Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dobra dobra, ale gosiaa na serio ja dużo mogę dać :D Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']Dobra dobra, ale gosiaa na serio ja dużo mogę dać :D[/QUOTE] Ahaha :evil_lol: Gosiu to robimy tak jak w tedy, co byłam na spacerze z chłopcami? :cool3: Ty mi załatwiasz zgodę rodzicielską, a ja Ci opłacam zlot ? :diabloti: Kiedy Baszter ma urodzinki? :loveu: Kupię mu tę różową obróżkę z cyrkoniami :p Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 To ja dokupię smuyczkę różową :D i różowy sweterek ;d Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']To ja dokupię smuyczkę różową :D i różowy sweterek ;d[/QUOTE] I następny Psi-Gej :evil_lol: Biedne są one z Wami :shake: Sweterek to dobry pomysł :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4']I następny Psi-Gej :evil_lol: Biedne są one z Wami :shake: Sweterek to dobry pomysł :diabloti:[/QUOTE] Psi GEJ! skarbie jak ty sie wyrażasz!? :D Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']Psi GEJ! skarbie jak ty sie wyrażasz!? :D[/QUOTE] Normalnie, XXI wiek :evil_lol: Za to jak ja mam Lisę ubrać żeby wyglądała jak chłopczyk? :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4']Normalnie, XXI wiek :evil_lol: Za to jak ja mam Lisę ubrać żeby wyglądała jak chłopczyk? :eviltong:[/QUOTE] tzn, w wojskowe ubranko? OK :D Quote
gosiulaa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Nie ma to jak stare dobre małżeństwo... przewracają wątek do góry nogami :eviltong: CaneSs nie pojadę przykro mi :( Wiki nasza zamiana byłaby niezłym sposobem na wyjście z sytuacji... :D a jeśli chodzi o kolor różowy... szczerze, sama jestem ciekawa jak Baster prezentowałby się w tych barwach :loveu: Urodziny Baster obchodzi w lipcu... nie wiem dokładnie którego ;) Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 gosiulaa napisał(a):Nie ma to jak stare dobre małżeństwo... przewracają wątek do góry nogami :eviltong: CaneSs nie pojadę przykro mi :( Wiki nasza zamiana byłaby niezłym sposobem na wyjście z sytuacji... :D a jeśli chodzi o kolor różowy... szczerze, sama jestem ciekawa jak Baster prezentowałby się w tych barwach :loveu: Urodziny Baster obchodzi w lipcu... nie wiem dokładnie którego ;) Dawaj 19 :D Bo ja mam 19 lipca urodziny xDD Quote
gosiulaa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 CaneSs napisał(a):Dawaj 19 :D Bo ja mam 19 lipca urodziny xDD Ja jego urodziny świętuje cały lipiec... więc wszystko jedno :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cały lipiec dostaje prezenty? Jaki zajeb xDD Quote
gosiulaa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 CaneSs napisał(a):Cały lipiec dostaje prezenty? Jaki zajeb xDD nie no może bez przesady... :eviltong: prezenty to inna kwestia... Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 gosiulaa napisał(a):nie no może bez przesady... :eviltong: prezenty to inna kwestia... To daj znać kiedy wysłać wam ten różwoy sweterek xDD :D Quote
gosiulaa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 CaneSs napisał(a):To daj znać kiedy wysłać wam ten różwoy sweterek xDD :D heheh..... masz na to cały lipiec :eviltong: nie no szydze... nie wygłupiaj się... Quote
Kaya93 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ej no błagam Was! Jeszcze tego brakuje, żeby z mojego Basztiego geja robić :(. Trzeba mu coś męskiego! :D Tak, żeby i on i Gosia byli zadowoleni, więc proponuje jak juz tak chcecie to niech będzie ten sweterek ale z Katy Perry :diabloti: Od cioci Kai Baszti też coś dostanie! Coś wyjątkowogo :loveu: Quote
gosiulaa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Kaya93 napisał(a):Ej no błagam Was! Jeszcze tego brakuje, żeby z mojego Basztiego geja robić :(. Trzeba mu coś męskiego! :D Tak, żeby i on i Gosia byli zadowoleni, więc proponuje jak juz tak chcecie to niech będzie ten sweterek ale z Katy Perry :diabloti: Od cioci Kai Baszti też coś dostanie! Coś wyjątkowogo :loveu: Ludzie bez jaj... :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Haha sweterek z Katy! Dobreee. xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 nieee musi byc meski wiec dostanie ode mnie nie sweterek bo to ogolnie spedalone ale taka bluze Linkinowską aaaa :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 CaneSs napisał(a):Haha sweterek z Katy! Dobreee. xD Sweterek z Katy to przydałby się mnie :eviltong: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nieee musi byc meski wiec dostanie ode mnie nie sweterek bo to ogolnie spedalone ale taka bluze Linkinowską aaaa :loveu::loveu::loveu::loveu: jasne jasne :D:D Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Widzę, że wielką fanką Katy jesteś :P Też ją lubie :D Ale wole Vanesse xD No i oczywiście Edzia pedzia <3 < 3 <3 i Krist. Quote
gosiulaa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 CaneSs napisał(a):Widzę, że wielką fanką Katy jesteś :P Też ją lubie :D Ale wole Vanesse xD No i oczywiście Edzia pedzia <3 < 3 <3 i Krist. Ja tam wolę tego Taylora... (zmierzchowego Jackoba) :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 gosiulaa napisał(a):Ja tam wolę tego Taylora... (zmierzchowego Jackoba) :loveu: Wiem kto to Taylor, jego też lubię. Ale rob.. ach on jest zajeb... *** A zaca lubisz,hę??? ;> Quote
psiulka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 wiki4 napisał(a):Ahaha :evil_lol: Gosiu to robimy tak jak w tedy, co byłam na spacerze z chłopcami? :cool3: Ty mi załatwiasz zgodę rodzicielską, a ja Ci opłacam zlot ? :diabloti: Kiedy Baszter ma urodzinki? :loveu: Kupię mu tę różową obróżkę z cyrkoniami :p Będzie mu pasowała do różowego frisbee, które dostanie :D Quote
QQk Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witam! Piękny ten Baster, tylko czemu fot tak mało? Quote
Ciapkowa. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Wiem kto to Taylor, jego też lubię. Ale rob.. ach on jest zajeb... *** A zaca lubisz,hę??? ;> Też lubię Taylora (Jackoba), ale robert... no on jest extra :D zgadzam sie z CanesS :P Sliczny psiak :* Quote
Recommended Posts