Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ahoj:loveu: Ale mnie tu dawno nie było oO Przez szkołę:mad:

Słodkie foty :loveu:

Hejjj:loveu:

No nie dziwię Ci się wcale... ogólnie to teraz na wszystko mam mało czasu :shake: Szkoła i schron tylko na to w tygodniu mam czas...

Dzięki :eviltong:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Śliczny psiak:loveu: Super zdjęcia z patykiem i językiem:p

Dziękujemy :loveu:

A to coś co nosił w pysku nie wiem czy można patykiem nazwać... :roll: To był jakiś grubyy badyl! Nie wiem z kąd to wytrzasnął... ledwo mu się w pysku mieściło... No ale spodobał mu się i już, więc nie mógł go opuścić...:diabloti:

Posted

[quote name='gosiulaa']Dziękujemy :loveu:

A to coś co nosił w pysku nie wiem czy można patykiem nazwać... :roll: To był jakiś grubyy badyl! Nie wiem z kąd to wytrzasnął... ledwo mu się w pysku mieściło... No ale spodobał mu się i już, więc nie mógł go opuścić...:diabloti:

A bo on to upodobanie to "małych" kijków to ma po dziadku Armanim :diabloti:

Kurcze dobrze ze Arni tego nie czyta boby mnie zjadł :eviltong:

Posted

[quote name='ewatr']A bo on to upodobanie to "małych" kijków to ma po dziadku Armanim :diabloti:

Kurcze dobrze ze Arni tego nie czyta boby mnie zjadł :eviltong:

Buhahaha :evil_lol: ten to dopiero ma badyla!

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ahoj:evil_lol: Przez tą szkołę to Was wieki nie widziałam:placz: I malinki się już kończą..

Nooooo!!!:placz: pasuje się gdzieś spotkać w końcu... albo chociaż do schronu umówić :roll: A malinki to swoją drogą :diabloti: Buźka :buzi:

Posted

gosiulaa napisał(a):
On uwielbia przytulaki :loveu: Tylko nie wiem czy Ty lubisz mieć całą buźke w jego ślinie od lizania :diabloti: Bo najczęściej tak się kończy przytulanko z Basterem :evil_lol:

Co tam ślina :diabloti: Najważniejsze żeby dotknąć jego futerka :loveu: Bo wygląda na bardzo mięciutkiego :cool3:

Posted

wiki4 napisał(a):
Co tam ślina :diabloti: Najważniejsze żeby dotknąć jego futerka :loveu: Bo wygląda na bardzo mięciutkiego :cool3:

No mięciutki to on jest :razz: I teraz stanie się jeszcze bardziej mięciutki... bo się wyleni na zime :lol:

Posted

gosiulaa napisał(a):
No mięciutki to on jest :razz: I teraz stanie się jeszcze bardziej mięciutki... bo się wyleni na zime :lol:

No to jak się wyleni to już w ogóle będzie duży i puchaty.:eviltong:Będzie ślicznie wyglądał na śniegu ;)

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
wpadaj do Rzeszowwa z Lisą to przytulisz Bastera a my sie przytulimy z Lisą xD :evil_lol::evil_lol::multi::loveu::loveu:

Bardzo chętnie, ale nie mam jak dojechać :eviltong: Może we wakacje ... :diabloti:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Mogą być i wakacje :diabloti: Wpadaj zresztą kiedy chcesz :loveu:

Dzięki za zaproszenie :cool3: Może kiedyś wpadnę ... kiedyś :roll: Zawsze możemy się gdzieś po środku spotkać :evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Dzięki za zaproszenie :cool3: Może kiedyś wpadnę ... kiedyś :roll: Zawsze możemy się gdzieś po środku spotkać :evil_lol:

No okey... Tylko gdzie ? :-o