoc Bastera :loveu:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Trzeba by mapę rozłożyć i linijką odmierzyć :eviltong: Możemy za rok np. na Zlot Dogomaników się wybrać albo jakiś innego rodzaju obóz czy coś :razz: na kolanach ale wybłagałabym rodziców :evil_lol:

Wyćmokaj na dobranoc Bastera :loveu:

Buhahaa :diabloti: Ciekawe gdzie by nam wypadło się spotkać jak byśmy tą linijką odmierzać zaczęły :evil_lol: Pożyjemy, zobaczymy jak to będzie z tym spotkaniem... :loveu:

Ojć nie wyćmokałam go na dobranoc więc zrobię to teraz :buzi:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Buhahaa :diabloti: Ciekawe gdzie by nam wypadło się spotkać jak byśmy tą linijką odmierzać zaczęły :evil_lol: Pożyjemy, zobaczymy jak to będzie z tym spotkaniem... :loveu:

Ojć nie wyćmokałam go na dobranoc więc zrobię to teraz :buzi:

Ciekawe... trzeba by spróbować :eviltong:

No to dzisiaj proszę nie zapominać ;):cool3:

Posted

Buu :loveu:
(Ostatnio mnie nie było :oops: ale może mi kiedyś wybaczycie :oops:)
Taak duuuzo ładnych fotków :loveu:
Chętnie bym poprytulała troche tego przystojniaka :loveu::oops: sie chyba stęskniiiiiłam :roll:, a i Mai brakuje chłopa :diabloti:

BUZIAKI :buzi: :buzi:

Posted

[quote name='wiki4']Ciekawe... trzeba by spróbować :eviltong:

No to dzisiaj proszę nie zapominać ;):cool3:

No można by było próbować :diabloti:

A Bastera na pewno nie zapomnę tym razem wyćmokać :loveu:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No to tak... dzisiejszego dnia myślałam że zwariuję gdyż Basterek mój kochany Aniołeczek rozwalił mi pół mieszkania gryząc wszystko co mu wpadnie pod łape min. papier toaletowy który pięknie prezentował się w malutkich kawałeczkach po całym dużym pokoju!!! :angryy: Oczywiście gdy wpadłam do mieszkania myślałam że wyzionę ducha i postanowiłam się uspokoić, posprzątałam syf... na koniec wyszłam z domu na jeszcze jedną dodatkową lekcję z geografii. Gdy wróciłam... okazało się że zrobił to samo!!! :angryy::angryy::angryy: Tak się zdenerwowałam że zamknęłam się w kiblu i zaczełam krzyczeć :mad: (tak mam ADHD:diabloti:) Ale na szczęście szybko się uspokoiłam, posprzątałam, wydarłam moją koleżankę na polko z Basterem i przy okazji zrobiłyśmy mu małą sesję :p Dawno tu zdjęć nie było więc postanowiłam w końcu dodać jakieś fotki... bo aż wstyd :oops:

A więc zaczynamy!!:lol:

Wygląda jak Aniołek... szkoda że zachowuje się zupełnie inaczej!:roll:

I pychol :eviltong:

cdn....

Posted

[quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/ow326mqsxv105wdv8ffr.jpg
http://www.nume.pl/images/z7jpcre30fqlcmlzcsk.jpg
http://www.nume.pl/images/pgdzj5bdpvlen6in093g.jpg

Iiiii ! Jaaakie śliczności :loveu:

Nie gniewaj się na Bastera ( broń Boże, krzycz ) bo się zamknie w sobie :shake:

ja nie krzyczałam na niego tylko do samej siebie... żeby się uspokoić najpierw muszę się wyrzyć! Taka już jestem :eviltong:

Posted

[quote name='gosiulaa']

i tak Cię nie lubię Baster

KROWA!! :roll:

:mad: Ty się ciesz, że go masz, a nie publicznie (:evil_lol:) go wyzywasz :roll:

Nie mówię tego złośliwie ... żeby nie było ;)

U mnie nowe zdjęcia :)

Posted

Haha xD a mnie sie wydaje, że pańcia ma większe ADHD niż biedy Basterek :evil_lol:.
Papier toaletowy jest mniam :D Maja preferuje różowy - truskawkowy :cool3:

http://www.nume.pl/images/pusm7poxjajoifmmun0w.jpg mój najulubieńszy Basterkowy jęzooor :loveu:

http://www.nume.pl/images/34t6s4i0ucy1ciirza5o.jpg nic tylko wyrabiać rodoffód xD i na wystawy :diabloti::loveu:

http://www.nume.pl/images/dvptvckef93ax5ag4qyj.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='wiki4']:mad: Ty się ciesz, że go masz, a nie publicznie (:evil_lol:) go wyzywasz :roll:

Nie mówię tego złośliwie ... żeby nie było ;)

U mnie nowe zdjęcia :)

:buzi: wiem że nie mówisz tego złośliwie :eviltong: A fakt faktem nie przeżyłabym na dłuższą chwilę bez niego :diabloti: Po prostu każdy człowiek ma prawo od czasu do czasu się zdenerwować... a ja aż zanadto się denerwuje :evil_lol:

