gosiulaa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Kaya93 napisał(a):Ale Ci mama awantur nie robi za każdym razem... Bo wie że sama sobie gotuje i umiem o siebie zadbać... gdyby tak nie było na pewno nadal by się czepiała. Quote
Kaya93 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ne znasz mojego ojca, zresztą nie rozumiem po co to wszystko :roll:. Już rozmawiałyśmy o tym i wiesz jak u mnie z tym jest... Quote
gosiulaa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Kaya93 napisał(a):Ne znasz mojego ojca, zresztą nie rozumiem po co to wszystko :roll:. Już rozmawiałyśmy o tym i wiesz jak u mnie z tym jest... Ale ja się Ciebie nie czepiam... ja mówię jak jest u mnie. Quote
psiulka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Kaya93 napisał(a):Mój wybór, ale rodzice uważają, że to głupota, że taka kolej rzeczy, że ja o sobie będę podejmować decyzje, jak będę dorosła, będę zarabiała swoje pieniądze, za które będę kupowała to jedzenie które chce, jak sie wyprowadze... bo oni tego nie tolerują, prawie codziennie na obiad jest coś z mięsem, nic na to nie poradze. Za każdym razem jak im sie stawiam to mam awanture w domu. Zrzuć Majce mięso i wszyscy będą zadowoleni :evil_lol: Gosiula, chcesz to frisbee? Bo chyba mi nie odpowiedziałaś. :D Quote
Kaya93 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 psiulka napisał(a):Zrzuć Majce mięso i wszyscy będą zadowoleni :evil_lol: Myślisz, że mój ojciec jest głupi :P Zazwyczaj przy obiedzie Majke zamyka w moim pokoju. Jak narazie udaje mi sie stosować inne metody xd Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 rzuć tym miesem w ojca i bedzie spokoj :D:D:D Quote
gosiulaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 psiulka napisał(a):Gosiula, chcesz to frisbee? Bo chyba mi nie odpowiedziałaś. :D Odpowiedziałam Ci z zapytaniem ile chcesz za nie? :D Quote
psiulka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 gosiulaa napisał(a):Odpowiedziałam Ci z zapytaniem ile chcesz za nie? :D Chcę je ten pierwszy raz móc rzucić Basterowi i patrzyć jak się nim bawi, nic więcej :D Koło mnie nie ma żadnych psów, które latałyby za frisbee, a przecież to takie fajne jest, więc nie mam co z tym frisbee zrobić :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 łooo jak byś widziała Bastera w zimie jak biegnie w śniegu po kolana za sniezkami... to co dopiero za freesbe :loveu: Quote
Kaya93 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ej dziewczyny zrobiłybyście Basterkowi zimową sesje :D Quote
psiulka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):łooo jak byś widziała Bastera w zimie jak biegnie w śniegu po kolana za sniezkami... to co dopiero za freesbe :loveu: Też chcę to zobaczyć :D Quote
gosiulaa Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 psiulka napisał(a):Chcę je ten pierwszy raz móc rzucić Basterowi i patrzyć jak się nim bawi, nic więcej :D Koło mnie nie ma żadnych psów, które latałyby za frisbee, a przecież to takie fajne jest, więc nie mam co z tym frisbee zrobić :evil_lol: No to okey.... w takim razie bardzo dziękujemy :buzi::loveu: Jak się spotkamy to na pewno jako pierwsza zapoczątkujesz wspaniałą zabawę nowym frisbee :evil_lol: jeszcze raz Thanks :buzi::diabloti: Quote
wiki4 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Łoooo, Gosiula, zaszalałaś z avkiem :cool3: :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 wiki4 napisał(a):Łoooo, Gosiula, zaszalałaś z avkiem :cool3: :evil_lol: a kto jej robil fotke no kto ??:D:D:D:D :roflt: Quote
bianka19 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Heejo Basterki :lol: Buziaaki !:loveu: Quote
.Agata. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 O ludzie, te Twoje ręce.. ała ,aż mi zimno :diabloti: kupić gosiuli rękawiczki pod choinkę ? :evil_lol::mad: Baster zimowy - mioodzio :loveu::loveu: Boski ma pyszczol w śniegu :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Agata_Roki napisał(a):O ludzie, te Twoje ręce.. ała ,aż mi zimno :diabloti: kupić gosiuli rękawiczki pod choinkę ? :evil_lol::mad: Baster zimowy - mioodzio :loveu::loveu: Boski ma pyszczol w śniegu :loveu: haha kup, kup :D:D najlepiej to jeszcze kurtke zimowa i buty zimowe nie wiem do caritasu sie z nia przejde chyba :roflt: Quote
