Cavalierkaa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 http://www.fototube.pl/pix/img5/org/d41d8a368f5c3a6ffe3c080c90b352f7.jpg Jezu! Jaki słodziak! < 3 < 3 < 3 Quote
.Agata. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Baster balkonowy cudny :loveu: Ale oczywiście myszory śliczne.Wielkie oka mają :evil_lol::loveu: Współczuję maluszkowi z ogonkiem - a nie boli ją ? Możliwe, że chyba mama jej tak go uszkodziła nie ? :eviltong: Ile ich w ogóle masz ? ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Agata_Roki']Baster balkonowy cudny :loveu: Ale oczywiście myszory śliczne.Wielkie oka mają :evil_lol::loveu: Współczuję maluszkowi z ogonkiem - a nie boli ją ? Możliwe, że chyba mama jej tak go uszkodziła nie ? :eviltong: Ile ich w ogóle masz ? ;)[/QUOTE] wyręcze Gosie :evil_lol: a więc maluchów jest 4 ... mamuska czyli Skocz jej przyjaciółka czyli Dziecku i Krakers czy jakos tak.... to imie było dziwne po poprzedniej wlascicielcexD i nie wiem czy nadal takie ma :lol: a wiec razem 7 ;) :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 tylko sie nie śmiej :oops: to dopiero początki !! :diabloti: ehm ale ten czas leci ... jakby wczoraj te foty były robione :eviltong: :buzi: Quote
Kaya93 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'] tylko sie nie śmiej :oops: to dopiero początki !! :diabloti: ehm ale ten czas leci ... jakby wczoraj te foty były robione :eviltong: :buzi: Paulina!:crazyeye: Sama zrobiłaś ten banner? :crazyeye: Jaa!!:loveu::loveu: Extra Ci wyszedł! Ja chcem u Ciebie zamówić taki! :multi: Śmiać to sie można z grafiki kogoś innego, a nie z Twoich :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Kaya93']Paulina!:crazyeye: Sama zrobiłaś ten banner? :crazyeye: Jaa!!:loveu::loveu: Extra Ci wyszedł! Ja chcem u Ciebie zamówić taki! :multi: Śmiać to sie można z grafiki kogoś innego, a nie z Twoich :diabloti: nie mama mi zrobila wiesz ?:lol: no jasne ze sama :eviltong: no jak na 5 baner w zyciu to nie jest az taki tragiczny :roll: spróboje coś dla Cie zrobić ale zobaczymy jak to będzie ;) hahaha :diabloti: ( ale teraz ciiii bo z galerii Bastera robi sie grafika na zamówienie :D:D) Quote
Kaya93 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie mama mi zrobila wiesz ?:lol: no jasne ze sama :eviltong: no jak na 5 baner w zyciu to nie jest az taki tragiczny :roll: spróboje coś dla Cie zrobić ale zobaczymy jak to będzie ;) hahaha :diabloti: ( ale teraz ciiii bo z galerii Bastera robi sie grafika na zamówienie :D:D)[/QUOTE] Świetny jest! Ok, będę czekać cierpliwie :loveu: Quote
gosiulaa Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Paulina.... jestem w lekkim szoku! Banner jest genialny jak na 5 raz... no no no :loveu: wstawię go na pierwszą stronę ;) a Ty się szykuj na własny wątek z grafiką :eviltong: Agata myślę że mama by jej tego nie zrobiła tylko mogły wystąpić jakieś problemy przy porodzie... nie wiem... a boleć to ją pewnie nie boli, bo wszystko jest ładnie zrośnięte itp tylko po prostu troszeczkę różni się kształtem ;) ale z tego co czytałam czasami tak bywa więc nie jest to jakieś poważne... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='gosiulaa']Paulina.... jestem w lekkim szoku! Banner jest genialny jak na 5 raz... no no no :loveu: wstawię go na pierwszą stronę ;) a Ty się szykuj na własny wątek z grafiką :eviltong: [/QUOTE] :oops: nie wierzyłaś we mnie ?! :diabloti: buah do wątku jeszcze daleko :p poza tym są psy co za Chiny nie potrafie zrobic im banerka np Majka była u mnie bardzo trudnym przpadkiem :diabloti: i wyszlo takie g..... lipne :roll: bosh ledwo co odpisałam .... dogomania tak muli że szok :mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='gosiulaa']Paulina.... jestem w lekkim szoku! Banner jest genialny jak na 5 raz... no no no :loveu: wstawię go na pierwszą stronę ;) a Ty się szykuj na własny wątek z grafiką :eviltong: [/QUOTE] :oops: nie wierzyłaś we mnie ?! :diabloti: buah do wątku jeszcze daleko :p poza tym są psy co za Chiny nie potrafie zrobic im banerka np Majka była u mnie bardzo trudnym przpadkiem :diabloti: i wyszlo takie g..... lipne :roll: bosh ledwo co odpisałam .... dogomania tak muli że szok :mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='gosiulaa']Paulina.... jestem w lekkim szoku! Banner jest genialny jak na 5 raz... no no no :loveu: wstawię go na pierwszą stronę ;) a Ty się szykuj na własny wątek z grafiką :eviltong: [/QUOTE] :oops: nie wierzyłaś we mnie ?! :diabloti: buah do wątku jeszcze daleko :p poza tym są psy co za Chiny nie potrafie zrobic im banerka np Majka była u mnie bardzo trudnym przpadkiem :diabloti: i wyszlo takie g..... lipne :roll: bosh ledwo co odpisałam .... dogomania tak muli że szok :mad: Jessu no nie wytrzymam od 10 min mi tego posta dodaje :angryy: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='gosiulaa']Paulina.... jestem w lekkim szoku! Banner jest genialny jak na 5 raz... no no no :loveu: wstawię go na pierwszą stronę ;) a Ty się szykuj na własny wątek z grafiką :eviltong: [/QUOTE] :oops: nie wierzyłaś we mnie ?! :diabloti: buah do wątku jeszcze daleko :p poza tym są psy co za Chiny nie potrafie zrobic im banerka np Majka była u mnie bardzo trudnym przpadkiem :diabloti: i wyszlo takie g..... lipne :roll: bosh ledwo co odpisałam .... dogomania tak muli że szok :mad: Jessu no nie wytrzymam od 10 min mi tego posta dodaje :angryy: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 o matko :mdleje: ile dubli :shock: Quote
wiki4 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o matko :mdleje: ile dubli :shock:[/QUOTE] Ahaha :lol: Duble się robią bo tyle razy ile kliknęłaś tyle razy bydzie ten post :p Witamy się :D Banner fajny :cool3: Tez kcem :razz: Quote
Kaya93 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Haha :D Paulina bo Maja jest ogólnie trudnym przypadkiem xP Ale dałaś sobie rade z Majkowymi banneremi! Mnie sie bardzo podoba :loveu:! Quote
bianka19 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Witamy :cool3: Mieliśmy długą przerwę od kompa :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Cześć rzeszowianki!! Banerek śliczny! Wszystkie Twoje banerki z pierwszej stronki są śliczne. W jakim programie robicie je? Quote
bianka19 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Heeeej :) Co tu tak cichutko ? Wracajcie! :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='bianka19']Heeeej :) Co tu tak cichutko ? Wracajcie! :D[/QUOTE] bo Gocha nie ma kompa :eviltong: wczoraj mial ktos byc go naprawic ale nie wiem co dalej ;) Quote
bianka19 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']bo Gocha nie ma kompa :eviltong: wczoraj mial ktos byc go naprawic ale nie wiem co dalej ;) Aaa. :D Trzeba było tak od razu Quote
Recommended Posts