[quote name='Kaya93']Haha xD a mnie sie wydaje, że pańcia ma większe ADHD niż biedy Basterek :evil_lol:.
Papier toaletowy jest mniam :D Maja preferuje różowy - truskawkowy :cool3:

http://www.nume.pl/images/pusm7poxjajoifmmun0w.jpg mój najulubieńszy Basterkowy jęzooor :loveu:

http://www.nume.pl/images/34t6s4i0ucy1ciirza5o.jpg nic tylko wyrabiać rodoffód xD i na wystawy :diabloti::loveu:

http://www.nume.pl/images/dvptvckef93ax5ag4qyj.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

Proszę się o mnie publicznie nie wypowiadać!! :diabloti: :loveu:

mmmmmm... truskawkowy mówisz :eviltong: faktycznie mniam mniam :evil_lol:

Posted

gosiulaa napisał(a):
:buzi: wiem że nie mówisz tego złośliwie :eviltong: A fakt faktem nie przeżyłabym na dłuższą chwilę bez niego :diabloti: Po prostu każdy człowiek ma prawo od czasu do czasu się zdenerwować... a ja aż zanadto się denerwuje :evil_lol:

Ja jak się denerwuję to robię ''omm'' i już :eviltong: I co z tego, że rodzinka patrzy się na mnie jak na dziwoląga :diabloti:

P.S
A tak z ciekawości spytam ... ile Ty masz lat? :roll:

Posted

wiki4 napisał(a):
Ja jak się denerwuję to robię ''omm'' i już :eviltong: I co z tego, że rodzinka patrzy się na mnie jak na dziwoląga :diabloti:

P.S
A tak z ciekawości spytam ... ile Ty masz lat? :roll:

Hmmm... niezłe masz te sposoby :evil_lol: A ja lat mam 15... tzn jeszcze 14 bo jestem z listopada :eviltong: A ty? :razz:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Hmmm... niezłe masz te sposoby :evil_lol: A ja lat mam 15... tzn jeszcze 14 bo jestem z listopada :eviltong: A ty? :razz:

Ja 13 w październiku skończę ;) Niewielka różnica :roll:

Posted

wiki4 napisał(a):
Dobra, dobra...;) A teraz powiedz co to '':diabloti:'' ma znaczyć? :eviltong: Mam się bać? :razz:

A czego lub kogo miałabyś się bać? Mnie :-o No co ty... na bank nie chciałam Cię przestarszyć :diabloti: Ja po prostu taki mały szatan jestem i bardzo przypadła mi do gustu ta minka :evil_lol:

Posted

gosiulaa napisał(a):
A czego lub kogo miałabyś się bać? Mnie :-o No co ty... na bank nie chciałam Cię przestarszyć :diabloti: Ja po prostu taki mały szatan jestem i bardzo przypadła mi do gustu ta minka :evil_lol:

Oj...to ja się już nie bojam :lol: Ja tez lubię tę emotikonę :cool3:

No to do jutra bo muszę jeszcze lekcje dokończyć :placz:

P.S
Pamiętać o wyćmokaniu :p

Posted

wiki4 napisał(a):
Oj...to ja się już nie bojam :lol: Ja tez lubię tę emotikonę :cool3:

No to do jutra bo muszę jeszcze lekcje dokończyć :placz:

P.S
Pamiętać o wyćmokaniu :p

:diabloti::diabloti: Piękna prawda? :diabloti::diabloti:

Rób lekcje rób! :eviltong: i pilnie się ucz :evil_lol:

A o wyćmokaniu tym razem na pewno nie zapomnę :p Dobranoc :buzi:

Posted

[quote name='gosiulaa']:diabloti::diabloti: Piękna prawda? :diabloti::diabloti:

Rób lekcje rób! :eviltong: i pilnie się ucz :evil_lol:

A o wyćmokaniu tym razem na pewno nie zapomnę :p Dobranoc :buzi:[/quote]

Witamy następnego wieczora :lol:

Nie ma to jak wsparcie DogoManiaków :loveu:

Co tam ciekawego u Bastera? :razz:

Posted

[quote name='gosiulaa']Nooooo!!!:placz: pasuje się gdzieś spotkać w końcu... albo chociaż do schronu umówić :roll: A malinki to swoją drogą :diabloti: Buźka :buzi:[/quote]
No to zgadamy się na gg:razz: Mejbi na weekendzie się spotkamy hmm:loveu: Zresztą do schronu jadę w piątek albo sobotę więc mejbi, mejbi:cool3:

Posted

[quote name='wiki4']Witamy następnego wieczora :lol:

Nie ma to jak wsparcie DogoManiaków :loveu:

Co tam ciekawego u Bastera? :razz:[/QUOTE]

Witam :loveu:

A u Bastera po staremu... tylko mam z nim ostatnio problem :roll: Bo dojrzał w końcu i wyrusł trochę ze szczenięcych zachowań chociaż nie do końca...iiii teraz coś mu bije i zaczął wszystkich gryźć jak jest na smyczy... nigdy tak nie robił :placz: Mam podejrzenia że to może mieć związek z tym łańcuchem... Bo jak był przy budzie był wrogo nastawiony do obych... i teraz jak ktoś obcy chce go pogłaskać nawet dziecko... to jak skończy mizianie i odsuwa rękę to ten łapię zębiskami i warczy :shake: Nie wiem co się z nim dzieje...

[quote name='Moniek193']No to zgadamy się na gg:razz: Mejbi na weekendzie się spotkamy hmm:loveu: Zresztą do schronu jadę w piątek albo sobotę więc mejbi, mejbi:cool3:[/QUOTE]

No to wpadaj w piątek do schronu i już!! :diabloti: