gosiulaa Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Shel napisał(a):A co jak będę się martwić?:evil_lol: emmmm... no to wtedy..... noooo... nie wiem, w każdym bądź razie się nie martw! :loveu: *anusia&ajlu* napisał(a):jak juz wyblagalam to poszla spac :) ale jutro mi powie... chyba ze ty bedziesz pierwsza, podobno straszna ta historyjka, lubie takie:) Dużo tych jej historii... szczerze mówiąc to nie wiem o którą Ci chodzi :D Quote
gosiulaa Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 CaneSs napisał(a):Siemm.! Zapraszamy na fotki! Już biegniemy :) Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 gosiulaa napisał(a):Już biegniemy :) Biegnijcie,biegnijcie. Tylko na skrzyżowaniu uważajcie :D Quote
Cavy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 CaneSs napisał(a):Biegnijcie,biegnijcie. Tylko na skrzyżowaniu uważajcie :D :mdleje: Przyszłam na pogaduchy :D Przytyłam przez te 3 dni 4 kg. *zgon* Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cavy napisał(a)::mdleje: Przyszłam na pogaduchy :D Przytyłam przez te 3 dni 4 kg. *zgon* żartujesz :mdleje: kobito to ty chyba zarlas bez opamietania dzien i noc :D bez minuty przerwy :D:D Quote
Cavy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):żartujesz :mdleje: kobito to ty chyba zarlas bez opamietania dzien i noc :D bez minuty przerwy :D:D Poważnie mówię, stanęłam na tej wadze i sie przeraziłam. mdleje: No trochę ciast jadłam. :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cavy napisał(a):Poważnie mówię, stanęłam na tej wadze i sie przeraziłam. mdleje: No trochę ciast jadłam. :diabloti: oj ty żarłoczku! :D Quote
gosiulaa Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Dobrze że u mnie waga się zepsuła... bo bałabym się spojrzeć! :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 gosiulaa napisał(a):Dobrze że u mnie waga się zepsuła... bo bałabym się spojrzeć! :eviltong: haha każdy sie ważył po wigili to sie zepsuła :lol::lol: Quote
gosiulaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):Zapraszamy po bannerek :D Piękniasty! ślicznie dziękujemy :buzi: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cześć Małgosiu :loveu: Cześć Baszter :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 gosiulaa napisał(a):Piękniasty! ślicznie dziękujemy :buzi: ach, nie ma za co :D Quote
Kaya93 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ale macie cudowny banner! :iloveyou: A ja sie dalej zdjęć domagam :siara: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Kaya93 napisał(a):Ale macie cudowny banner! :iloveyou: A ja sie dalej zdjęć domagam :siara: ciekawe kto im zrobił, c'nie? xDD Własnie chcemy focie! Quote
gosiulaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Cześć Małgosiu :loveu: Cześć Baszter :loveu: hejjjj :loveu: CaneSs napisał(a):ach, nie ma za co :D ależ jest! Kaya93 napisał(a):Ale macie cudowny banner! :iloveyou: A ja sie dalej zdjęć domagam :siara: wiem :loveu: zdjęcia...:siara: CaneSs napisał(a):ciekawe kto im zrobił, c'nie? xDD Własnie chcemy focie! ciekawe.... :eviltong: ja też chce a nie ma :D:D Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Basterki? bo ja już tak kurde wszystkich namawiam to może was też :D Co wy na to, na obóz w 2010? z psami oczywiście?? Quote
gosiulaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):Basterki? bo ja już tak kurde wszystkich namawiam to może was też :D Co wy na to, na obóz w 2010? z psami oczywiście?? gadałam o tym z Wiki... stanowczo za drogo :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 gosiulaa napisał(a):gadałam o tym z Wiki... stanowczo za drogo :eviltong: e tam :P To za ile byś chciała XD Jedź LD Quote
gosiulaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):e tam :P To za ile byś chciała XD Jedź LD Nie stać mnie na takie obozy... nie dam rady jechać : ) Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 gosiulaa napisał(a):Nie stać mnie na takie obozy... nie dam rady jechać : ) :( :( :( :( :( :( :( :( A ja ci...uf.... ufundowałam bannerka xD Quote
gosiulaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a)::( :( :( :( :( :( :( :( A ja ci...uf.... ufundowałam bannerka xD :eviltong: bardzo mi się podoba jak już mówiłam... :loveu: chcesz to możesz zrobić jeszcze jeden :loveu: bo uwielbiam nowe bannery :D Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 gosiulaa napisał(a)::eviltong: bardzo mi się podoba jak już mówiłam... :loveu: chcesz to możesz zrobić jeszcze jeden :loveu: bo uwielbiam nowe bannery :D Ha Ha Ha :D Mogę ci robić ile chcesz ale pojedź :) Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']Ha Ha Ha :D Mogę ci robić ile chcesz ale pojedź :)[/QUOTE] Nie wolno szantażować Gosi :mad: :evil_lol: Cześć Baszterek :loveu: Quote
Recommended Posts