Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiulaa napisał(a):
Ależ ostatnio galerię zaniedbuję ;( Obiecuje że na święta zrobie jakieś zdjecia i odwiedzę wasze galerie!

No mam nadzieje, że słowa dotrzymasz :mad:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
i ze wspaniala gosiulla :D:D która jak widac buty zimowe jak znalazl ! kurteczka gruba normalnie fulll wypas i rekawiczki uniwersalne :D:D

pfff....spadaj!:eviltong:

PUSIOO wcale nie wygląda jak żaba!!:loveu:

Posted

Witam, przyszłam się przywitać :Rose::calus: . Basterek jest taki śliczny .. :loveu: ! U nas dzisiaj zaczął śnieg pruszyć i to porządnie i to 5 kg pies mnie wywalił ! Ale byłam wkurzona, całą pupę miałam moktą :angryy::evil_lol: ! U nas wszędzie pełno śniegu i lodu .. :eviltong: . Fifi dzisiaj 4x przebiegła bez smyczy dookoła bloku i zaczęła uciekać mi do lasu, bo się cieszyła z tej poru roku ... :diabloti: . Ahh, ten śnieg, niedługo Wigilia .. a Fifi będzie ze mna jechała w ten dzień do babci, a babcia będzie sie wkurzała, ze Fifowata dom demoluje .. Dobra, za bardzo sie rozpisałam .. :evil_lol: .Paaa .. ;) .
Zapraszam do Fifi : http://www.dogomania.pl/threads/175776-Galeria-biaA-ego-diabeA-ka-Fifi?p=13713435&posted=1#post13713435

Posted

Kaya93 napisał(a):

Z tego co wiem to Paulina i Gosiulaa są ;)
A ja chce być i robie wszystko by tak było ale jest to trudne bo moi rodzice sie na to nie zgadzają ...

Pochwalcie się dziewczyny od jak dawna, bo jestem ciekawa.
Kaya, ale to chyba Twój wybór?

Ale mam ochotę wymiziać ten pyszczol :buzi:

Posted

psiulka napisał(a):

Kaya, ale to chyba Twój wybór?

Mój wybór, ale rodzice uważają, że to głupota, że taka kolej rzeczy, że ja o sobie będę podejmować decyzje, jak będę dorosła, będę zarabiała swoje pieniądze, za które będę kupowała to jedzenie które chce, jak sie wyprowadze... bo oni tego nie tolerują, prawie codziennie na obiad jest coś z mięsem, nic na to nie poradze. Za każdym razem jak im sie stawiam to mam awanture w domu.

Posted

[quote name='marta95']Witam, przyszłam się przywitać :Rose::calus: . Basterek jest taki śliczny .. :loveu: ! U nas dzisiaj zaczął śnieg pruszyć i to porządnie i to 5 kg pies mnie wywalił ! Ale byłam wkurzona, całą pupę miałam moktą :angryy::evil_lol: ! U nas wszędzie pełno śniegu i lodu .. :eviltong: . Fifi dzisiaj 4x przebiegła bez smyczy dookoła bloku i zaczęła uciekać mi do lasu, bo się cieszyła z tej poru roku ... :diabloti: . Ahh, ten śnieg, niedługo Wigilia .. a Fifi będzie ze mna jechała w ten dzień do babci, a babcia będzie sie wkurzała, ze Fifowata dom demoluje .. Dobra, za bardzo sie rozpisałam .. :evil_lol: .Paaa .. ;) .
Zapraszam do Fifi : http://www.dogomania.pl/threads/175776-Galeria-biaA-ego-diabeA-ka-Fifi?p=13713435&posted=1#post13713435

Witamy :loveu: u nas z pogodą bardzo podobnie... a Baster na śnieg reaguje jak Fifi:D Tylko mu szaleństwo w głowie...

Zaraz wpadniemy do was:p

[quote name='Kaya93']Mój wybór, ale rodzice uważają, że to głupota, że taka kolej rzeczy, że ja o sobie będę podejmować decyzje, jak będę dorosła, będę zarabiała swoje pieniądze, za które będę kupowała to jedzenie które chce, jak sie wyprowadze... bo oni tego nie tolerują, prawie codziennie na obiad jest coś z mięsem, nic na to nie poradze. Za każdym razem jak im sie stawiam to mam awanture w domu.

U mnie też codziennie jest mięso :) dlatego gotuje sama.... :D

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ponad pół roku :eviltong:

Zgadza się...