Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiki to rude jest na drugim miejscu u mnie :eviltong: a ten najbardziej czarny podoba mi się dlatego że jest najbardziej ruchliwy i uroczy :loveu: Wszystkie zresztą są kochane... to z tym ogonkiem pokręconym jest chyba najspokojniejsze jak na razie....

Fajnie że się podobają ;)

Posted

Widzę że myszory się spodobały... więc macie dokładke :eviltong:

No i Baster :D

I mam również dobre wiadomości... gdyż w poniedziałek czyli jutro idę zakupić pozostały sprzęt do aparatu więc teraz zdjęcia będą na bieżąco ;)

Posted

gosiulaa napisał(a):
Widzę że myszory się spodobały... więc macie dokładke :eviltong:

I mam również dobre wiadomości... gdyż w poniedziałek czyli jutro idę zakupić pozostały sprzęt do aparatu więc teraz zdjęcia będą na bieżąco ;)

ooo prosze :p

http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d8f4da0e52e948cf1249ca88a9bd3.jpg
kochane jest to brazowe z "normalnym ogonkiem" bo taka jaka kulkowata mi sie wydaje :loveu:

Posted

No ta brązowa z czarną to takie vipy... chyba najbardziej się udały. Najlepiej i najszybciej się rozwijają... ruchliwe i energiczne... chociaż czarnej i tak nic nie przebije... ślepota gania wszędzie gdzie się da! Wcześniej jak trzymałam na ręce to w miejscu leżało a teraz! Łazi... wręcz podskakuje :eviltong: A to mniejsze czarne i to z krzywym ogonkiem raczej spokojne.... muszę teraz częściej brać je na ręce... żeby przyzwyczaiły się do mojego zapachu. Bo gdy otworzą oczy i ujrzą takiego wielkiego człowieka... to nawet nie chcę myśleć co sobie pomyślą :D