psiulka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 O matko, dopiero zauważyłam :O http://nume.pl/images/48518151590253903930.jpg - Myślałam, że to jakieś rękawiczki czerwone ze skóry czy coś podobnego, a to ręce, Gooosia, rozwalasz mnie.... Quote
Cavy Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 http://nume.pl/images/48518151590253903930.jpg Ale....czerwone ręce! :mdleje: Quote
Kaya93 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja tu myśle o jakich rękach Wy tu gadacie, a to takie coś :mdleje: Trzebabyło mówić, że nie masz rękawiczek! Dopiero urodziny miałaś coś bym wykombinowała xd Pundzia kiedy to było? Spacer, miasto, schron (?) my oby dwie w koszulkach i bluzach, a ta w cieniutkiej bluzce na ramiączkach, myślałam, że zamarzne za Nią xd :mdleje: Nie ma co :D Gosiulaa gorąca kobita :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kaya93 napisał(a):Ja tu myśle o jakich rękach Wy tu gadacie, a to takie coś :mdleje: Trzebabyło mówić, że nie masz rękawiczek! Dopiero urodziny miałaś coś bym wykombinowała xd Pundzia kiedy to było? Spacer, miasto, schron (?) my oby dwie w koszulkach i bluzach, a ta w cieniutkiej bluzce na ramiączkach, myślałam, że zamarzne za Nią xd :mdleje: Nie ma co :D Gosiulaa gorąca kobita :evil_lol: nie wiem o ktory spacer ci chodzi bo duzo ich było :D:D z Ilona z Kiss ? a nie z kis nie bo wtedy miała tą "kurtke" ze tak powiem, z Iloną chyba nee? nad jezioro? a nie bo wteyd było gorąco wiec wszyscy byli w bluzkach emmm nie wiem kiedy :eviltong: poddaje sie :p Quote
gosiulaa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 wiki4 napisał(a):Łoooo, Gosiula, zaszalałaś z avkiem :cool3: :evil_lol: Piękna jest prawda?? :loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a kto jej robil fotke no kto ??:D:D:D:D :roflt: hmmm... tego to ja nie wiem... Katy często zmienia fotografów:evil_lol: bianka19 napisał(a):Heejo Basterki :lol: Buziaaki !:loveu: Hejjj!! :buzi: Agata_Roki napisał(a):O ludzie, te Twoje ręce.. ała ,aż mi zimno :diabloti: kupić gosiuli rękawiczki pod choinkę ? :evil_lol::mad: Baster zimowy - mioodzio :loveu::loveu: Boski ma pyszczol w śniegu :loveu: O boszzz... byłam pewna że nikt tego nie zauważy :eviltong: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):haha kup, kup :D:D najlepiej to jeszcze kurtke zimowa i buty zimowe nie wiem do caritasu sie z nia przejde chyba :roflt: mogłabyś przestać się nabijać?? tak się składa że rękawiczki mam... a kurtka i buty nie zostały jeszcze zakupione z braku czasu ;) Quote
gosiulaa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='psiulka']O matko, dopiero zauważyłam :O http://nume.pl/images/48518151590253903930.jpg - Myślałam, że to jakieś rękawiczki czerwone ze skóry czy coś podobnego, a to ręce, Gooosia, rozwalasz mnie.... hehehe... bardzo mi miło :evil_lol: [quote name='bianka19']Heeej :D:D:D hej hej :D [quote name='Cavy']http://nume.pl/images/48518151590253903930.jpg Ale....czerwone ręce! :mdleje: następna... :eviltong: [quote name='Kaya93']Ja tu myśle o jakich rękach Wy tu gadacie, a to takie coś :mdleje: Trzebabyło mówić, że nie masz rękawiczek! Dopiero urodziny miałaś coś bym wykombinowała xd Pundzia kiedy to było? Spacer, miasto, schron (?) my oby dwie w koszulkach i bluzach, a ta w cieniutkiej bluzce na ramiączkach, myślałam, że zamarzne za Nią xd :mdleje: Nie ma co :D Gosiulaa gorąca kobita :evil_lol: jesssu możecie już przestać!!??:oops: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie wiem o ktory spacer ci chodzi bo duzo ich było :D:D z Ilona z Kiss ? a nie z kis nie bo wtedy miała tą "kurtke" ze tak powiem, z Iloną chyba nee? nad jezioro? a nie bo wteyd było gorąco wiec wszyscy byli w bluzkach emmm nie wiem kiedy :eviltong: poddaje sie :p kojarzę ten spacer ale nie pamiętam kiedy to było... Quote
Recommended Posts